عجب یعنی اینا که آنلاین بازی می کنن همون زیرو یا جنرال دو اصلی به بدون دستکاری رو بازی می کنند.
ممنون من پک 1.4 رو هم نصب کردم.پس یعنی هیچ پچی نصب نکنم و با همون جنرال 2 بازی کنم ممنون
Printable View
عجب یعنی اینا که آنلاین بازی می کنن همون زیرو یا جنرال دو اصلی به بدون دستکاری رو بازی می کنند.
ممنون من پک 1.4 رو هم نصب کردم.پس یعنی هیچ پچی نصب نکنم و با همون جنرال 2 بازی کنم ممنون
آقا یک سوال دیگه من بازی رو نصب کردم از اول یعنی تمام پچ هارو پاک کردم و از اول بازی رو نصب کردم بعدش سریال اصل رو هم به دادم و بازی رو کرک کردم.البته قبلش پچ 1.4 رو نصب کردم و وقتی کرکش کردم حالا که میخوام باز کنم گیم رو همون اول error technical difficult میده
سلام بله دقیقا مگر اینکه یک گروه بشید و همتون یک مد را نصب کنید .نقل قول:
اول بازی را نصب کنید بعد کرک را و سپس آپدیت یا همون پک 1.04 را نصب کنیدنقل قول:
موفق باشید
با سلام وخسته نباشیدبه آقای منصوری ودوستان،آقای منصوری اون پک گرافیکی که تیم شما برروی آن کارمیکنند را میتوانید برای نوروز آماده سازی کنید یا خیر خیلی از بچه ها چه داخل انجمن چه خارج دنبال چنین پک گرافیکی میباشند (منظورهمان پک گرافیکی که درنبرد نهائی استفاده شده میباشد) با تشکر فراوان:5::40::31:
سلام نه متاسفانه نمی تونیم آماداش کنیم ضمنا بازی نبر د نهایی بر ای دانلود نیست و قر ار ه به صورت مستقل از طریق شر کت لو ح زرین نیکان در دو دی وی دی عر ضه بشه به خاطر همین حجم بازی حدو د 9 گیگ میشه دلیلش هم اینه که بازی بسیار تعقیز ات اساسی کرده هم از لحاظ گرافیکی هم از لحاظ فنی و تجهیزات ... انشا الله تابستان عرضه خواهد شد ...:11:نقل قول:
سلام من تازه عضو شدم . خودم قدرتها و محدودیت های جنرالو تغییر دادم حتی برای مثال برای black lutos چین اسلحه گذاشتم ولی اگه میشه یه لطفی بکنید و یه راهنمایی بکنید تا بتونم یه تانک یا یه اسلحه و موشک جدید اضافه کنم
هر کی میتونه کمک کنه لطفا
با تشکر
دیر گفتم
ولی عید همه دوستان مبارک خدایا سال نیک به همه انسان ها ودوستانمام هدیه کن
یاعلی
سلام سال نو مبارکنقل قول:
من نمی دو نم شما چیکار کردی این مشکل می تونه دلایل زیادی داشته باشه من تا اونجا که بتونم دو نه دو نه مشکلات را می گم و راه حل هاشو : آیا مد روی بازی نصب کردید ؟
اگر این کار را کردید حتما باید تمام فا یل های مد های قبلی را پا ک کنید تا ارور ند هد .
اگر از قبل روی این سیستمون بازی جنرالها را نصب داشته اید بر ید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از این طر یق ریجستر گذشته را پاکسازی بفر ماید .
بر ای در یافت آپدیت آخر و کرک بدون ارور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم در یافت و امتحان بفر ماید .
اگه ویندوزتون سون هستش و بازی ران نمیشه بر ید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اندازه صفحه نمایش خو دتون را می تونید تعقییر بدید و هم رزو لشن و هم بازی ران میشه
دلیل دیگه می تونه نصب نقشه های غیر استا ندارد باشه با ید در صور ت نصب و مشاهده ارور به این آدرس بر وید:
My Documents/Command and Conquer Generals Zero Hour/ Data/Maps
و در پوشه :Maps نقشه ها را حذف کنید و دو باره ران کنید .
دلیل دیگه باقی مو ندن فایل پو شه : INI در است . بر ید به پو شه نصب بازی و داخل پو شه :Data شوید و بر ید درون پو شه :INI نباید هیچ فایلی باشه .
چیز دیگه ای به نظر م نمی رسه و لی اگه همه اینها را امتحان فر مو دید و لی باز نشد بازی را کاملا آنیستال بفر ماید و ریجستر بازی را پا کسازی بفر ماید و دو باره نصب کنید .
د رضمن می تونید از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی جنرال یک و جنرال زرو را با حجم کم دادنولد بفر ماید که در سلامتش شک ندارم .
امید وارم مشکل بر طرف بشه:11:
با عرض سلام و خسته نباشید به آقای منصوری و دوستان آقای منصوری مد کلد وار کرایسیس را نصب کردم ولی هنگامی که برروی آیکن مد کلیک میکنم پیغام ترمینیتد اپلیکیشن را میدهد و وارو بازی نمی شود اگر برای رفع مشکل راه حلی هست ذکر کنید با تشکر فراوان و بی صبرانه منتظر نبرد نهایی هستیم به امید دیدار:5::11::40::33: