میشه یکی راجع به تغییر ای پی مودم یخورده توضیح بده و بگه چجوریه؟؟
Printable View
میشه یکی راجع به تغییر ای پی مودم یخورده توضیح بده و بگه چجوریه؟؟
دوستان یکی میشه توضیح بده قضیه این محدود کردن چیه و در چه صورت محدود میشیم؟
اگه اینترنت نامحدود پارس بگیری و دانلودت خیلی بالا باشه(پیش از حد استاندرد شرکت) سرعتت رو محدود میکنند مثلا من نامحدود 256 گرفتم یه چیزی در حدود 20 گیگ دان کردم :31:الان دیگه سرعتم چه 7 صبح باشه چه نصف شب باشه از 32 بالاتر نمیره. البته من یه ترفند بلدم که دوباره با سرعت قبلی دان کنم ولی خیلی دردسر داره و خودمم باید دائم پشت کامپیوتر باشم. امیدوارم کسی اینجا یه راه خوب برای درست شدن سرعت بلد باشه (الان متوجه شدم 11 صبح سرعتم تقریبا به مدت یک ساعت مثل قبل میشه. نمیدونم چرا توی این تایم محدودیتم از بین میره)
دوست عزیز همینه دیگه. فرق 20گیگ با نامحدود 5 تومنه. شما 20 گیگ دانولد کنی لیمت میشی این واضحه(چیز مفت به کسی نمیده این پارس انلاین). خوبیش اینه که بعد از لیمیت بازم نت داری و قطع نمیشینقل قول:
حذف شود لطفا !!!!!!!
حجم دزدی چندروز پیش ( روز تغییر ساعت ) برای کسی برگشته یا برای برگردوندن حجم خودمون هم باید بهشون زنگ بزنیم ؟ :13:
دوست من شما این اطلاعاتو از کجا میگیرین ؟ توی سایت پارس میده؟ یا برنامه است؟نقل قول:
برو پارس انلاین وارد اکانتت بشو ، تب دوم رو بزن، اسمش یادم نیست، گزارش مصرف فک کنم!نقل قول:
سلامنقل قول:
با یوزر و پسورد پارس آنلاین وارد بشید. در بخش مدیریت سرویس، گزارش مصرف رو میتونید بگیرید.
سرعت دانلود pol 512 روزانه و شبانه بر حسب کیلوبایت چقدره ؟