الان 4 تا فونت فارسی بریزم گوشی فارسی میشه؟
Printable View
سلام دوستان
من یک سوال فنی داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این سوال رو قبلا پرسیدم ولی به دلیل تعطیلیه ناگهانی حافظه فراموش کردم جوابشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم چطور میشه یه پوشه رو(مثلا پوشه ی عکس ها رو)مخفی کرد که کسی نبینه...یا مثلا رمزی چیزی گذاشت روش؟
بعد اگه بشه همچین کاری کرد اون پوشه تو مدیا نشون داده میشه؟
ممنانم
آره دادا باید فارسی بشه.نقل قول:
البته با آپدیت هم فکر کنم فارسی بشه که این راه بهتره.
موفق باشی
سلامنقل قول:
میخواستم بدونم چطور میشه یه پوشه رو(مثلا پوشه ی عکس ها رو)مخفی کرد که کسی نبینه...یا مثلا رمزی چیزی گذاشت روش؟
بعد اگه بشه همچین کاری کرد اون پوشه تو مدیا نشون داده میشه؟
ممنانم
این کار که شما میگی نمیشه متاسفانه.
شما میتونی رو کل فایل منیجر پسوورد بزاری توسط برنامه Advanced Device Lock که تو انجمن برنامه های کاربردی معرفی کردم.
Xplore هم که خودش قابلیت پسوورد گذاری داره رو خودش
میمونه سوییس منیجر که راه حلی براش نیست و اگه طرف حرفه ای باشه از این راه همه چیو میتونه ببینه.
اگه پوشه ای رو از طریق سوییس منیجر یا Xplore مخفی کنی از تو فایل منیجر و مدیا قابل رویت نیست.
موفق باشی.
g900 دوربین بهتری داره تقریبا g900 مدل جدید g700 اســــــــــــــــــــــت .
عزیز این که فارسی نمیشه من 1ساله پیش p1 داشتم حالا کلا فراموش کردم چطوری غیر از آپدیت فارسی میشه فکر کنم واسه p1 یه فارسی ساز بود که عالی فارسیش میکرد من الان فونت ریختم فارسی نشده فقط فارسی رو ساپورت میکنه وقتی اس ام اس میاد میونه بخونهنقل قول:
ممنون میشم راهنمایی کنی
سلام ئوستان من یه مدت نبودم دوباره برگشتم هر سوال دارین عرض بفرمایین ، اونایی که در مورد زبان گوشی سوال داشتن برا تایپ فارسی باید زبان گوشی فارسی باشه ، اگرم فارسی ندارین از این سایت بدانلودید :
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/languagefiles/g900?lc=en&cc=ap
اگرم میخواهید آپدیتش کنید این برنامه رو دانلود و گوشی رو به راحتی آپدیت کنید .
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/g900?lc=en&cc=ap
با آپدیت 99% مشکلات گوشی حل میشه .:5:
بچه ها وقتییکی به من عکس بلوتوث می کنه می ره در مسیج ها اونجا دیگه عکس رو باز نمی کنه خطا می ده همیشه !!! چی کار کنم که عکس ها رو ببینم پس ×××!!!
کسی میتواند چند تا عکس نمونه با g700 در این تاپیک بگذارد؟
سلام
آقا يه نفر لطف كنه فقط به من بگه رم اين گوشي چنده ؟
آخه تو هيچ سايت معتبري نديدم...
ولي يكي از دوستام گفت 128
منم به خاطر همين نظرم قطعي شده...
فقط خيلي عجله دارم چون به احتمال زياد فردا ميخرمش...