من از اونجایی که شناختی از mehdi_7070 جان ندارم ، طبیعا نقدی هم ندارم .
فقط یه نکته : چرا اینقدر بعضی از انجمن ها ناشناخته است . مثلا همین "امنیت نرم افزار" .
بهتر نیست تو یه اطلاعیه تمام انجمن ها و نوع مباحثشون برای کاربرا اعلام بشه .
Printable View
من از اونجایی که شناختی از mehdi_7070 جان ندارم ، طبیعا نقدی هم ندارم .
فقط یه نکته : چرا اینقدر بعضی از انجمن ها ناشناخته است . مثلا همین "امنیت نرم افزار" .
بهتر نیست تو یه اطلاعیه تمام انجمن ها و نوع مباحثشون برای کاربرا اعلام بشه .
سلام به همگی...
مهدی عزیز که در حال حاضر داره نقد می شه یکی از جوان ترین مدیر های پی سی...خیلی خوش اخلاق و فعال...آینده خیلی روشنی هم داره...انتقادی ازش ندارم...
به امید پیشرفت روز افزونش...ممنونم.
ممنونم از شما دوست عزیز!نقل قول:
سوال خوبی هست . میتونه سوژه خوبی باشه که روش کار بکنیم .
البته برای فعالیت توی یک انجمن ، کاربر باید علاقه داشته باشه . شاید خیلی ها علاقه مند باشند که کرک کردن را یاد بگیرند ولی اطلاع نداشته باشند که چنین انجمنی توی پی سی وجود داره .
من بازم بیشتر روی این موضوع فکر می کنم .
خیلی ممنون از تذکر شما :11:
سلام محمدجان!نقل قول:
خوبی عزیز؟
هم نوشابه اش خیلی گازدار بود و هم هندونه اش خیلی بزرگ :31:
خیلی ممنونم . لطف شما همیشه شامل حال ما شده و در کنار دوستان عزیزی مثل شما بودن ، باعث شده که بتونم تا اینجا ادامه بدهم .
از اعتماد ادمین های عزیز هم باید تشکر کرد که این فرصت را در اختیار بنده قرار دادند تا امروز بتونم به عنوان یکی از جوان ترین مدیرهای پی سی فعالیت بکنم .
موفق و پیروز باشی :11:
نقل قول:
نوشته شده توسط hakhamanesh
3-همه كاراشو ميده ديگران انجام بدن(از جمله كارهاي مدرسه اش رو)
يه توضيح كوچيك هم من بدم اونم اينكه انتقادهاي اون پست من فقط جنبه طنز و شوخي با مهدي داشت و چون ميدونم جنبه خيلي بالايي داره اونا رو گفتم.نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_7070
بنده یک توضیح درباره این موضوع بدهم . یک پروژه باید انجام میدادم (برای مدرسه) . انصافا هخامنش هم خیلی کمکم کرد . ولی خوب ...! دیدید که چه کار کرد :دی
البته يه دليل ديگه هم داشت اونم اينكه ميخواستم دلم خنك شه:31:
من هم وقتی خوندم ، متوجه شدم . ولی وقتی که موضوع پرتوقع بودنم دوباره تکرار شد ، گفتم شاید شوخی شوخی جدی گفتی :31:نقل قول:
دلت خنک شد؟! خدا را شکر!! :دی
بسم رب شهدا!
خوب من درباره اینکه کسی شما را نقد نمی نماید باید بگویم که:
روزی از مجنون پرسیدند که چه گونه سر سودای لیلی را داری در حالی که خیلی هم زیبا نیست که بگوییم شیفته ی زیباییش شده باشی ولی تو به گونه ای رفتار می کنی که انگار هیچ عیبی ندارد.
مجنون در پاسخ م گوید که من در او گوهری می بینم که هیچ کس نمی بیند و از این رو عیب های او را نمی بینم و از آن ها چشم پوشی می کنم.
و چشم پوشی مجنون از این رو بوده است که آن گوهر درونی لیلی (کجایش بوده نمی دانم ولی به احتمال فراوانی می توان گفت که رفتار و برخورد خوب و محجوب بودن لیلی بوده است) آن قدر زیاد بوده که غیب هایش را می توانست (مجنون) از آن ها چشم پوشی کند.
حالا این شده حکایت ما که آن قدر شما را دوست داریم و با محبتی که بدی های تان در رویمان هیچ است.
كجاش خوبه بابا...
پرتوقع...:26:
خیلی ممنون دوست عزیز از این همه تعریف ...نقل قول:
البته دیگه خیلی اغراق شده بود ... این جوری هم که شما می گویید نیست :31:
جالبه ... غیر از این مورد ، هنوز چیزی نتونستی گیر بیاری :31:نقل قول:
بسم رب شهدا!
مشک آن است که ببوید نه آن که عطار بگویدنقل قول:
پس خودتون درباره ی خود تصمیم نگیرید و بگذارید برای نیکپنداران و دژمنانتان.
آخه ايراد ديگه اي نداري عمو مهدي:9::11:نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_7070
جالبه ... غیر از این مورد ، هنوز چیزی نتونستی گیر بیاری :31: