در مورد آنتی ویروس هم باید بگم که آنتی ویروس F-Secure هست که بعد از نصب باید وصل شی اینترنت و فعالش کنی... تا یه ماه هم واست کار میکنه... میتونی از سایت خود نوکیا بگیریش ولی اگه نتونستی گیرش بیاری بگو لینکشو میزارم...نقل قول:
Printable View
در مورد آنتی ویروس هم باید بگم که آنتی ویروس F-Secure هست که بعد از نصب باید وصل شی اینترنت و فعالش کنی... تا یه ماه هم واست کار میکنه... میتونی از سایت خود نوکیا بگیریش ولی اگه نتونستی گیرش بیاری بگو لینکشو میزارم...نقل قول:
سلام دوستان برای هر گونه معرفی برنامه های نوکیا 5700 تو این ادرس بزارید تا دوسان راحت تر بتونند برنامه های 9.2 رو ببینن برنامه و بازي و تم براي سيمبين 9.2
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=159287
موقع خرید به پروداکت کدش توجه کنیدنقل قول:
من یادمه اون روز رونقل قول:
دلیل: امضا بزرگ
مرسي که جواب دادي حميد جان منتها من اصلا ميخوام خاموش نشه نميخوام زمانش رو تغيير بدم ميخوام ال سيديم روشن بمونه که از اسکرين سيورش لذت ببرم بازم مرسينقل قول:
سلام به همه من همون mg74 . mg1000 . mg84 و mg99 هستم
یه سوال داشتم ؟؟؟؟ اونم اینه که من امروز داشتم با گوشی کار می کردم یه دفعه ریست شد لطفا کمکم کنید
لطفا
بازم بن شدی؟ خوب بهت تبریک میگم چون مثل اینکه خیلی وقته گوشیت رو گرفتی و این اولین باره که گوشیت ریست میشه.کاملا طبیعیه خودتو ناراحت نکن.نقل قول:
احتمالا تو فیرم ویر بعدی این مشکل حل شه فعلا باید منتظر بمونی.نقل قول:
ممنون از جوابتون ولی پروداکت کدش باید چوری باشه؟نقل قول:
لطفا" بیشتر راهنمایی کنید.
سلام بچه ها من یک سوال برام پیش اومده تو این قسمت :
bluetooch-remote SIM mode
این برای چی هستش دوستان