من یه ماهیه که این گوشی رو دارم . عکس برداریش خوبه. البته باید هنگام عسکبرداری سعی کنی که دستت زیاد نلرزه. چون لرزشگیر فقط در حالتی فعال میشه که فلش خاموش باشه. پس در محیط های کم نور استفاده از لرزشگیر غیر ممکن میشه.
و نکته دیگه ای که در هنگام عکسبرداری بهش برخوردم این بود که نور روشن خصوصا نورخورشید رو اصلا تعدیل نمیکنه و اگه از محیط یا افرادی که زیر نور مستقیم خورشید هستند عکس بگیری یه جاهایی از عکس رو به سفیدی بزنه. البته با تنظیماتی که داره میشه حالتی رو تعیین کرد که عکس بهتری هم بگیره. مثلا یه ذره کنتراست نور رو پایین اورد . اما با همون ان 73 قبلی که داشتم عکس گرفتم در حالت دیفالت از نظر ترکیب رنگ نتیجه بهتری گرفتم. یعنی در حالت دیفالت تو محیط پرنور مثل نورخورشید عکس رو خیلی روشن میندازه و باید دستی تنظیمش کنی. درحالت کلی از عکسبرداری گوشی راضیم. و این نکته ای رو که گفتم نمیشه عیب به حساب اورد.
اما در مورد فیلمبرداری در حالت vga که فیلم گرفتم چه در داخل خونه و با جاموندگی و لرزش تصویر روبرو بودم و به نظرم تصویرشفافیت لازم رو نداره. البته رو خود گوشی خیلی خوب پخش میکنه ولی وقتی رو کامپیوتر بریزی متوجه این نقص میشی. البته در حالت اچ دی داخل خونه فیلم گرفتم باز هم راضی نبودم اما این حالت رو تو طبیعت تست نکردم. البته من فریمور جدید نصب نکردم و با همون فریمور اولیه ig1 دارم کار می کنم.
ولی کلا من این گوشیو بیشتر واسه عکس برداری گرفتم و نمایش فیلم. از نظر من عکس گرفتن بر فیلم گرفتن ارجحیت داره. البته هر کی نظر خودشو داره.
در مورد کند بودن تو محیط گالری هم گفته میشه که تو فریور جدید اصلاح شده
درمورد کیفیت نامطلوب صدا در هنگام فیلمبرداری خصوصا تو محیط اچ دی هم گفته نیشه که تو فریمور جدید بهتر شده
در کار با اینترنت عملکردش زیاد جالب نیست . زوم کردن در صفحات زمان بره و انتخاب گزینه ها هم سخته چون قلم نداره و تو دانلود فایلهاهم یه مقدار اذیت می کنه. کلا گوشی اینترنت محوری نیست. کلا گوشیهای سیمبیان اینترنت محور نیستند.
ال سی دیش هم که عالیه
کیفیت پخش صداش هم خوبه و تقریبا با ان 95 میشه اونو مقایسه کرد.
شتاب سنج داخلیش هم خوب جواب میده و مثل ان 82 نیست که خیلی طول بکشه تا عمل کنه
قابلیت ظبط در حالت رادیو اف ام هم وجود داره
در مجموع از این گوشی راضیم و از خریدش پشیمان نیستم.