سرعت درست و واقعی و همونیکه حق مشترکه باشه همه تقصیر های عالم به گردن من......خوب!؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
سرعت درست و واقعی و همونیکه حق مشترکه باشه همه تقصیر های عالم به گردن من......خوب!؟؟؟؟نقل قول:
آسیاتک به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر به مشتریان خود که تاکنون به عضویت باشگاه آسیاتک درآمده اند، اینترنت پرسرعت رایگان هدیه می دهد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، این شرکت ارایه دهنده اینترنت پرسرعت ADSL+2 اعلام کرد: مصادف با اوّلین روز ماه ذى القعده و به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر به مشتریانی که نام آنها معصومه و یا عصمت بوده و عضو باشگاه مشتریان آسیاتک نیز هستند، هدیه می دهد. برهمین اساس مشترکان آسیاتک که تاکنون از این شرکت سرویس نامحدود دریافت نموده اند 3 روز اینترنت رایگان و مشتریانی که سرویس حجمی دریافت نموده اند 1 گیگ حجم اضافه دریافت خواهند کرد.
لازم به ذکر است، مشترکان آسیاتک از فردا 6 شهریور تا پایان روز 8 شهریور مهلت دارند تا با به عضویت درآمدن در باشگاه بومرنگ آسیاتک، از این تخفیفات بهره مند شوند. علاقه مندان برای به عضویت درآمدن دراین باشگاه می توانند با مراجعه به وبسایت رسمی آسیاتک و وارد شدن به صفحه باشگاه آسیاتک " " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام کاربری و کلمه عبور اتصال خود وارد تا عضویت شان در باشگاه مشتریان آسیاتک فعال شود.
میخوام نده شرکت دزد قالتاق
فکر کنم آسیاتک مشترکاش کم شده که هی داره طرح رایگان میده برای جذب مشتری
من تازه دارم طمع واقعی نت رو حس میکنم
من اسمم معصومه هست ترو خدا شبا سرعتم رو اینقدر کم نکنین :D
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
فکر کنم برات کمتر هم میکنن تا نگن داره شرکت پارتی بازی میکنه.خیلی کارشون درسته نامردا:n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
بابا بیاین بیرون از این آسیاتک برین تر جی کار کنین یه مودم میخری یا با گوشی وصلش میکنی به سیستمت راحت میشی
دوستان متاسفانه برای مرکز مخابراتی ما آسیاتک محدودیت پورت داره ، گفتن شاید تا یک ماه هم رانژه طول بکشه ، به نظر شما ارزش انتظار داره یا از جای دیگه سرویس بگیرم ؟
به هیچ عنوان ارزش نداره
من 10 مگ دارم دارم با 60 کیلو دانلود میکنم
تازه مخابرات محله ما هم محدودیت پورت نداره
شما که دیگه پورتاشم پورن
اکثر بچه ها ار اسیاتک ناراضین
من 15 روزه که اومدم اسیاتک
شنبه هم حجمم تموم میشه (20 گیگم)
درخواست تخلیه میدم
ساعت 1 شب میزارم رو دانلود تا ساعت 3 ظهر که از سره کار برمیگردم ، همش 2 گیگ دان میکنه
تا شنبه هم بقیه حجممو تموم میکنمو فرار میکنم از این شرکت کلاه بردار
سلام دروغ میگن .بهشون بگو اگه پورت ندارین برم شرکت دیگهنقل قول:
من اول بهشون پول دادم بعد گفتن 1 ماه طول میکشه 2 روز بعد رفتم گفتم منصرف شدم پولم رو بدید می خوام برم.. به جان خودم فردا لینک مودم سبز شد
اول اینکه اومدی س ریع میرینقل قول:
بعدش اینکه طبق گته دوستمون بهشون بگو منصرف شدم البته نه اینطوری که مثلا یه بار بگی باز فردا زنگ بزنی همون روز اول محکم جوابشونو تو صدای مشتری بگو