با درود
من شنیدم که با به روز کردن فریمور کا 850 توانایی این گوشی برای عکس و فیلم گرفتن خیلی بیشتر می شه. اگر اینگونه هست چه فریموری رو و از کجا باید گرفت و ریخت روی گوشی؟
Printable View
با درود
من شنیدم که با به روز کردن فریمور کا 850 توانایی این گوشی برای عکس و فیلم گرفتن خیلی بیشتر می شه. اگر اینگونه هست چه فریموری رو و از کجا باید گرفت و ریخت روی گوشی؟
با اپدین خوب میشه ولی اگه هک کنی خیلی خیلی بهتره میشه
سوال من جا موووووووووووند.:19:نقل قول:
بله منظورم همون هک کردن بودنقل قول:
چه فریموری رو دریافت باید کرد؟
من گوشیم خیلی با ایرانسل بد انتن میده انتنش پره ولی از اون طرف اشغال میزنه از این طرفم نمیگیره ولی ای ام اس میفرسته
فکر کنم با همراه اول خطا رو قاطی میکنه
کسی نمیتونه مشکلشو؟؟؟
با اپدیت حل میشه؟؟
گوشیت مشکل نداره ایرانسل مشکل داره گوشی رفیم مثل ماله شماست ولی هیچ مشکلی نداره
یعنی باید گوشیمو عوض کنم؟نقل قول:
منظورم اینکه ایرانسل مشکل انتن دهی داره
بعد عمری دوباره دست به کار شدم و تم ساختم ... ایندفعه برای و بعشق مهندس میرحسین موسوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سونی اریکسون 240x320 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا" اگر میخواهید جایی اینو بزارید آیدی من (spam_p30) رو ذکر کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.de/files/47369458/MirHussein-Theme.rar.html
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : فرمت اصلی تم برای k850 هست چون این گوشی واکمن داره و هم سایبرشات ... پس بهترین گزینه برای ساختن تمهای 240x320 اینه چون هم منوی دوربین گوشی رو درست میکنه و هم در گوشی های واکمن دار، واکمن گوشی رو همرنگ میکنه
راهنماییم کنید k850 بگیرم یا n79 ?
از نظر صدا و دوربین.