1. خیر برگ سفید .. برگ سبز فقط تاریخ اعزام و وضعیت غیبت و ...نقل قول:
2. خب شما دو ماه اموزشی نداشته باشید یعنی دو ماه کمتر خدمت میکنید .. و خودش میشه کسری
tapatalk
Printable View
1. خیر برگ سفید .. برگ سبز فقط تاریخ اعزام و وضعیت غیبت و ...نقل قول:
2. خب شما دو ماه اموزشی نداشته باشید یعنی دو ماه کمتر خدمت میکنید .. و خودش میشه کسری
tapatalk
up postنقل قول:
شرمنده دوباره این پستو گذاشتم
هیچکس خبری نداره ؟ تو گوگل هم همه جوره سرچ زدم ولی هیچی نیست که نیست.
دوستان اگه کسی آموزشی سپاه باشه حتما بعدش میوفته سپاه؟
بله حتما سپاه میفتید .نقل قول:
سلام بچه ها...
شرایط من به این صورت است:
1-لیسانس 2-تک پسر 3-محل سکونت:75 کیلومتری همدان 4-فاصله تا تهران:300 کیلومتر 5-محل آموزش: 02 تهران(پادگان شهید انشایی) 6- اعزامی 1/10/92
به ما گفتن چون شما تک پسرید تو تقسیم اولویت باشماست.من میخواستم بدونم واسه خدمت بین تهران و همدان کجا رو انتخاب کنم؟
کسی از وضعیت پادگان قهرمان همدان خبر داره چجوره واسه ما که لیسانسیم؟مرخصیش چجوره؟و همچنین پادگان های نیروی زمینی ارتش تو تهران وضعیتش چطوره؟مرخصیش چطوره؟
خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه؟میگن پادگان قهرمان همدان تبعید گاهه و سخت میگیرن؟
فقط خواهشا زود جوابمو بدید.فردا مرخصیم تموم میشه باید برم پادگان.... ممنون :n28:
خیر جدا از هم محاسبه نمیشن!اگه توی سپاه پذیرش بشید آموزشی ندارید ولی دیگه کسری شامل شما نمیشه.شما به جای آموزشی در یگانتون خدمت می کنیدنقل قول:
با سلام
دوستان من لیسانس هستم اگه ارشد قبول بشم حتما از خدمت ترخیص میشم یا میتونن بهونه بیارن و ترخیصن نکنن و دیگه اینکه بعد از ارشد دوباره باید برگردم همون یگان یا اینکه دوباره تقسیم میشم
از دوستان كسي هست كه در حين خدمت در ارتش براي معافي اقدام كرده باشه؟ اگر هست ممنون ميشم مراحل رو به من بگه، من الان اموزشي ٠١ هستم و ميخوام بعد از تقسيم شدن اقدام كنم، ممنون
قبولی شما در دانشگاه حکم حساب میشه و هیچ کسی نمیتونه شما رو برای انتخاب خدمت یا دانشگاه مجبور کنهنقل قول:
این شمایین که تصمیم میگیرین چیکار کنید
این بار دومیه که سوالمو میفرستم.کسی نیست کمکم کنه؟ایهاالناس...
سلام بچه ها...
شرایط من به این صورت است:
1-لیسانس 2-تک پسر 3-محل سکونت:75 کیلومتری همدان 4-فاصله تا تهران:300 کیلومتر 5-محل آموزش: 02 تهران(پادگان شهید انشایی) 6- اعزامی 1/10/92
به ما گفتن چون شما تک پسرید تو تقسیم اولویت باشماست.من میخواستم بدونم واسه خدمت بین تهران و همدان کجا رو انتخاب کنم؟
کسی از وضعیت پادگان قهرمان همدان خبر داره چجوره واسه ما که لیسانسیم؟مرخصیش چجوره؟و همچنین پادگان های نیروی زمینی ارتش تو تهران وضعیتش چطوره؟مرخصیش چطوره؟
خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه؟میگن پادگان قهرمان همدان تبعید گاهه و سخت میگیرن؟
فقط خواهشا زود جوابمو بدید.فردا مرخصیم تموم میشه باید برم پادگان.... ممنون :n28: