بزار يك چيزي بهت بگم.اونايي كه به م.رال پايين حمله ميكنند به احتمال زياد ترسو هستند و جرات حمله به مورالهاي بالا را ندارند.ضمنا اگر يك ارتش دفاعي داشته باشي راحت 4 تا فول افنس اونو ميكشهنقل قول:
نوبلمن هاش را هم راحت ميتوني بكشي
Printable View
بزار يك چيزي بهت بگم.اونايي كه به م.رال پايين حمله ميكنند به احتمال زياد ترسو هستند و جرات حمله به مورالهاي بالا را ندارند.ضمنا اگر يك ارتش دفاعي داشته باشي راحت 4 تا فول افنس اونو ميكشهنقل قول:
نوبلمن هاش را هم راحت ميتوني بكشي
اول یعنی این طرف با 100 تا روستا ترسو بید به نظرت؟؟؟؟:13:نقل قول:
دوم دارم ارتش را اماده پذیرایی می کنم.:27:
سوم قرار بود به ما هم تو کوچ روستای 99 ساله بدی چی شد یادت رفت :20:
4 سلام:31:
یه 20000 تایی برام بفرستی خیلی خیلی ممنون میشم:11:نقل قول:
k 61 X: 136 Y:616
من انبارام 7800 تا جا داره برای هر ریسورس البته هنوز سه تا منبع بیشتر نمی تونم داشته باشم ها همون خاک آهن چوبنقل قول:
شما تو چه مدت این همه ریسورس جمع کردی؟! تو چند تا روستا که اگه تا 30 هم انبراو آپ کنیم بازم جا نمیشه؟!
ماشالا اینجا چقدر حرفه ای داریم!
پس چرا دارین میرین بیرون از بازی؟!
واقعا معتاد شدیم رفته ..
دوست ندارم برم بیروننقل قول:
ولی رئیس ترایب با من لجبازی میکنه
تا حالا 3 تا روستا پشت سر هم پس گرفته برای همین:41:
من اعصابم خورد شده دیگه نمیتونم ادامه بدم
تازه شما الان اینطوری هستی تا 1 ماه 4 تا روستا میگیری 50 هزارتا ریسورس میشه برات هیچ
به هر حال من
10000
از هر کدام فرستادم
آقا جریان Refugee چیه ؟
ما تا حالا چند تا Tribe عوش کردم هر کی هم حمله می کنه می گه چون تو Refugee هستی خونت حلاله !
:دی
معنی اش پناهنده است. فکر کنم به خاطر این که فکر می کنند شما جاسوس بودین امدین و رفتین این کار را می کنند.نقل قول:
آقا زمان جابجایی نیروها از یه روستا به روستای دیگه رو چه جوری میشه فهمید؟
alizshah یادت باشه به من ریسورس ندادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]