چرا پس؟ :n02: روش خوبی بود که :n08:نقل قول:
پ.خ کن دلیلشو :n19::n20:
Printable View
چرا پس؟ :n02: روش خوبی بود که :n08:نقل قول:
پ.خ کن دلیلشو :n19::n20:
خواستم پ.خ کنم ولی گفتم اینجا بنویسم که همه بخونن:نقل قول:
آقایان و خانم ها
بنده یه غلطی کردم و در پاسخ به عزیزی یه پست زدم (که چیز خاصی هم نبود) که الان دارم اظهار پشیمونی میکنم. خواهشا به بزرگی خودتون ببخشید.
از طرف حداقل 6 نفر هر کدوم 3 - 4 تا به من پ.خ دادن و توی پروفایلم پیام دادن (که تایید هم نکردم هنوز) که فلانی قربون دستت اون پست رو ویرایش کن.
خواهشا این بحث همین جا تموم بشه.
دوستان ظاهرا مشکلاتی که توی https خیلی از سایتها هست از مبیننته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینجا یه تریس رو هم گذاشتم
نقل قول:
اتفاقاً من هم سوای قضیه فرکانس سر همین سه مورد گفتم مال وایمکس نیست چون بهتر میدونید کار روتر یا اکسسپوینت تغذیه سیستمهای وای.فای هست. درصورتیکه وایمکس حتماً یه طرفش دکل BTS هست و نمیشه وایمکس رو گرفت و مجدد به یه دستگاه دیگه فرستاد. درضمن برای مثال 9200 جای سه آنتن داره که یکیش آنتن وایفای و دو تای دیگه وایمکس هست. گفتم که شبیه هم هستن و شاید حتی سایز پیچشون به هم بخوره. ولی توی مشخصات به وضوح فرکانس وایفای رو گفته که کمتر از فرکانس وایمکس هست.
البته شاید هم کار کنه، منتهی اگه کسی تست کرده باشه.
برای تقویت وایرلس که اگه پیج اون بخوره که مشکل فنی نبایستی داشته باشه چون هر دو فرکانسشون یکی هست. بخصوص اون مدل آنتن پشتبومی که گفته ۲۴ دسیبل تقویت میکنه گویا تا حدود ۵۰ کیلومتر هم برد داره. هر چند فکر کنم بیشتر کاربرد شرکتی داشته باشه تا خونگی.نقل قول:
نقل قول:
پس یعنی یه مودم غیرشرکتی متفرقه رو تونستین وارد سیستم مبیننت کنید و استفاده کنید؟
راستش فکر چیزی تو مایههای JTAG و مشابه انجام دادین که هزیه هم بابتش دادین. توی سایتهای خارجی خوندم که گویا همچین کاری میشه، ولی نمیدونم چطور.
نقل قول:
والله من فقط به تیتراژ آخر فیلم رسیدم، و نفهمیدم کی بروسلی بود و کی آدم بد فیلم. ولی چون گفتین بحثی نشه مجبورم فقط بگم :n13: :n13: :n13: :n13:
نه خوشبختانه هیچ مشکلی نداشته.نقل قول:
والا نمیدونم یا اونا بدشانس بودن یا من خوشانس!
گارانتیش رو دقیقا نمیدونم الان هم رفتم مدارک مودم رو نیگا کردم چیزی پیدا نکردم.نمایندگی گفت همون جعبش حکم کارت گارانتی رو داره و مدتش رو الان یادم نیست چقدر گفت.ولی باید مثل بقیا مودم ها باشه فکر نکم با اونا فرق کنه.(فکر کنم یا 6ماه یا 1سال بود!)
بچه ها لطفا کمک کنید .
تو سایت مودم وایمکس که میریم 192.168.1.1. منظورمه . وارد قسمت lan < سپس wlan که میشیم .یک قسمت داره نوشته Wireless Packet و سند و رسیو رو به Byte نوشته ..
ماله منو نوشته 719288878 Byte دریافتمه و ارسالم 4692131 Byte .
این دقیقا چند مگ میشه ؟ اینجور که من حساب کردم 800 مگ حدودا میشه که با عقل جور در نمیاد واسه همین واقعا گیج شدم . یعنی از وقتی من مودم رو خریدم کلا این مقدار فقط از طریق وایرلس استفاده شده ؟ یا من تو تبدیل واحد اشتبا کردم .
ممنون میشم راهنماییم کنید
منم تونستم اين كار رو بكنم البته بعد از كلي برو بيا و اذيت و آخر هم 40 هزار تومان از ما گرفتن. نماينده مبين نت گلشهر. اگر ميرفتم مودم ميخريدم اين رو ميفروختم خيلي بهتر بود. تازه مودم هنوز به نام خودم نيست.نقل قول: