آقا من الان از چند نفر شنیدم که اخبار اعلام کرده تا 3روز وضع اینترنت خاورمیانه همین جوری خرابه کابل مدیترانه مثل اینکه آسیب دیده...
فکر کنم که دوباره لنگر یه کشتی اشتباهی خورده به کابل ها...!!!!
Printable View
آقا من الان از چند نفر شنیدم که اخبار اعلام کرده تا 3روز وضع اینترنت خاورمیانه همین جوری خرابه کابل مدیترانه مثل اینکه آسیب دیده...
فکر کنم که دوباره لنگر یه کشتی اشتباهی خورده به کابل ها...!!!!
سلام
یه سوالی داشتم
من که اکو 128 دارم و هر ماه شارژ می کنم
اگه مثلا 500 مگ حجمم باقی بمونه این ماه به ماه بعد منتقل می شه یا هر ماه از صفر شروع می کنن؟!
نه صفر میشه!:13:نقل قول:
تا ساعت 12 شب روز قبلی که اولین اتصالت بوده (یا دورت شروع میشه) ، وقت داری که شارژت رو تموم کنی وگرنه سوخت میشه
این لنگره مثل که روی چیز پی ان ، اثری ندارهنقل قول:
من بدون اون ، فروم رو به سختی باز می کنم!
:27:نقل قول:
یعنی تمام isp ها این جوریه؟؟
ترمیم کابل مخابراتی در دریای مدیترانه که اروپا را به خاورمیانه و شرق آسیا متصل می کند، آغاز شد.
واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه الجزیره : قطع این کابل مخابراتی موجب کند شدن خدمات اینترنت درچندکشور خاورمیانه شده است.
این کابل دریایی متعلق به 16 شرکت مخابراتی بین المللی است و ارتباط شبکه اینترنت را بین اروپا و خاورمیانه و شبه قاره هند و شرق آسیا برقرارمی کند.
موسسه محافظت از کابلها در دریای مدیترانه اعلام کرد ، برطرف کردن این مشکل احتمالا سه روز طول می کشد ودراین مدت سرعت اینترنت در منطقه خاورمیانه به طور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد
کد:http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=MainContent&news_num=222228
سرماخوردگی لاک پشت ها در سواحل مدیترانه عامل قطعی و کندی اینترنت در ایران !:27::31:کد:http://imilad.com/1389/01/30/coalnet-in-iran/
آره دیگه کل خاورمیانه،همه آی اس پی ها هم شامل میشه.
چه ربطی به چیز پی ان داره؟:دی
فروم که قی/ل/ت/ر نیس بخوای با پی ان بیای توش.
چه ربطی به آی پی داره؟نقل قول:
فروم و بقیه سایتا تا نیم ساعت پیش در حالت عادی کند باز می شد ، ولی با چیز پی ان با سرعت نور!:27:
الان درست شده
منظورم آی اس پی ها بود:31:نقل قول:
چه عجیب:دی
معمولا واسه من سرعت افت میکرد اگه استفاده میکردم ازش
برا ایران احتمالا 3 ماه!نقل قول:
دوستان اگه کسی از این چیز پی ان های مجانی داره ما رو محرومنسازه نیاز دارم یه کم(نیکی و پرسش؟ :دی :10:)
یه سوال فوری؟
سرویس آرت1 محدودیت زمانی داره؟
یعنی مثلا تو یک ماه باید تمام حجم ترافیک رو استفاده کرد؟ و ماه به ماه باید شارژ بشه؟