مگه بتمن آرخام سیتی برای pc اومده؟
یه سایت معرفی کنید برای دانلود با لینک مستقیم...
Printable View
بیا محمد جان اینم راهنمای بازی همراه با عکس:نقل قول:
کد:http://guides.gamepressure.com/batmanarkhamasylum/
سیو بازی به صورت چک پوینتی و خود کار هستش ...شما فقط بازی رو انجام بده خودش سیو می کنه !! چک پوینت ها هم خیلی به هم نزدیک هستند ... مثلا رد شدن از یه در یا پریدن از روی یه بلندی ... نگران سیو نباش ...نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید من این بازی رو دیروز نصب کردم عجب بازی زیباییه میخواستم بدونم SAVE بازی چه جوریه؟
این بتمن تیمارستان آرخام هستش ... بازی آرخام سیتی پاییز یا زمستان میاد ...نقل قول:
سلام.
اقا من یه مشکلی دارم.
من از این اخرین کرکه استفاده کردم که گویا بی عیب ترینه. ولی بازی اجرا نمی شه.
ارور میده، می گه بازی اجرا نمی شه، این کد رو هم می ده: (0xc0000005 )
چی کارش باید کنم؟
اولش بعد از این ارور، یه ارور dll missing هم می داد. ولی رفتم دی ال الرو دانلود کردم دیگه ارور دومی رو نداد.
خوب، خیلی ممنون از لطفی که داشتید و جواب دادید.
خودم مشکلم رو حل کردم، گفتم اینجا بگن، شاید به درد بقیه هم بخوره.
با این کرک اخریه نتونستم بازی کنم. اصلا اجرا نمی شد.
برگشتم به کرک های قبلی، که می دونستم مشکل داره.
بازی کردم تا رسیدم به جاهایش که مشکل داشت. رفتم ترینر بازی رو از تو اینترنت پیدا کردم. ( رمز های بازی مثلا.) بعد هر جا گیر کردم جاذبه رو بر می داشتم و با پرش و جفنگ بازی های دیگه بازی رد می کردم...
بازی رو تموم کردم. خیلی بازی خوبی بود. مدتی بود بازی به این خوبی نکرده بودم.
فقط، نمی دونم، ورژن بعدیش قراره چی از اب در بیاد. اخه این بازی به نظرم قشنگیش برای این بود که جوکر شخصیت جالبی داشت...
سلام!
من توی این فروم تازه کارم!
مشکلم همون دریچه هه هست که نمیگیرتش!
کل فروم رو خوندم!!! از سیو و اینا خیری ندیدم ، گشتم دنبال روش های نامردیش! :دی!
منم 49 درصد بودم که گیر کردم! 1 ترینر از اینجا (که آدرسشو میذارم) دانلود کردم که میشه باهاش جاذبه رو غیر فعال کرد و پرواز کرد اون بالا! :دی!
البته برای من همین کرک ریلودد (یکی که زورش میرسه ، متنمو ویرایش کنه و آدرسشو اضافه کنه) رو دانلود کردم، بعدش اینو اجرا کردم که کار کرد! اول 7 رو میزنی جاذبه خنثی میشه ، بعد با + میری بالا، به دریچه که رسیدی دوباره 7 میزنی تا جاذبه وصل شه (!) و لبه رو بگیره!
البته!!
این ترینره یکم قاطیه! و به محض اینکه کارت باهاش تموم شد باید ببندیش! و الا با کرش (تعطیل شدن بازی!!) مواجه میشین..!
جالبه!!
تا میری اون بالا سیو بازی میشه 50%!!
اینم آدرسش:
(حال کنید! هر کلمه از متنم 1 تگ بود واسه سرچ! :دی!)کد:http://www.1000waystocheat.com/download.html?did=20943&dmd=226965cb9966f6ea6123d5ad2b79bbc4
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:04 AM ----------
اینم حالت کلی اش برای اونایی که 1.1 دارن!
یادم نبود بگم! اون بالا ایه مال بتمن 1.0 بود (که یحتمل یکی ازش اومده ، کل ایران پخش شده!! :دی!)
ولی جدا دمتون گرم! باحال ترین فروم بازی دنیاست اینجا!
کسی تی تاپ داره بده بهم!!؟ :دی!
کد:http://www.1000waystocheat.com/pc/batmanarkhamasylum.html
یووووووهووووووو!!!
بالاخره تموم شد!!
کرک سومی + بازی از اول
دوستان به عشق ترینر بازی رو نیاید جلو ... وقتی میرید، دیگه نه از گیاها خبریه نه از دشمنا..
بازی کلا میره تو باگ و دیگه در هم نمیاد!!
دوستان اون اتاق مخفی رو کسی کشف کرده بود ؟ منظورم همون اولاست که بازی اومده بود .
سلام دوستان من پچ 1.1 رو دانلود و نصب کردم اما موقع نصب میگه که بازی نصب نیست...راهی هست ؟
آقا کسی می دونه مشکل من چیه؟
من بازی بتمن نصب کردم و کرکش را تو فایلش کپی کردم وقتی که می خوام بازی اجرا کنم به این اخطار روبه رو می شوم
SECULAUNCHER:FAILED TO START APPLICCATION [9000 ]
چه کنم؟
اگه لطف کنید جواب بدید ممنون می شم