من دیشب داشتم پچ بازی دانلود می کردم ( بدون IDM از لانچر خود بازی ) با سرعت ثابت 114 دانلود میکرد. ساعت 3 که تست کردم اینطوری بود.
سرویس من : 512 10 گیگ با پورت بسته شده رو 1 مگ. نو اینترلیو
Printable View
من دیشب داشتم پچ بازی دانلود می کردم ( بدون IDM از لانچر خود بازی ) با سرعت ثابت 114 دانلود میکرد. ساعت 3 که تست کردم اینطوری بود.
سرویس من : 512 10 گیگ با پورت بسته شده رو 1 مگ. نو اینترلیو
امروز برای من از ساعت 7تا ساعت 7:10بصورت رایگان حساب کرد و سرعت دانلودم 200کیلوبایت بود جالب اینجاست که قبل ساعت 7 سرعت دانلود 10کیلوبایت بود!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فارغ از این بحث و جدل ها، دوستان پیشکسوت پارس آنلاینی بگن ببینم توی این ایام دهه ی کرامت و میلاد امام رضا علیه السّلام حجم میدن یا نمیدن :31:
دوستان برای اینکه خط به نو اینترلیو تبدیل بشه، چیکار باید بکنم
سرعتش بهتره از خطه معمولی؟
اصلا میشه راجع بش یکم توضیح بدید
دوستان الان دانلود 2 تا 7 هست؟ دیگه باگی نداره؟ نمی شه 1 تا 7 دانلود رایگان داشت؟
در مورد پیج باز کردن منم هفتۀ پیش به مدت 3-4 روز مشکل شما رو داشتم، ولی الآن خوشبختانه مشکلم حل شدهنقل قول:
سپاس
من که به طور متوسط 1.6 گیگ هر شب میگیرم ! با سرعت 256 !
دو سه شب پیش که دوستان ساعت ها رو اشتباه وارد کرده بودن 2.7 گیگ گرفتم
! 2 روز دیگه شارژم تموم میشه که 512 شارژ کردم ! ببینیم که ایا مثل قبل هیچ فرقی بین 256 و 512 نیست یا اینکه اوضاع فرق کرده !
در مورد حجم اضافه اعیاد هم ، تا عید قربون فکر نکنم حجمی بدن ! ولی یادم هست که پارسال عید قربون یا عید غدیر 1 گیگ هدیه دادن ( همون روز تمومش کردم :d )
آنتی ویروس و فایروال رو غیر فعال کنید و دوباره تست کنید.نقل قول:
سیستم رو از نظر ویروسی بودن هم چک کنید !
اگه دیدید درست نمیشه مودم رو ریست کنید و دوباره تست کنید !
من اینترنت 256 نامحدود دارم . همونطور که میدونید هرچی مصرف کننده کمتر باشه سرعت اینترنت بالاتره رو همین حساب من همیشه از 7 صبح تا 12 ظهر دان میکردم ولی الان دو سه روزه هر ساعتی دان میکنم سرعتم از 32 بالاتر نمیره. قضیه وقتی عجیب میشه که با ریست کردم مودم برای 5 دقیقه اینترنتم مثل قبل میشه و سرعت طبیعی میشه ولی بعد از 5 دقیقه دوباره سرعتم به 32 میرسه.حتی برای اینکه مطمئن بشم مشکل از من نیست ویندوزم رو هم عوض کردم ولی همچنان سرعت از 32 بالاتر نمیره. خواهشا اگه کسی راه حلی برای مشکلم داره راهنماییم کنه
با سرویس نامحدود چند گیگ میشه در ماه دانلود کرد بعد سرعت محدود میشه ؟ مقدارش معلوم نشد؟؟