من نامحدود 1مگ 8-8 دارم سرعتش خوبه 130 ثابتهنقل قول:
Printable View
من نامحدود 1مگ 8-8 دارم سرعتش خوبه 130 ثابتهنقل قول:
نه 512 رو هم گرون کردننقل قول:
همین 1 ماه پیش که قیمتارو چک کردم 512 6 ماه 12 گیگ رو 80 تومن میدادن ولی الان که چک کردم کردن 15 گیگ 105 هزار تومن
با سلام امروز از امور مشترکین لیست تعرفه جدیدرو گرفتم چند نمونه رو مینویسم چطورن:
یه ماهه 128 2گیگ قیمت 8000 تومن
یه ماهه 512 2گیگ قیمت 10000 تومن
شش ماه128 12 گیگ قیمت 54000 تومن
به نظرتون چطورن؟ قیمتشون خیلی عالیه سرعتش چطوره ؟
برای استفاده بریا خونه و مغازه کدوم مودمشو پیشنهاد میدین؟
در مقایسه با رایتل سرعتش چطوره؟
نقل قول:
اگه یک جا ثابت هستید همون مبین براتون مناسب هست در ضمن میتونید هم چک کنین که منطقتون از نظر سیگنال مناسب باشه در غیر این صورت میتونید مودم رو پس بدین
رایتل که کلا از آسمون افتاده با این قیمتاش بیشتر برای کسانی که استفاده خیلی معمولی از نت دارن و در حرکت هستند و هم چنین برای استفاده تبلت و موبایل در بیرون خونه مناسب هست
با اینکه مبین مثلا اسپانسر طلایی نمایشگاه الکامپه ولی توی نمایشگاه هیچ سرویس ویژه یا تخفیفی نداشت:n27:
فقط یک کاغذ به مشترکین دادن که یک گیگ رایگان داره:n22:
کسی میدونه چطوری باید ازش استفاده کرد؟
1مگ نامحدود رو قبلا 2تا داشت (1به 10 و 8تا8)
الان هر دو هست ولی توی توضیحات 8تا8 ننوشته که 8تا8 هست!یعنی چی؟فرق کرده؟
پس چرا تو سایت این قیمتا نیست؟نقل قول:
سلام کدوم از 3 مودم رو میزی میزان قدرت دریافت وایمکسش بیشتره؟؟
مودم 3 انتنه ها خوبن؟؟؟
مطمئنید این قیمت ها رو امروز پرسیدید؟نقل قول:
این قیمت ها خیلی قدیمی هستن. مال دوران خوش مبین نته.
آرش جان اصلاً بحث نوع کابل نیست. منطقه ای که ما هستیم یه جایی تو حومه ی تهرانه که اهالیش زیاد در بند اینترنت نیستن و اینترنت رو چیز بیخودی میدونن. برای همین شرکت های خصوصی طرفش نمیان. خود مخابرات هم خیلی وقت نیست سرویس میده.نقل قول:
تقریبا همه شون یه جورن.البته این تجربه شخصیه خودمه و با هر دو مدل 632 و 9200 کار کردمنقل قول:
ولی یه چیزی که جدیدا فهمیدم اینه که نسخه فریمور و نوع کانفیگی که روی هر مودمی هست فرق میکنه
مثلا من با 3 تا مودم تبدیلی کار کردم.دوتاشون حدودا در یه حد بودن ولی اینی که الان دارم سیگنال دهی فوق العاده ای داره
RSSI: -60 Signal Stereng:100% (Strong) CINR: 20db
البته اینم بگم که این کانفیگ و فریمور رو 20 تومن براش هزینه کردم ولی خب خوب چیزیه :n02:
و سرعت روزانه حدودا روی 260 270 کیلوبایته.(ولی خب شبانه م داغونه :n28:)