آقا اين 2170 مودم داره يا نه؟
باهاش چه چيزهايي ميدن؟ CD ، موس و ....
من مي خوام چهار شنبه برم بگيرم لطفا جواب بديد.
مديران ضحمت كشيدن تاپيك 2020 رو بستن ما رو آواره كردن.خوب به اونا تذكر مي داديد چرا تاپيك رو بستيد؟؟؟؟
Printable View
آقا اين 2170 مودم داره يا نه؟
باهاش چه چيزهايي ميدن؟ CD ، موس و ....
من مي خوام چهار شنبه برم بگيرم لطفا جواب بديد.
مديران ضحمت كشيدن تاپيك 2020 رو بستن ما رو آواره كردن.خوب به اونا تذكر مي داديد چرا تاپيك رو بستيد؟؟؟؟
سلام بچه ها...نظرتون درباره این مدل چیه؟؟ HP TOUCH SMART PAVILION TX2 1075
من برای استفاده معمولی میخوام...یعنی بیشتر برای تفریح.......اینترنت......
اگه بهتر از اینم هست معرفی کنید....واقعا فول تاچش خیره کنندست.......
2170 به صورت آپشنال مودم داره . یعنی ممکنه شما هم مودم دارش رو پیدا کنید و هم بدون مودم رو . چون مودم به صورت سفارشی هست بستگی داره از جایی که خرید میکنید .
سلام.خوبيد؟
امروز سه شنبه 88/11/27 من از ساعت 9:30 تا 15:30 تهران تو علاءدين و پايتخت و پاساژ رضا ول چرخ ميزدم.الان هم ساعت 17:30 هست تازه رسيدم خونه.
و اما اخبار امروز:
آقا پاساژ رضا مدل 2170 رو من تا 1430 هم قيمت گرفتم در پايتخت هم اكثرا بالاتفاق ميگن 1490 و يه جا كه فقط HP كار بود گفت 1470.
در مقابل من DELL 1557 رو هم تا 1300 با باطري 9 cell قيمت كردم كه به خاطر DVD ROM وكيومي پيشنهاد نميaشه!
راستي مدل هاي سوني با CPU Core i7 داره مياد امكان داره قيمت ها بالا پايين بپرن،هواستون رو جمع و جور كنيد.
سوني فروش ها براي ايمكه لب تاپ با CPU Core 2 Dou روي دستشون باد نكنه هي ميزنن تو سر Core i7 و ميگن هنوز جواب نداده و با SE7EN هنگ ميكنه و ..... از اين جور حرفا!
ولي به هيچ وجه گول حرفاشون رو نخوريد كه بهترينه؟
از کجا بفهمم لبتاپ اچ پیم اصله؟ کدوم قسمت سایت اچپی باید برم؟
خودم این لینکو پیدا کردم،واسه گارانتی،ولی با سریالی که دارم وارد نمیشه!! چرا؟ کشور رو هم امارات انتخاب کردم نشد! 2170 دارم، کسایی که اچ پی دارن امتحان کنن
[HTML]http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/weInput?lc=en&dlc=en&cc=us&tmp_weCountry=&tmp_weSe rial=&tmp_weProduct=[/HTML]
برای من وارد شد و نوشت که تحت پوشش گارانتی هست . تاریخ اتمام گارانتی هم 23/12/2010 بود . مدل لپ تاپ من 2020 هست
من شماره سريالم رو وارد كردم اينارو بهم گفت:
Warranty Status [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Covered under warranty
Warranty Category [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Factory Warranty
Warranty End Date [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2010-07-30 (YYYY-MM-DD)
منظورش از cover under warranty چي بود؟
واسه بقيه دوستان هم همينو گفت؟
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
عرض کنم خدمتتون که ، لپ تاب شما تا تاریخ 2010-07-30 تحت گارانتی کارخانه (اچ پی) است!
یعنی گارانتی بین المللی اچ پی! :11:
حاالا شما از این که لپ تاب تون گارانتی بین المللی داره ، می خواهید ، چه نتیجه ای بگیرید ؟؟؟؟
فراموش نکنید ، که اینجا ایران است! (یک کشور در حال توسعه!)
پس شما از این گارانتی هیچ استفاده ای نمی تونید بکنید!(یه جورایی بود و نبودش یکیه!)
دوستان نظری دارند ، بگویند!!! :10:
منظورش از cover under warranty چي بود؟
واسه بقيه دوستان هم همينو گفت؟
دوستان یه سوال داشتم آیا دی وی دی ریکاوری dv6t 2020 رو می تونم روی dv6t 2000 اجرا کنم ؟ چون همه مشخصاتشون مثل همه فقط واسه من مودم داره اون یکی به جاش یه چی دیگه داره