اتفاقا از وقتی ساعت رایگان 2-7 شده بود دانلود شبانه نداشتم شاید به خاطر همین مطلب شما 1500 مگ دانلود کردم با اکانت 256نقل قول:
Printable View
اتفاقا از وقتی ساعت رایگان 2-7 شده بود دانلود شبانه نداشتم شاید به خاطر همین مطلب شما 1500 مگ دانلود کردم با اکانت 256نقل قول:
ساعتشون رو دو ساعت عقب کشیدن باید ساعت 3 جدید شروع می کردید تو پست های قبلی دیشب اعلام شده بودنقل قول:
اول سال هم همین برنامه رو سر کاربرا پیدا کردن یعنی سر 12 ساعت رو نکشیدن جلو گذاشتن ساعت رو 4 صبح کشیدن جلو که اون شب 700 مگابایت از من کم شد ولی دیشب دیگه هوشیار بودم و مرتب ساعت رو چک کردم از 3 تا 8 دانلود کردم و چیزی کم نشد الان ساعت 10 صبحه و هنوز ساعتشون رو درست نکردن
از من 160 مگ کم کرده
هنوز ساعتو درست نکردن !!! کسی به پشتیبانی زنگ نزده ؟؟
برو بچز پارس افلاینی !
من یه چند وقتی نبودم ولی فهمیدم ساعت ترافیک شبانه رو تغییر دادن
حالا با این تعییر میشه ترفند 1 ساعت رایگان رو بازم اجرا کرد؟ چطوری؟
از من هم كم شد جوري كه حجمم كامل رفت.دوستان الان تمديد كردم سرويس 128 نامحدود اعصابم داره خرد ميشه سرعتش بيشتر 20 نميشه.حيف 30000 توماني كه از كفم پريد
دوستان راهی هست که اینقدر از حجمم کم نشه برای من و چند تا از دوستانم همین طور حجم کم میشه موقعی که زنگ هم میزنیم میگویند درست هیچ مشکلی نیست ولی دارن دزدی میکند راهی هست که حجم کم استفاده کنه اینترنت ممنون
پارسال ساعت 1 تا 6 صبح که مجانی بود از ساعت 3 به بعد سرعت خیلی بالا میرفت طوری که تو این ساعت تقریبا 1 گیگ دانلود میکردم حتی بیشتر! اما الان با این اوضاع فیلم 600 mb رو تقریبا تو سه شب دانلود میکنه که اصلا ارزش نداره و قید دانلود فیلم رو زدم!
خیلی مزخرف و چرت شده سرعت رایگان
سرعتم 256 kb
اتفاقا منم همین حجم رو دانلود کردمنقل قول: