توی بلاد نت بگردید و فایل MCSOMCTL.OCX رو پیدا کنید و بریزید توی فولدر ویندوز System32 .نقل قول:
اگر باز هم نشد ، Visual Studio نصب کنید درست میشه .
توی بلاد نت بگردید و فایل MCSOMCTL.OCX رو پیدا کنید و بریزید توی فولدر ویندوز System32 .نقل قول:
اگر باز هم نشد ، Visual Studio نصب کنید درست میشه .
سلام دوستان.
ماشالا من 1 ماه نبودما!! شونصد(خيلي:31:) صفحه پست داديد.
راستي من به توصيه دوستان تو فروم(سعيد جان و ميثم عزيز) بالاخره 1 هارد گرفتم.اونم 120 گيگ از آقا ميثم.
واقعآ چقدر تفاوت داره با وقتي كه آركيد بدون هارد داشتم...
هم از سرو صداي زياد درايو راحت شدم و هم لود بازيها خيلي سريعتر شده و هم جون درايو دستگاهو نجات دادم كه بدون هارد موقع اجراي گيم خودش رو ميكشت و هم چه حالي ميده.
خلاصه كه هارد رو بگيريد حتمآ.
جواب نداد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Visual Studio نصب کنید .نقل قول:
با سلام مجدد
من امروز رفتم با یک مغازه دار صحبت کردم
اون به من گفت که یک ارکید بگیر و بعد یک هارد 20 گیگ هم جدا براش بخر . چون اون می گفت که 120 گیگ احتیاج نمی شه که بخوای پول اضافی پاش بدی.قیمت ارکید هم 275 گفت.
نظر دوستان چیه ؟
ایا ارکید رو بگیرم بعد یه هارد جدا هم براش بگیرم؟
اکه امکان داره به من کمک کنید در این رابطه
با تشکر
سلام. اول اینکه ارکید ۲۴۰ تومن و اینکه هارد ۲۰ گیگ خیلی خیلی خیلی کم هست و فقط دارید هی بازی نصب میکنید و پاک میکنید.نقل قول:
با سلام مجدد
من امروز رفتم با یک مغازه دار صحبت کردم
اون به من گفت که یک ارکید بگیر و بعد یک هارد 20 گیگ هم جدا براش بخر . چون اون می گفت که 120 گیگ احتیاج نمی شه که بخوای پول اضافی پاش بدی.قیمت ارکید هم 275 گفت.
نظر دوستان چیه ؟
ایا ارکید رو بگیرم بعد یه هارد جدا هم براش بگیرم؟
اکه امکان داره به من کمک کنید در این رابطه
با تشکر
خیلی ها همین کارو میکنن سلیقه ای هست.
والا تو اصفهان این قیمت رو به من گفتن.
حالا بحث این هست که من یک ارکید بگیرم و بعد یه هارد براش بگیرم این کار به نظر شما که تجربه تو این کار دارید ارزش داره یا نه همون الایت رو بگیرم؟
قیمت الایت هم گفت 380
خوب الایت هم که ۳۴۰ تومنه. الان دیگه بر میگرده به سلیقه ی خودتون که میخواهین رنگ xbox360 تتون سفید باشه یا مشکی.نقل قول:
والا تو اصفهان این قیمت رو به من گفتن.
حالا بحث این هست که من یک ارکید بگیرم و بعد یه هارد براش بگیرم این کار به نظر شما که تجربه تو این کار دارید ارزش داره یا نه همون الایت رو بگیرم؟
قیمت الایت هم گفت 380
این اقا میثم رو که کنسول میفروشه و میگن معتمد فروم هست از کجا باید پیداشون کرد؟