اگه رزوليشن يه فيلم بيشتر از 720 در 520 باشه دي وي دي نشون نميده در ضمن چند تا فرمت محدود رو نشون ميدهنقل قول:
ولي hd پلير فرمت هايي كه ساپورت ميكنه چند برابر هست وفيلم هايي با كيفييت 1920در 1080 رو نشون ميده كه ميشه فول اچ دي
Printable View
اگه رزوليشن يه فيلم بيشتر از 720 در 520 باشه دي وي دي نشون نميده در ضمن چند تا فرمت محدود رو نشون ميدهنقل قول:
ولي hd پلير فرمت هايي كه ساپورت ميكنه چند برابر هست وفيلم هايي با كيفييت 1920در 1080 رو نشون ميده كه ميشه فول اچ دي
جونمی :31:
منم امروز خریدم:40:
دوستان من کدوم ورژنهای زیرو الان نصب کنم؟
1.04.31
یا
1.06.15
تفاوتهای اصلی این 2 ورژن چیه؟؟؟:41:
چون توی همین فروم خوندم که ظاهرا اولی(1.04) کمتر باگ و مشکل داره و اینگه با تبدیل زیرنویس به UTF-8 دیگه عالیتر از باقیه ورژناست..دوستان لطفا کمک و رانماییم کنید..
باتشکر
WD TV Live Hub
WD TV Live
WD Elements Play
کدام به نسبت قیمت مناسب تر است؟؟
از کجا میشه خربد دیروز کل بازار رضا و ایران را گشتم فقط یک مغازه WD Elements Play داشت.
گفتن WD TV Live Hub هم قراره بیاد؟ کسی میدونه کی؟ ارزش خرید داره با توجه به امکاناتش توی ایران؟؟
اون کابل 1.4 HDMI به چه دردی میخوره، برای این player که نمی تونه 3D پخش کنه، قرار هم نیست صدا پخش کنه که از قابلیت بازگشت صدا استفاده کنه؟
یک سوال فنی مدل WD TV Live از 1.3 HDMI پشتیبانی میکنه میشه براش کابل 1.4 HDMI خرید؟ مشکلی برای پخش نخواهد داشت؟
اگر بخواهم از قابلیت WiFi در مدل WD TV Live استفاده کنم چی چیزی لازم هست بجز دستگاه تهیه کنم
1.06.15 رو نصب کنید ،نقل قول:
تفاوت ها هم پشتیبانی از هارد های 2 tr به بالا که البته در ورژن 1.05 هم بود
برطرف شدن مشکل کنتراست در منو
برطرف شدن مشکل نشان ندادن اسم فایل صوتی در هنگام پخش .
و.....
تو این ورژن من مشکلی رو ندیدم . توصیه می کنم 1.06.15 رو نصب کنید .
نقل قول:
Live hub مطمئنا از امکانات بهتری برخوردار هست و با آپدیت های بعدی هم بهتر خواهد شد .
خوب پشتیبانی از کابل 1.4 هم یه مزیت دیگه هست ، شاید بعد ها آپدیتی برای پخش 3D هم بیاد .
نه می تونید استفاده کنید ، فقط از قابلیت های 1.4 برخوردار نیستید .
برای WIFI شما نیاز به یه USB wifi Adapter دارید . و یک Access point .
مدل های پشتیبانی شده رو هم قبلا تو همین تاپیک معرفی کردیم .
سلام دوستان من ورزن 1.06.15 رو نصب کردم فقط یه سوال دارم
نمی دونم چرا وقتی با نرم افزار Nero فایل ISO و ایمیج می گیرم دستگاه نمی تونه پخش کنه با نرم افزار ایمیچ بورن هم همین مشکل رو دارم
اما وقتی با نرم افزار ImTOO Blu-ray Creator 2 فایل بلوری رو ایمیج می گیرم هیچ مشکلی نداره و فایل ISO رو به راحتی پخش میکنه فکر می کنید مشکل از کجاست؟
live hub اومد یا نه؟
آیا فولدرها با نام فارسی ....درست به نمایش در میاد؟؟؟؟ یا برعکس؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 06:17 AM ---------- Previous post was at 06:14 AM ----------
یعنی هیچ کدوم از دوستان نمیدونن؟؟؟:13:نقل قول:
نقل قول:من تضمین نمیدم، اما به نظرم هر سیستم USB mass-storage رو باید ساپورت کنه. چه هارد باشه، چه فلش، چه... ببینید درایو مورد نظر پروتکل USB mass-storage رو ساپورت میکنه یا نه. اگه بکنه به احتمال زیاد با WD راه میاد.نقل قول:
:40::40::40::40::40: