چی مثلا ؟! میخوای بیای تو تظاهرات شرکت کنی ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
چی مثلا ؟! میخوای بیای تو تظاهرات شرکت کنی ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدا ما زور میزنیم بریم اون ور این میخواد برگردهنقل قول:
من اگه قبول شم خب میام ایران دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم کار احمقانه اییه...ولی خب منم دلایلی دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی خودی نقشه واسه این ورا نکشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدا ما زور میزنیم بریم اون ور این میخواد برگرده
حداقل امارات...
اینجا تا مدرک یا پول نداشته باشی محل سگم بهت نمیذارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اول میای مثه من مدرک میگی بعد بر میگردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اون جایی که من از اصلیاشون میدونم ... نهنقل قول:
ولی فیزیک 100 خیلی داشتیم
شیمی 100 رو هم فک نکنم داشته باشیم
دیدین تبلیغ گاج رو ؟ :دی
رستگار رحمانی رو اورده بودن تو تبلیغشون :دی
بابا بی خیال...نقل قول:
میدونی این بیچاره ها چقدر زحمت کشیدن رتبه بیارن...
انصافا حقشونه حالا یه پول و پله ای به دست بیارن...
ولشون کن خوش باشن حال کنن!!!
کاملا تایید میشه ...نقل قول:
تازه دانشگاه های امارات زیاد تعریفی ندارن و دانشگاه های ایران خیلیاشون از دانشگاه های امارات بهترن این فقط حرف من نیست!
مگه ممنوع نشده بود ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که کاری به کارشون ندارم :دینقل قول:
بابا بی خیال...
میدونی این بیچاره ها چقدر زحمت کشیدن رتبه بیارن...
انصافا حقشونه حالا یه پول و پله ای به دست بیارن...
ولشون کن خوش باشن حال کنن!!!
حالا مثلا چی بهشون دادن ؟
تبلیغ؟ نه من نشنیدم !نقل قول:
مگه ممنوع نشده بود !
وای منو متحول کردی مرسی : دییییییییییییییییییینقل قول:
بی خودی نقشه واسه این ورا نکشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل امارات...
اینجا تا مدرک یا پول نداشته باشی محل سگم بهت نمیذارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اول میای مثه من مدرک میگی بعد بر میگردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __________________