داداش بهت پ خ دادم برو حالشو ببر:n02:نقل قول:
Printable View
داداش بهت پ خ دادم برو حالشو ببر:n02:نقل قول:
من نزدیک 1سال میشه دارمش و خیلی هم ازش راضیم.یه چیز جالب که داره این که قابلیت نصب رو دیوار رو هم داره که خیلی بدرد میخوره برای گرفتن بهترین سیگنال,فک کنم مدلای دیگه قابلیت نصب رو دیوار رو نداشته باشن.نقل قول:
نقل قول:
اتفاقاً هنوز هم برید روی علامت تعجب و با ماوس نگه دارین نشون میدین. هر چی هست مشکل از مرورگرتون هست که احتمالاً با اسکریپت سایت مشکل پیدا کرده.
نقل قول:
از نظر شکل شبیه آنتن وایمکس هستن ولی با توجه به فرکانسی که محدوده کاریشون هست به نظر برای وای.فای هستن و نه وایمکس. توی توضیحات فارسی هم صحبتی از وایمکس نکرده. منتهی اگه کسی این رو به جای آنتن مثلاً 9200 بذاره و جواب بگیره یا برعکس مودم خراب بشه رو نمیدونم و اگه کسی تست کرده، خبر بده.
حساس نشو:n02:نقل قول:
اگر دقت کرده باشین، در انتها نوشته :«افزایش برد کارت شبکه و اکسس پوینت یا روتر بی سیم». تا جایی که من میدونم سوکت آنتن مودم رومیزی برای تقویت وایمکسه.نقل قول:
سلام به عزیزان. 2تا سوال داشتم از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنیید.سوال اول اینکه من چند روز دیگه اعتبار طرح یکساله من که 512 با 20 گیگ بود تموم میشه دوستان میدونند اگه بخوام همین طرح 20 گیگ 512 رو تمدید کنم چه قدر هزینه اش میشه؟ دوم اینکه اگه طرح من تموم شد میتونم مثلا 5 گیگ(افزایش اعتبار ) بخرم با همین طرح512 دوباره ادامه بدم ؟ چون من در مورد تغییر یا تمدیید طرح اصلا اشنا نیستم .
نقل قول:
طرح های یکساله کلا یک بار مصرف هستند و قابل تمدید نیستند فقط میشه گیگ اضافه قبل از تموم شدن یکسال بخری و بعدش دیگه تموم
اگه بخاید دوباره طرح یکساله بخرید باید بزور باهاش یه مودم دیگه بخرید
الانم اگه طرح شما تموم بشه باید از جدول تعرفه ها یکی رو انتخاب کنید
نقل قول:
نه روی مدم هم جای انتن برای وایرلس هست میگم این میخوره به مودم؟
برا افزایش وایرلس؟؟
یعنی تو این 1 سال مشکلی نداشتید؟؟نقل قول:
اکثرا میگن میسوزه بعد چند ماه!!
چقدر گارانتی داره؟؟؟
یکی از دوستان من طرح نامحدود داشت به نظرتون چیکار کنه ؟