ممنون که گفتی :10:نقل قول:
امتحان کردم دیدم 1 هم برای ارتقاء خون و برگشت زمان هست. اگه نباشه یا از نو ساخته بشه دیگه از خون زیاد و گوی های برگشت زمان خبری نیست. :46:
Printable View
ممنون که گفتی :10:نقل قول:
امتحان کردم دیدم 1 هم برای ارتقاء خون و برگشت زمان هست. اگه نباشه یا از نو ساخته بشه دیگه از خون زیاد و گوی های برگشت زمان خبری نیست. :46:
اینجا چه کار کنم؟
از ستون آب که نمی شه بالا رفت
از اون نصفه ستونه هم نمی شه پرید اون ور
دوست من به اون مجسمه دقت کن...
شما با کمک اهرم هایی که زیر این مجسمه ها هستش...باید اونارو بچرخونی تا شکل
مجسمه کامل بشه دقت کن عصا یا چوبی که تو دست مجسمه هستش باید با چرخاندن اهرم کامل بشه..
توجه کن که هنگام چرخاندن از روش انجماد اب هم باید استفاده کنی تا اون شکله کامل بشه..
تا اونجایی که یادم میاد 3 تا مجسمه هستن...درست کنی ردیفی از پله واست میاره.
آها...
یعنی ستون آب هم بخشی از عصای این باباست؟
خوب داشی چه جور از جادور استفاده کنم؟ من با بدبختی این جونورها رو می کشنم. یا اون دو تا قول بزرگا رو!
ممنونم :10:
نه بابا ، ستون آب رو منجمد میکنی بعد که اهرم رو میچرخونی گیر میکنه به آب کمر مجسمه میچرخه برای اینک ستت جور در بیاد .نقل قول:
آقا یکی به ما بگه جادو چه جوری می کنن؟؟
فقط می دونم شماره های 1 و 2 و 3 و 4 یکسری نیرو به پرنس می ده
یکی به ما بگه
دوست من اخه مگه چند تا دکمه برای بازی معرفی شده که جادوش پیدا نشه...
جادو ها هم ترکیبی از دکمه ها نیستن که...
شماره های 1 تا 4 رو بزنی تفاوت رو میبینی...
اگه شما سایلنت هیل بازی کنی چی میشه..:31:
داشی:13:نقل قول:
خدمتت عارضم که Silent Hill - The Room رو تموم کردم!!! ها ها ها... و بعد از Call of Duty 7 - Black Ops می رم سراغ Silent Hill - Homecoming :27:
من که گفتم 1 تا 4 یه اتفاقایی می یوفته! ولی تو اسکرین شات های بازی آتیش می یومد دور اون جونورا... الان فقط یک افکت دور پرنسهکد:http://www.gamespot.com/users/Arya_Irani/games_table?mode=own
چه جور باید استفاده کنیم آخه؟ همین 1 تا 4 رو می زنیم؟؟
هر جادویی رو مثل یخ زدن و ... که وقتی بهت میده توضیح میده .نقل قول:
جادو هایی هم که برای جنگیدن مناسبه با جهت های بالا پایین چپ راسته .
ولی مثل سه گانه شن های زمان جادو های ترکیبی نداره .
9 تا ستون برای آپگرید دارم ولی ستون وسطی رو نمی شه فعال کرد
فکر می کنین از کرک باشه؟
اون دو تا غول رو تو سالمون هال چطور میشه کشت، من جونم نصف هست و 2 تا بیشتر هم دایره آبی ندارم