دقیقا" حجمو کم میکنه و به جای 1 ساعت 2 ساعت جلو کشیدن....... باید 3 تا 7 بگزاریم که اینا معمولا" صبحها ساعتو درست میکنن .
Printable View
دقیقا" حجمو کم میکنه و به جای 1 ساعت 2 ساعت جلو کشیدن....... باید 3 تا 7 بگزاریم که اینا معمولا" صبحها ساعتو درست میکنن .
سلام دوستــان
من وایمکس ایرانسل سرعت 256 نامحدود دارم و اصلا راضی نیستم ،سرعت دانلود من 32 کیلوبایت هستش ماهی 55 تومان دارم الکی پایه این نت میدم:44:.میخواستم ببینم من که میخوام پارس آنلاین بگیرم : فرق اکانت های Pol و Tra چی هست ؟ واس منی که هم سرعت دانلود برام مهمه و هم گیم آنلاین بازی میکنم کدوم تعرفه مناسبه !؟ ممنون میشم اگر دوستانی که سرعت های 256 و 512 دارن سرعت دانلودشون رو بگن چه اکانت Pol و چه Tra ... :11:
نقل قول:
دوست عزیز
چون خودم از pol استفاده میکنم سرعت دانلود روزها که خیلی بالاست و تا 180 هم میرسه ولی شبها متغیره و به طور متوسط برای سرویس 256
اطراف 30-40 هست البته بعضی شبها تا 60-70 هم بالا میره ولی سرویس tra رو شنیدم سرعتش خیلی پایینه
امروز نزدیک 400 مگم پرید دزدها معلوم نیست چی کار می کنند
450 مگ هم از من کش رفتن.
دوستانی که دیشب پهنای باند ازشون کم شده توی سایت پارس انلاین یه پست بزنند و درخواست کنند که مشکل رو برطرف کنند و در این صورت ذکر کنند در صورت درست نشدن شکایت رو ارجاع می دیدیم به سامانه سازمان تنظیم مقررات
نبینم ناراحت باشی دوست عزیرنقل قول:
واسه منم 400 مگ دزدیدن .
ماجرا چی بود؟
150 مگ هم از من کم شد. آخه من باید از کجا بدونم که ساعت پارس آنلاین یک ساعت بیشتر نسبت به کل کشور عقب کشیده شده.
غصه نخور عزیز ، خودشون هم فهمیدن سیستمشون مشکل پیدا کرده بوده و حجم رو حتما پس می دن یا بهتر بگم پس می گیریم. برای من هم صد مگ اشتباه حساب شده و طبق گفته دوستان اونها دو ساعت عقب کشیدننقل قول: