سلام.رفقا باتریش چطوره ؟ خوب شارژ نگه میداره
Printable View
سلام.رفقا باتریش چطوره ؟ خوب شارژ نگه میداره
راستی ببخشید قیمتش چنده ؟ پیشنهاد میکنید از کجا بخرم .اگه کسی جایی رو سراغ داره که آدم منصفی باشه بگه که برم از همون جا بخرم.ممنون
نقل قول:
سلام. اگه یک شماره 2بار توی contacts ذخیره شده باشه موقع تماس بدون اسم میاد.احتمالا به همین خاطره
شارژش خیلی خوب نیست ولی می تونی باتری n82 بندازی روش تا عمر باتریش بیش تر بشه.نقل قول:
قیمتش حدود 220 تومنه.ولی فکر کنم خروجی tv ندارن.تازه اونایی هم که روی دکمه هاشون حروف فارسی نداره زبان عربی هم ندارن و باید یه بار فلششون کنی تا زبان فارسی هم به اونا اضافه بشهنقل قول:
قیمتش حدود 220 تومنه.ولی فکر کنم خروجی tv ندارن.تازه اونایی هم که روی دکمه هاشون حروف فارسی نداره زبان عربی هم ندارن و باید یه بار فلششون کنی تا زبان فارسی هم به اونا اضافه بشهنقل قول:
edris جان ممنون .قیمت باطری n82 چنده ؟ چطور خروجی tv نداره ؟ قیمت جدا کابل خروجی tv چنده ؟ تو جعبه باید باشه که . نمی دونم بخرمش یا نه .راستی gps گوشی راحت فعال میشه ؟
باتری 15000 تومننقل قول:
قیمت باطری n82 چنده ؟ چطور خروجی tv نداره ؟ قیمت جدا کابل خروجی tv چنده ؟ تو جعبه باید باشه که . نمی دونم بخرمش یا نه .راستی gps گوشی راحت فعال میشه ؟
گوشی ساپورت نمیکنه وخریدن کابل فایده ای نداره
کابل 4500 به بالا
دیگه تو جعبه نیست ونوکیا از این بابت از شما پوزش خواسته
فعاله وبسیار راحت قابل استفادست
موفق باشی
سبز فقط سبز علی رهبر فقط سید علی
. من که 5 ماه قبل خریدم همه چی داشت. فقط مموری 4 گیگ رو نداشت.به تلویزیون وصل میشه و کابلش هم داخل جعبه بودنقل قول:
کامل هم ازش راضی ام. تنها عیبش عمر کوتاه باتریشه.
سیاست تازه نوکیا جووووووووووون ( :13: ) هست دیگه...! قابلیت TV Out رو به شکل نرم افزاری از این گوشی حذف کرده!نقل قول:
شاد و پیروز باشین :10:
سلامنقل قول:
هر شماره رو هم روی سیم کارت و هم روی حافظه گوشی ذخیره کردم و فقط از حافظه گوشی استفاده
می کنم اما بازم این مشکل رو دارم البته بگم که همیشه این مشکل رو ندارم .
توی یکی از پست ها گفته شده بود که شماره رو هم با 0 و هم به صورت کامل +98 سیو کنید .