تو رو خدا یکی جواب مارو بده جایی واسه تغییر زبان هست؟
Printable View
فکر کنم الان زبانش polski هست و من هیچی نمیفهمم
دوستان امکان داره با تغییر رام درست شه؟
اگه آره یه رام واسه vista بزارید
ممنون
سلام دوستان من تازه امنیا خریدم و اولین تجربه کارم باwinmo هستش. یه سوال احتمالا احمقانه! من چطور می تونم با امنیا چند تا عکس (یا هر فایل دیگه) را همزمان (و نه یکی یکی) بلوتوث کنم؟ برای مثال وقتی وارد فولدر عکسها میشم (از طریق file explorer) چطور میشه چند فایل را انتخاب کرد و فرستاد؟
و یه سوال دیگه هم اینکه امنیا ی من هیچ شبکه بی سیمی را Detect نمی کنه، در شرایطی که لپ تاپ دقیقا همونجا خود به خود وصل میشه. آیا باید جایی IP address تعیین کنم یا کاره دیگه ای واسه انجام دادن هست؟ فقط می نویسه connecting ولی هیچ کار خاصی نمیکنه.
در ضمن با توجه با تعداد بالای صفحات این فورم و حجم بالای مطالب به درد بخور، دوستان لطف کنن یه چکیده ای از کل مطالب مهم را توی یک یا چند پست قرار بدن. اکثر سوالات در مورد چند چیز خاص هست (زبان فارسی، update رام، گارمین). گشتن توی 193 صفحه دنبال اینها واقعا سخته.
یه دنیا ممنون
emaileتونو بزارین تو پروفایلم تا عضو تون کنمنقل قول:
برای فرستادن چند فایل نیاز به برنامه Rosco Explorer داری.نقل قول:
برای مشکل WiFi هم گوئشیت مشکل داره ، وگرنه من به راحتی همه جا کانکت می شم ، احتمالاً با آپدیت درست می شه.
دوستان امکان داره با تغییر رام درست شه
اگه آره یه رام واسه vista بزارید
ممنون
سلام
این قضیه امنیا جدید با حافظه 24 گیگ چیه؟
من میخوام آخر اسفند ماه این گوشی رو بخرم
قیمت با گارانتی ماکروتل 510 تومن شیراز میده رنگ نقره ای و پشت مشکی
آیا این گوشی تقلبی هم داره
کجای گوشی ساخت کره رو زده؟
دوست عزیز این ویندوزی که روی موبایل شما هست مخصوص پاکتهاست و با ویندوزی کامپیوتر های خانگی متفاوتهنقل قول:
در هر حال من فکر نمیکنم شما نیازی به آپ تودیت رام داشته باشی کافیه زبان رو تغییر بدی
من ویندوزم 2005 ولی با ماله شما زیاد تفاوتی نمیکنه فکر میکنم این مسیرو بری درست میشه
اول منو استارت>گزینه آخری>تب دومی(اون پایین گوشی سه تا تب داره وسطی رو بزن)>بعد عکس کره رو پیدا کن روش کلیک کن
فکر میکنم تو اونجا که یک صفحه برات باز میشه و یه منوی کرکره ای داره بتونی زبان انگلیسی رو پیدا کنی
کسی اینجا با هندزفری بلوتوث برای این گوشی کار کرده؟