برای من یه دو ساعتی قطع بود ... الان وصل شده
Printable View
برای من یه دو ساعتی قطع بود ... الان وصل شده
نقل قول:
به احتمال چند آنتن نزدیکتون هست و مودم بین اونها جابجا میشه. اگه فرکانس خاصی براتون جالب نیست و کیفیت و قدرت سیگنال رو ضعیف میکنه که بهترین راه تماس با پشتیبانی و کمک گرفتن از اونها هست. اونها میتونن نزدیکترین و بهترین آنتن رو از روی نقشههاشون پیدا کنن و بعد فرکانسهای اضافی رو پاک کنن که همیشه به اون آنتن وصل بشید.
نقل قول:
بهترین راه برای دیدن برنامههای مزاحم آنلاین لیست برنامههایی هست که خودشون رو بصورت اتوماتیک با ریستارت ویندوز اجرا میکنن. چیزهای مزاحم رو میشه از همونجا حذف کرد. برای برنامهها هم میشه توی فایروال عدمدسترسی به شبکه رو تنظیم کرد که مطمئن بشیم به هیچ وجه به اینترنت وصل نمیشن.
در مورد وعدههای دولت (چه قدیم و چه جدید) هم دو نکته مهم هست:
اولی این هست که حتی خودشون هم میگن وعده میدهیم. هر وقت گفتن عمل کردیم، حسابه.
دوم هم اینکه حتی اگه عمل هم بشه اون اینترنت بعدش تازه میره دست عوامل توزیع که فکر کنید یکیش مبیننت باشه که بجای ارزون کردن، فقط محدود میکنه و گروونتر.
احتیاج به تماس با پشتیبانی نیستنقل قول:
از تنظیمات مودم وارد تنظیمات وایمکس شو و برو به قسمتی که فرکانس ها رو دستی وارد می کنی فرکانس اولیه و ثانویه رو محدود کن به همون فرکانسی که می خوای. اینطوری دیگه نمی تونه بقیه فرکانس ها رو جستجو کنه
الان مبین نت توی تهران سرویس دهی یش چه طوره ؟
سرعت دانلود و آپلود شو روی سرعت تعرفه میبنده ( چه ساعت رایگان و چه غیر رایگان ) ؟
البته آپلود هم برام مهمه، خسته شدم از دست اینترنت مخابرات و آپلود مضخرفش ، بعد 2 ساعت نتونسته یه فایل 10 مگی اتچ کنم :n21:
نقل قول:
شدنی که هست ولی وقتی خرج نداره که از پشتیبانی راحتتر و سریعتر میشه اطلاعات درست رو درآورد. اینجوری باید با سعی و خطا، هر دو فرکانس دلخواه یا همون فرکانس درست رو پیدا کرد.
من خوب توضیح ندادم، من فقط یک فرکانس گزاشتم و بقیه رو پاک کردم اما اگه مودمم رو به یک طرف دیگه بچرخونم فرکانس خودبخود عوض میشه.
مثلا من 3449000 رو فقط گزاشتم، حالا اگه مودم رو به طرف شرق بزارم فرکانس میشه 3459000 و دو فرکانس دیگه هم که اصلا جواب نمیده و خودبخود تبدیل به 3459000 میشه.
با 3459000 بیشترین قدرت و کیفیت سیگنال رو دارم اما به دلیل اینکه خیلی ها بهش وصل میشن بدترین کیفیت و سرعت رو داره(کیفیت و سرعت تقریبا نصف میشه)
حالا من میخوام بدونم چه تنظیماتی باعث میشه این خودبخود عوض کنه فرکانس رو در ضمن با پشتیبانی قبلا تماس گرفتم هیچی نمیدونستند.
سلام مرسی از دوستی که جواب من رو داد خیلی لطف کردین
پس همه با دانلود شب مشکل دارن !!! عجب ، من فردا با پشتیبانیش تماس میگیرم که مطمئنم جواب سربالا میدن!
آقا الان سمت ما فقط فیبر نوری هست واسه مخابرات موندم چی کار کنم ! مخابرات خراسان باید آمارشو بگیرم ببینم دانلود رایگان داره یا نه !
راستی رفتم تو سایت ایرانسل طرح 2 گیگ شش ماه با 12 گیگ ترنسفر دار میده 106.000 هزار تومن ! یعنی نسبت به مبین نت 60 هزار تومن ارزون تر و همون طرح دقیقاً!
تازه 1 تا 7 صبح هم دانلود رایگان داره ، به نظرم این بهترین گزینه ست برای من اگه ممنون میشم راهنمایی کنید . راستی مخابرات بگمانم طرح 1 ساله میده که دانلود شب هم باهاشه و من پرسیدم فقط 1 مگ میده نه 2 مگ!
شرکتهای دیگه هم نمیتونم بگیرم چون فقط مخابرات میشه ! اگه ایرانسل خوبه که بگیرم ، راستی راهی نداره این مبین نت بهتر شه؟! یا کمی صبر کنم یک دو هفته ؟
سلام مرسی از دوستی که جواب من رو داد خیلی لطف کردین
پس همه با دانلود شب مشکل دارن !!! عجب ، من فردا با پشتیبانیش تماس میگیرم که مطمئنم جواب سربالا میدن!
آقا الان سمت ما فقط فیبر نوری هست واسه مخابرات موندم چی کار کنم ! مخابرات خراسان باید آمارشو بگیرم ببینم دانلود رایگان داره یا نه !
راستی رفتم تو سایت ایرانسل طرح 2 گیگ شش ماه با 12 گیگ ترنسفر دار میده 106.000 هزار تومن ! یعنی نسبت به مبین نت 60 هزار تومن ارزون تر و همون طرح دقیقاً!
تازه 1 تا 7 صبح هم دانلود رایگان داره ، به نظرم این بهترین گزینه ست برای من اگه ممنون میشم راهنمایی کنید . راستی مخابرات بگمانم طرح 1 ساله میده که دانلود شب هم باهاشه و من پرسیدم فقط 1 مگ میده نه 2 مگ!
شرکتهای دیگه هم نمیتونم بگیرم چون فقط مخابرات میشه ! اگه ایرانسل خوبه که بگیرم ، راستی راهی نداره این مبین نت بهتر شه؟! یا کمی صبر کنم یک دو هفته ؟
خدا لعنتشون کنه الان خواستم برم تمدید دیدم الکی حجم اضافی به مردم قالب میکنن تا قیمت رو بالا ببرن ماشالله هرجی مسئولین عوض میشن نظارت هم هیچ تغییری نمیکنه.(این جا همه چی درهمه:n09:) متاسفم واقعا.نمیدونم تا کی قراره قربانی بی نظارتی بشیم