لا حول و لا قوت الا بالله - سوره فلق.......:5:نقل قول:
Printable View
لا حول و لا قوت الا بالله - سوره فلق.......:5:نقل قول:
عليك سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:47:پس چرا دانلود نشود.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ �؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستی حال ما رو بگیری اییییییییییییی کلک
4 ساعت ما رو سر کار گزاشتی ها
ولی بازم دمت گرم
ببين پرشين گيگ همين طوريه ، يه روز دانلود ميشه ، يه روز نميشه ، قاطي داره...
خوب نديدم كه نوشته خواهرم نوشته! در ضمن ، نوع فونتش يه جورايي بود كه فكر كردم كپي كرده... خوب چي كار كنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وقتی میگن خواهرشون نوشته یعنی به قلم خواهرش بوده و ایشون اینجا تایپ کردن ! خیلی نا مفهوم بود از نظر شما که اینطوری سوال می پرسید ؟ ؟ ؟
آخه من به كپي پيست حساسيت دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر جا ببينم كسي كپي كرده ، حالشو ميگيرم و ميگردم دنبال لينك
اصليش ، ولي چون گشتم اين مطلب رو نديدم جاي ديگه ، گفتم از كجا كپي شده ، تا خودش بازبون خوش بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه Ramin.badboy ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همون روزی که این لینک ها رو گذاشت سالم بود و من همه رو دانلود کردم . اما ظاهرا الان سرورش مشکل پیدا کرده ... !
ديدي؟ من كارم حرف نداره!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، من خوبم ،تو چه طوري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام حالت چطوره ؟
خیلی خوشحالم که اونقدر قلم زیبایی داره که شما فکر میکنی از جایی کپی کردم .
منم خيلي خوشحال شدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان سلام
در مورد فیلم هم باید بگم احتمال زیاد حقیقیه و اصلا کاره خوبی نکردید که اونو به معرض نمایش گذاشتید
این احتمال وجود داره بعد از مشاهده چنین فیلم هایی ارواح یا جن ها به سراغتون بیان و اذیتتون کنن و گاهی اوقات هم تسخیر
در مرتبه اول با نگاه فیلم اون جن رو به سمت خودتون جذب می کنید و در مرحله بعد با ترس از فیلم راه نفوذ رو برای جن باز می کنید و از نشانه های بارز این وضعیت میشه به ترس دائمی از جن اشاره کرد یعنی همیشه حضورش رو حس میکنید
من در مورد دعا چیزی نمی دونم نمی خوام هم بدونم چون راه نفوذ و تسلط رو برای ارواح و جن ها باز می کنمنقل قول:
و رو خدا این حرفا رو اینجا نزنین یعنی من که این فیلم و دیدم عکسش رو هم دیدم کارم تمومه؟؟؟ من از بدو تولد از جن و اینجور چیزا میترسیدم یه اتاق تاریک وحشتناک هم دارم که شبا توش تنها میخوابم اما اگه خودم رو بکشم از جیغ و داد هم صدام از اون اتاق بیرون نمیاد چیکار کنم جن نیاد سراغم البته من باهش ماجرا زیاد داشتم قبل خواب چه دعاهایی بجز آیه الکرسی پیشنهاد میکنید؟؟؟
ولی موثرترین چیز در این جور موقعیت ها پرت کردن حواس، تمرکز به چیزهایی که دوستشون دارید و شجاع بودن حتی به کلمه من خودم خیلی می ترسم ولی می گم بر فرض اگه هم اومد جوری سرشو می برم که برای بقیه درس عبرت بشه یا هم آهنگ هایی گوش می کنم که انسان رو شجاع می کنه مثل آهنگ:
The Bridge Of Khazad Dum
که ماله ارباب حلقه هاست و
Howard Shore سازندش
می تونید از اینترنت دانلودش کنید برای من که خیلی جواب میده
سلام بر شمانقل قول:
بله
شما کارتون حرف نداره ما چیزی نگفتیم:13:
یعنی هیچ راهی نداره :18:
که بتونم اینا رو بردارم
این طور که معلومه خیلی باحاله:8:
من كه نفهميدم گوش دادن به اين صدا ها چاكرا ها رو باز ميكنه يعني چي؟؟!!!خوبه يا بد؟؟كدوم تأثير رو ميذاره؟؟ خوبه يا بده رو؟!!
لطفاً يكي توضيح بده.........
سلامنقل قول:
همین طور که dark steet جان گفتند میتونه تاثیر بدی رو آدم بزاره
منم مثل شما یعنی از وقتی فهمیدم جن چیه تا 1سال پیش بدجور از تنهایی و جن ها میترسیدم
الان هم نمیگم که نمیترسم ولی ترسم کمتره
شما که از خوابیدن در تاریکی میترسید میتونید از شب خواب استفاده کنید که اتاق رو کمی روشن کنه
و اینکه
«تاکید میکنم»شما که از جن و حتی حرف زدن درموردشون میترسید بهتره فیلمها رو نبینید و در موردشون حرف نزنید و چیزی در موردشون نشنوید (فکرتونو به یک چیز دیگه منحرف کنید.)
هین طور که قبلاً اشاره شده بود ترس باعث تضعیف انرژی میشه
که همین امر باعث میشه این افراد همیشه دچار ضعف انرژی کنه
که معمولاً بعد از خواب تا یک ساعت هنوز هنگن
شما هم همینطورید؟؟؟
که نشون دهنده تکه تکه شدن انرژی میده
البته این ها تجربهء شخصیه خودمه
و برای درمان:
اگه آشناشو دارین میتونید برید پیش یک انرژی درمان خوب که انرژی های رفته رو برگردونه
و اگه نمیخوایی برید پیش انرژی درمان
میتونید از وصل شدن به انرژی کیهانی انرژِی بگیرید
نماز بخونید
ذکر بگید
فکر مثبت کنید
نترسید
با دوستانی صمیمی بشتر باشید
البته که خوبهنقل قول:
باز شدن چاکراها
یعنی انرژی زیاد
انرژی زیاد هم خوبه دیگه:31:
بله این اتفاق افتده خصوصا همون شبی که ون مطلب رو خوندم که رو آدم تاثیر میذاره به مامانم گفته بودم شب گاهی بیاد بهم سر بزنه یکی از دوستام هم قرار بود بهم بزنگه هر چند ساعت یبار که نترسم اما نمیدونم چرا تا اونا شروع کنن من شروع میکردم مثلا قبل از اومدن مامانم بیدار میشدم و میدونستم الان مامانم میخواد بیاد تو (30 ثانیه قبلش ) اما هی میترسیدم نکنه در باز شه و یک دیگه بیاد جای مامانم یه دوست هم دارم که شبا قبل خواب برام زنگ میزنه و داستان های وحشتناک تعریف میکنه البته چون خیلی میخندیم از وحشتناک بودن در میاد یه مشکل هم دارم اینه که نمیتونم نخونم یا نبینم اصلا خیلی حال میکنم از اینکه خودم رو بترسونم یه جوری این حس رو دوست دارم اما نه همیشه مثلا وقتی تنهام دیگه دوست ندارم الان هم که قبل از خواب دعا میخونم اما انقد از نماز شب میترسم همیشه فکر میکنم یکی پشتمه انرژی درمانی هم که نمیتونم برم چون خانواده اصلا قبول ندارن بر خلاف منیه سوال وقتی یه مشکلی پیش بیاد که نشه واسه چند روز نماز خوند انرژیمون کم میشه؟؟؟ چیکار کنم تو این مدت انرژیم ثابت بمونه؟؟؟حالا زیاد نشد هم نشدنقل قول:
برید خداتون رو هم شکر کنید که هنوز با شیطان و اجنه در برون فکنی روبرو نشدید!!!
بعضی ها دفعه اول که برون فکنی می کنن به جای ورود به بعد های رفیع به بعد های پست منتقل می شن و در اونجا با موجوداتی مثل ارگ ها ( در ارباب حلقه ها ، غول سبز ، اژدها و اجنه و گاهی هم شیطان روبرو می شن که البته احتمال دیدن این موجودات خیلی کمه و در مورد کسانی که به روش های شیطانی و یا سرگرمی برون فکنی می کنند بیشتر رخ میده
وحشتناک ترین اونها شیطانه که از بین کسانی که من میشناسم هیچ کس جرئت کرده صورتشو ببینه و فورا به جسمش برگشته البته در مقابل اینها در ابعاد رفیع موجوداتی مانند اسب تک شاخ ، پری دریایی و ... وجود دارند که دیدن اونها باعث شادی روح میشه
بهرحال بهترین کار پرت کردن حواسه
و عليك سلام بر شمانقل قول:
سلام بر شما
بله
شما کارتون حرف نداره ما چیزی نگفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی هیچ راهی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بتونم اینا رو بردارم
این طور که معلومه خیلی باحاله
خوب بايد بشيني ببيني كه كي اين پرشين گيگ درست ميشه ، تا دانلود كني... تا الان خيلي ها اين آهنگارو دانلود
كردن ، ولي متاسفانه الان قاطيه پرشين گيگ ، بعضي وقتا اين طوري ميشه كه نميدونم چرا...
آره ، خيلي باحاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-يعني اين كه چاركراهارو باز ميكنه!نقل قول:
من كه نفهميدم گوش دادن به اين صدا ها چاكرا ها رو باز ميكنه يعني چي؟؟!!!خوبه يا بد؟؟كدوم تأثير رو ميذاره؟؟ خوبه يا بده رو؟!!
لطفاً يكي توضيح بده.........
2-خوبه
3-تاثير خوبه رو ميذاره
4- من توضيح ميدم:
چگونگي تاثير فركانس ها:
روش استفاده از فركانس ها :کد:http://www.tarannom.com/asvat-text1.php
کد:http://www.tarannom.com/asvat-text2.php
موافقم ... بهترين راه يه دونه بسم الله هست تا همشون رو بسوزونه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برید خداتون رو هم شکر کنید که هنوز با شیطان و اجنه در برون فکنی روبرو نشدید!!!
بعضی ها دفعه اول که برون فکنی می کنن به جای ورود به بعد های رفیع به بعد های پست منتقل می شن و در اونجا با موجوداتی مثل ارگ ها ( در ارباب حلقه ها ، غول سبز ، اژدها و اجنه و گاهی هم شیطان روبرو می شن که البته احتمال دیدن این موجودات خیلی کمه و در مورد کسانی که به روش های شیطانی و یا سرگرمی برون فکنی می کنند بیشتر رخ میده
وحشتناک ترین اونها شیطانه که از بین کسانی که من میشناسم هیچ کس جرئت کرده صورتشو ببینه و فورا به جسمش برگشته البته در مقابل اینها در ابعاد رفیع موجوداتی مانند اسب تک شاخ ، پری دریایی و ... وجود دارند که دیدن اونها باعث شادی روح میشه
بهرحال بهترین کار پرت کردن حواسه
راستي مطمئني اون اسب تك شاخ و ارباب حلقه ها يه كمي چيز نيست؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه فرشتشم ببينيم كپ ميكنيم
چه برسه به اسب تك شاخ و نميدونم چي چي... اون ارباب حلقه ها كه يه داستان خياليه ، همچين موجوداتي كه
وجود ندارن... چيزايي كه وجود دارن يكي جنه... شيطانم از همون جنه ديگه... فرشته ها هم هستن... ديگه
فكر نكنم به جز اين دو حالت طرف موجود ديگه اي رو ببينه.