اگه بخواهید پیش پرداخت بخرید نیازی نیست ولی برای پس پرداخت حتما باید صاحب خط شخصا اقدام کنه . توصیه من به شما همون پیش پرداخت هست که علاوه بر همین نکته ، ترافیک باقی مونده شما رو هم نشون میده .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Printable View
اگه بخواهید پیش پرداخت بخرید نیازی نیست ولی برای پس پرداخت حتما باید صاحب خط شخصا اقدام کنه . توصیه من به شما همون پیش پرداخت هست که علاوه بر همین نکته ، ترافیک باقی مونده شما رو هم نشون میده .نقل قول:
دوست عزیز میشه لینک ثبت نام انلاین شو بدید ؟؟نقل قول:
لینکو نمیدونم چون خودم از طریق شماره ۲۰۲۰ اقدام کردم . همون تلفنی اقدام کنید بهتره . اگه امکاناتش موجود باشه ظرف یکی دو روز اینترنت رو وصل میکنن .نقل قول:
اقت این ترافیک رزرو که نمیسوزه؟
مثلا الان ۴ گیگم مونده رزو ۴۰تا دارم تموم شه ازون ۴۰تا مصرف کنم روزم تموم شه تمدید کنم روزو اون میپره باز؟
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
همین چند روز پیش اتفاقا به ۲۰۲۰ زنگ زدم و همینو پرسیدم و متاسفانه گفت که ملاک تاریخ انقضای سرویسه و آخرش هرچی ترافیک باقی بمونه (ترافیک پایه و یا خریداری شده) میسوزه [emoji52]نقل قول:
حالا بازم میخوای شما یه زنگ بزن ۲۰۲۰ دوباره بپرس ببینیم چی میگن ولی به من اینجور گفت .
ببین من قلا سرویس میخریدم 30 گیگ اگه قبل از تموم شدن تاریخ زمان شارژ میکردم ترافیک هرچی میموند میرفت ماه بعدنقل قول:
خوب؟
بعد ازون ترافیکا 40 تا مونده بود تا اومدیم پنل جدید اونو زده ترافیک رزو بعد این ماه 16 گیگ مونده بود از طرحم شارژ کردم اون 16 تا پرید مخابرات رفتم گفت بعدا بیا نیست مسیولش نرفتم دیگه
منم 8 گیگ شارژ کردم 40گیگ همرزو دارم الان سواله من اینه اگه این 8تا تموم شه اما زمان باشه از رزو استفاده میکنه دیگه درست؟ اگه ازون 40 تا من مثلا 10تا مصرف کردم 30 تا بعدی بعد تاریخ اتمام میونه یا اونم میسوزه
- - - Updated - - -
ببین من قلا سرویس میخریدم 30 گیگ اگه قبل از تموم شدن تاریخ زمان شارژ میکردم ترافیک هرچی میموند میرفت ماه بعدنقل قول:
خوب؟
بعد ازون ترافیکا 40 تا مونده بود تا اومدیم پنل جدید اونو زده ترافیک رزو بعد این ماه 16 گیگ مونده بود از طرحم شارژ کردم اون 16 تا پرید مخابرات رفتم گفت بعدا بیا نیست مسیولش نرفتم دیگه
منم 8 گیگ شارژ کردم 40گیگ همرزو دارم الان سواله من اینه اگه این 8تا تموم شه اما زمان باشه از رزو استفاده میکنه دیگه درست؟ اگه ازون 40 تا من مثلا 10تا مصرف کردم 30 تا بعدی بعد تاریخ اتمام میونه یا اونم میسوزه
اگه میخوای حضوری کارت انجام بشه اره صاحب خط باید باشه .ولی امروز از خود مخابرات پرسیدم گقت راحت زنگ بزن 2020 خودشون میان دم در خونه خودت کارهاشو انجام بده.
سلام . شرکت مخابرات تهران دانلود شبانه رایگان داره ؟؟؟ و اگر داره آیا سرعت و حجم رو محدود میکنه یا سرعت و حجم بازه و هرچقدر بخوای میشه استفاده کرد ؟ ساعات شبانه رایگانش از چند تا چنده ؟؟ ممنون
در ضمن چرا اینقدر طرح هاش کمه و اصلا تنوع نداره ؟؟
من طرح همسفر گرفتم ولی خبر از شبانه نیست ،خیر مخابرات خط رو تا هرجا بکشه باز میزاره ولی نوسان زیاده و تو ساعات اوج ترافیک حتی سرعت شما به ۱۶ کیلوبایت هم میرسهنقل قول:
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
سلام دوستان
من اینترنت یکساله حجمی ۶ گیگ در ماه دارم.یه سوال دارم.من اگه توی یه ماه مثلا ۳۰ گیگ مصرف کنم هزینه ش اتوماتیک رو قبض میاد؟؟
گیگ هم با نرخ ۳۰ تا حساب میشه؟؟