بچه ها ماشین صفره وقتی تو سطح صاف دارم میرم یه صدای جیر جیر از سمت لاستیک شنیده میشه فکر می کنید واسه چیه و چیکار باید کنم البته این قالپاق پلاستیکیهای بدرد نخور رو انداختم رو لاستیک شاید واسه اون باشه :41:
Printable View
بچه ها ماشین صفره وقتی تو سطح صاف دارم میرم یه صدای جیر جیر از سمت لاستیک شنیده میشه فکر می کنید واسه چیه و چیکار باید کنم البته این قالپاق پلاستیکیهای بدرد نخور رو انداختم رو لاستیک شاید واسه اون باشه :41:
نقل قول:
احتمالا لاستیک های شما باید گلدستون باشه
لاستیک ها نو هستند و سنگ های ریز میره بین عاج لاستیک و هنگام حرکت کردن یک صدای جیر جیر مانند از لاستیک میاد
یک احتمال دیگه هم میشه داد بلبرینگ چرخ ها دچار مشکل شده باشن
ممنوننقل قول:
میدونی صداش گاهی زیاد هست گاهی اصلا نمی یاد مثلا تو سرازیر و سربالا خیلی کمه ولی تو سطح صاف صداش زیاد میشه
نقل قول:
من تجربه ای رو که داشتم گفتم و دو حالت رو میدونتم که اینگونه صداها شنیده میشه
اگر به سیستم چرخ ها تا حدودی آشنایی داری لاستیک ها رو باز کن و بررسی بکن ببین از داخل مشکلی نباشه (لنت ، سنگ ریزه درون عاج های لاستیک ، بلبرینگ چرخ ها و ...) و اگر هم آشنایی نداری بدی یکی برات بازدید کنه دیگه خیات تخت میشه
البته ماشین شما گارانتی داره ببری نمایندگی مطح کنی خودشون چرخ ها رو باز میکنن و رسیدگی میکنن
اره ممنون میبرم فردا نمایندگی یه نگاهی بندازن بهش :10:نقل قول:
دوستان وقتی لاستیک عقب ماشین(پراید هاچ بک) از یک طرف خیلی بیشتر ساییده میشه،دلیلش چی میتونه باشه؟
نقل قول:
باد کم
وزن بالا
نوع جنس لاستیک
کجل شدن اکسل عقب
یه چیز دیگه هم هستنقل قول:
اگه ماشین بیشتر خالی حرکت داده بشه(فقط راننده داشته باشه) به علت بار کم و پرانتزی بودن سیستم اکسل عقب قسمت خارجی لاستیک های عقب بیشتر از جاهای دیگه اش ساییده میشه
سلام
روغن موتور پراید هر چند تا بایستی عوض شه؟
روغن توتال فلزی ( می دونم کار درستی نیست که برای پراید همچین روغنی ریختم) و رانندگیم هم معمولی هستش.
منظورم از فلزی،محفظه نگهداری روغن بود. توتال دو نوع بود: قوطی فلزی و قوطی پلاستیکی.
نقل قول:
والا این روغنی که شما ریختی من تا حالا نریختم و باید دوستانی که از این روغن مصرف کردند نظر بدند
من تکتاز میریزم و یا پیشتاز
با تکتاز 6 هزار و با پیشتاز 8 هزار تا میرم
الانم که روغن ها گرون شدن ، دو هفته پیش پیشتاز رو خریدم 11500 تومن در صورتی که قبل از عید 10 تومن بود