ماله من امروز اینطوری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این تست من هست
لازم هست یاداروی کنم که من سرعت 128 دارم با مودم outdoor و یه بار هم مشکل ریسیت و قطعی ندارم
طرفای شهرآرا ستارخان هستم
چرا هیچکی جواب نمیده ؟؟ ای بابا...
1.واسه لاگین شدن تو سایت مبین نت مشکل دارم .. اصلآ لاگین نمیشه ... ایمیل و پسوردو که میدم هیچ عملی نمی کنه ..
2. بنده زیاد بازی میکنم .. آنلاین یعنی تازه شروع کردم که از خونه آنلاین میشم، میخواستم بدونم خیلی حجم کم میکنه ؟؟
هرچی میرم تو سایت که ببینم از این 5 گیگ چقدر استفاده کردم نمیشه .
دوستان فرآیند سفارش wimax به چه صورت هست؟
باید با چه تلفنی تماس گرفت ؟
باید حضوری جایی رفت؟
نامه برای سرعت بالای 128 که باید ارائه بدیم کجا باید تحویل داد ؟
در منطقه سبز از کدام مدل مودم بهتره استفاده بشه که ساعت کار طولانی رو خوب جواب بده ؟
ببخشید سوالام زیاد بود !!
دوست عزیز آدرسو اشتباه گرفتی اینجا زندان اوین ، ببخشید ایرانسله !!!!!!!!!!:31::31:نقل قول:
ولی شاید اکانتتو بستن
یه بار برای من که اشتباهاً بدهی زده بودند نمیتونستم لاگین بشم
فرایند سفارش وایمکس به صورت اینترنتی هست برو تو سایت ایرانسل این آدرسنقل قول:
شروع به ثبت نام میکنی خیلی سادست (فقط شماره موبایل و ایمیل درست بهشون بده چون با پیامک باهات مکاتبه میکنن)کد:http://92.42.51.201:6001/WMXOLR/StartUp?Action=InitialAction
یه ماشین حسابی داره که با توجه به نوع تعرفه انتخابی و نوع مودم و نوع سرعت مبلغ نهایی رو بهت میگه
وقتی ثبت نام کردی یه پیامک میاد ثبت نامتو تایید میکنه و بهت شناسه وایمکس و پسورد میده
و دوباره یه پیامک میاد مبلغ نهایی رو بهت میگه به شماره حسابی که میگن باید واریز کنی (شناسه پرداخت هم بهت میدن و بر اساس شناسه پرداخت باید واریز کنی این شناسه پرداخت با شناسه وایمکس فرق میکنه حواستو جمع کن قاطی نکنی!!!!)
وقتی پولو واریز کردی بازهم پیامک میاد که تایید میکنه شما پولو واریز کردین و بعدش حدود سه روز بعد باهات تماس میگیرن برای هماهنگی نصب مودم
نکته فوق العاده مهم
به گفته سایت ایرانسل افراد کمتر از 18 سال نیان تو:31::31::31::18::18::18:
چند تا توصیه
1. ظاهرا مشکل ریسیت مودم های داخلی داره زیاد میشه پیشنهادم اینه که مودم outdoor بگیری دردسر نداشته باشی
2. از طریق بانک ملت پولو واریز کن چون سریعتر عمل میکنن
3. نوع حساب هم دائمی انتخاب کن (برای من باوجودیکه از اواخر برج هفت اشتراک گرفتم هنوز صورتحساب نیومده!!! :31::31:) چون دائمی هستم
4. نامه برای سرعت بالای 128 رو به نصابی که میاد مودمو نصب کنه میدی!!!
نقل قول:
دیگه یعنی تا انتها رفتی و مارم حسابی شرمنده کردی
مخلص خودتو اون آواتار DOOM 3 :46:
من چون سابقی بدی از آنتن های بیرونی دارم حتما باید داخلی بگیرم کاش همین مودم مبین نت که دارم رو رجیستر کنن :31:
حالا ی چی بگم بخندی من گوشیم فارسی نداره همین اس ام اس های تبلیغی ایرانسل هم که میاد نمیتونم بخونم با این وضع که همه کارش با پیامک ِ باید اول برم ی گوشی بخرم :27:
مودمهای بیرونی چه مشکلی دارن مگه ؟؟؟ میشه بگینقل قول:
اول زنگ بزن پشتیبانی ایرانسل ازشو بپرس من مودم وایمکس دارم (اصلا نگو ماله مبین نت هست) مک مودمو بدم قبول میکنین !!!! بعد برو ثبت نام کن شماره پشتیبانی 09377070000 هست
ضمنا اس ام اس ها تماما فینگیلیش هستن پس جای نگرانی نیست ضمنا همزمان که اس ام اس میشه به ایمیلت هم ارسال میشه
من قبلا مودم wifi داشتم (از همینا که پشت بوم نصب میشن outdoor )
3 بار رعد و برق زد بهش که یکبار کلا سیستم ترکید ! (ارتفاع اینجا بالاس)
کلا خاطره خوشی ندارم از اینکه آنتن رو بیرون نصب کنم.
اونایی که محدودیت دانلود دارن - 6 یا 5 گیگ... بازی آنلاین چقدر تاثیر داره رو حجم ؟