اقا فک نکنید ما رفتیم ها.دی
از همین جا یک خسته نباشید به همه کساییی که 2 گیگ رم ناقابل برای کار با udk پر کردن میفرستم .مخصوصا اقا محمد.
Printable View
اقا فک نکنید ما رفتیم ها.دی
از همین جا یک خسته نباشید به همه کساییی که 2 گیگ رم ناقابل برای کار با udk پر کردن میفرستم .مخصوصا اقا محمد.
سلام. آقای silsin خان نمی خواید دیگه بقیه آموزش script رو بنویسید؟
ما منتظریم ها
شرمنده:11:
راستش رو بخوای من الان وقط سر خاروندن ندارم چه برسه به اینکه مقاله بنویسم . اون موقعی که مقاله می نوشتم تابستون بود و کلا بی کار ولی حالا ..
باور کن یادگرفتنش زیاد هم سخت نیست . یکمی توی اینترنت بگرد این همه ویدئو و مقاله و صفحه توی اینترنت هست .
من خودم همین اندازه ای که یادگرفتم فقط 300 تک صفحه ای اینترنتی دانلود کردم .
شما هم سعی کن برای یادگیری متکی به کسی نباشی وگرنه به هیچ وجه نمی تونی چیزی یاد بگیری .
بازم شرمنده از اینکه منتظرت گذاشتم:11:
سلام به همگی
من چجوری میتونم کاری کنم که وقتی بازی شروع میشه
پلیر سویچ بشه به یه ماشین؟
با تشکر
سلام به دوستان:10:
من یه ماشین ساختم بردم تو یو دی کا چندتا سوال واسم پیش اومد:21:
می خواستم اول ببینم چرا بدنه ماشین موج موج شده؟من تو مکس بهش متریال دادم امکانش هست واسه اینکه اونجا متریال دادم اینجوری شده؟انوقت چه جوری می تونم یه متریال بسازم که رفلکت داشته باشه؟:21:هر کار کردم نشد-راستی با پارتیکل میشه گرد و خاک ساخت؟
ماشین رو با اکتور ایکس اکسپورت کردم
عکس1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس2:
با تشکر:40:کد:http://up.--------.com/Files73/30e2418bd23049dabe90.JPG
اینو من می دونم دلیل این پایین بودن رزولیشن لایت مپه . برای اینکه درستش کنی روی زمینت کلیک و بیار توی پروپرتیسش بعد
lightmap رسولیشنش رو که 32 بیشترش کن این بیشتر کردن می تونه هم درستش و هم عالی و باید طول کشیدن رندرش تحمل کنی.
ولی کلا عالی شده.
سلامنقل قول:
خیلی ممنونم حسن جان این نکته رو نمیدونستم:46:راستی این قبل از اینکه بهش متریال بدم هم همین جوری بود:20:
با تشکر:40:
سلامنقل قول:
شما زمانی که می خوای بازی خودتو درست کنی، اصلا پلیری وجود نداره، خودت Player و PlayerController رو تعریف می کنی. حالا این می تونه آدم باشه، می تونه ماشین یا هواپیما یا یه کشتی باشه. حتی می تونه مثل یه بازی استراتژی یا فوتبال یه تیم باشه. که خب همش با اسکریپته.
تا بعد.:8:
نقل قول:
سلام
من فکر کنم این مشکل برای تعداد ورتکس های مدل باشه !؟ اون روشی که حسن گفت تست کن اگه جواب نداد از hipoly بودن مدل هست .!
به این صورت نمیشه فهمید شما یه عکس از وایر فریم ماشین بزارید مشخص میشه مشکل چیه ...