نه دوست عزیز !نقل قول:
64 کیلو بیت هست نه بایت ! هر 8 بیت میشند 1 بایت ! پس بنابراین 64کیلوبیت تقسیم بر 8 مساوی است با 8 کیلوبایت ! که البته باید توجه دااشت 8کیلوبایت ایده آلترین وضعیت است که عناصر مختلفی بر این سرعت تاثیر میگذارند!
Printable View
نه دوست عزیز !نقل قول:
64 کیلو بیت هست نه بایت ! هر 8 بیت میشند 1 بایت ! پس بنابراین 64کیلوبیت تقسیم بر 8 مساوی است با 8 کیلوبایت ! که البته باید توجه دااشت 8کیلوبایت ایده آلترین وضعیت است که عناصر مختلفی بر این سرعت تاثیر میگذارند!
سلام عزیز :نقل قول:
64 سرعت search تو نت هستش . شما احتمالا سرعت دانلود رو گفتید 8 . اگه ایجوریه مشکلی نیست. همیشه سرعت دانلود یک هشتم (1/8) سرغت search باید باشه!
واسه تست کردن سرعت دسترسی به نت سایت های زیادی هست. یکیش اینه. اول تمام برنامه هایی که از اینترنت استفاده میکنن ، حتی تو backgroud رو ببندید.
من شاتل( ART1 ( 128 Kbps دارم. این رو هم همین الان گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی. . .کد:http://www.bestnetcraft.com/cgi-bin/meter.cgi
دوستان میشه چندتا مودم adsl wireless با پورت اترنت معرفی کنن؟(زیر 100 تومن:31:)
سلام
من هفته پیش سرویسم فعال شد از فردای اونروز روی خط تلفن نویز افتاده البته اگر به پریزی که مودم وصله تلفن رو وصل کنیم مشکلی نداره ولی در پریزهای دیگه نویز وجود داره و بعضی مواقع کم و زیاد می شه
اسپیلیتر هم گذاشتم ولی جواب نداد تازه بعضی مواقع نویز هم با اسپلیتر بیشتر می شه!
تموم جاهاییکه سیمهای تلفن به هم وصل شده بودند رو هم کنترل کردم ولی
به نظرتون مشکل از چیه؟
سلام دوستان . . .
من adsl ام نصب شده ولی مودمم تنظیماتش یادم رفته ! نیم ساعت باهاش ور رفتم نتونستم این ایسوس رو ، درستش کنم !
اون مثلث که میاد ، اول قرمز بعد زرد بعد سبز !
الان این فقط تو قرمز مونده !
چیکار باید کنم ؟
نقل قول:
سلام ، معمولا وقتی نویز زیاده باید واسه هر تلفن یه splitter بذاری . احتمالا شما فقط واسه مودم و تلفن متصل به اون گذاشتی. من خودم از شاتل دارم . اوایل انگاری یکی داشت کابل تلفن شنا میکرد . واسه هر تلفن یه splitter گذاشتم ، حل شد. ولی الان فقط واسه مودم گذاشتم. چون اصلا نویز ندارم!! ( اینجا ایران است ):15:
سلام ، عزیز لاقل بگو مریض کی هست:46: ؟ اینجور که گفتی باید asus باشه. 1) رو مثلث دوبار کیلک کن، وقتی پنجره باز شد 2) کلیدهای Alt + D رو بزن. تو پنجره جدید ، 3) برو به تب Config و مقادیر زیر رو اینجوری کن :نقل قول:
VPI=0 و VCI=35 ( شایدم بر عکس :31:). بعد یه Ok بزن و4) دکمه reset رو کلیک کن.
موفق باشی . . .
یه سوال : اتصال از طریق lan و usb فرق داره ؟
مودمم asus 602 هستش
سرویس آرت 64 شاتل دارم
تهران هستم
منطقه مخابراتی شهید بهشتی
گاهی چراغ status و lan روشن میمونه ولی اینترنت قطعه !! send , recive ای وجود نداره !
جدیدا این نرم افزار هارو نصب کردم :
avast antivirus
systemCare
regCure
من هم ویستا سرویس پک 1 دارم هم xp که توی هر دو ویندوز وصلم و مشکلی ندارم
البته اولش کسی که اومده بود سرویس رو تحویل بده نتونست روی ویستا تحویل بده و توی xp تحویل داد و رفت
برنامه system care اعلام کرد که آخرین ورژن درایور کارت marvell yukon ethernet controller driver هستش برای دانلود که مال 2008 و ورژن مال خودم 2006 بود
شاید با نصب درایور جدید درست بشه نه ؟ یا ربطی نداره !
ویندوز ویستا سرویس پک 1 نصب کردم تمام آپدیت های به روز هم براش انجام دادم !
تنظیمات اتصال ویندوز جایی رو نداره که اگر اتصال قطع شد اتوماتیک وصل بشه ؟ یا مودم اتوماتیک ریست بشه ؟
اين دو نوع اتصال در نوع سرعت تفاوت هايي دارند
البته خود شركت ها توصيه مي كنند از پورت شبكه استفاده كنيد
اون نداشتن send و recive هم احتمالا از isp هست
در تکمیل حرف دوست عزیزمون محسن خان باید بگم کهنقل قول:
usb و lan دو نوع پورت هستند
ولی usb به نظرم تو شبکه جایی نداره:31:
یعنی نمیتونه انتظارات را بر آورده کنه ولی lan واقعا عالیه
البته تو نوع کیفیت و سرعت خود اینترنت تاثیر نداره
send و recive از خود شرکت هست که گاهی قطع میشه و ربطی به داشتن یا نداشت و استفاده کردن یا استفاده نکردن از برنامه خاصی نیست
مودمتون خیلی عالیه یکی از بهترین مودم هاست
درایور جدید داشتن بهتره ولی زیادم مهم نیست به هر حال نصب درایور جدید بهتره
ممنون:11:
سلام...
ببخشيد دوستان من IPم 192.168.1.1 هست ولي هرچي تو IE مينويسم نميره توش....بايد چي كاركنم ؟؟؟:19:
شرمنده همش تقصير صبانت هست مجبورم به خاطري كه اشتراكم قطع نشه حداقل هر هفته يك بار وصل بشم حلا هم مي خوام برم مسافرت و كسي هم كه خونمون نيست به جز مادرم كه بلد نيست با كامپيوتر كار كنه منم مي خوام وقتي مسافرتم با خاموش روشن كردن كامپيوتر هفته اي يك بار ، از قطع شدن اشتراكم جلوگيري كنم :43:
ميشه لطفا بهم كمك كنيد.... :11::11::11:
راستي يك سوال ديگه : اگه من مودم رو هيچ وقت خاموش نكنم بلايي سرش مياد :24: اخه مودم من داغ ميكنه (tp-link) واسه همين من خاموشش مي كنم ولي وقتي تو كافي نت بودم مودممون data-shin بود و داغ نمي كرد.... ممنون :11::11::11::11: