سلام--- تشکر--نقل قول:
تا حدود زیر350 چه پیشنهادی میدهید---
- - - Updated - - -
سلام--- تشکر--نقل قول:
سلام--- تشکر--نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام--- تشکر--نقل قول:
بهترین انتخاب بین 9650 پایونیر و کنوود 7056 و کنوود 8019 ( همشون bt هستن ) کدومشون هست به نظرت ؟ کنوودها خیلی تفاوت دارن باهم ؟
سلامنقل قول:
بین 8019 و 7056 تنظیمات هیچ فرقی نداره اما 8019 از لحاظ ظاهری خیلی بهتره از 7056 .پایونیر هم فکرشو دیگه نکن چون پخشاش کیفیت ساخت قدیم رو نداره همه اشغال شده.پخش خوبش الان p99 .
- - - Updated - - -
چیزی نیس قاطی کرده خیلی وقته :n02:نقل قول:
زیر 350 برای کامپ سری m line گلیدن توصیه میشه.
سلامنقل قول:
ببخشید ولی من اشغال ترین کواکی که دیدم تا الان همین جی بی ال بود که نه صدا داره نه به قیمتش می ارزه هرکی هم که داشته یه ریز تیوتر میسوزونده. اشکال به نظر من از باند شماس :n02:
تعویضش کن لذتشو ببر.
واقعا توی هیچ چیزی جز قیافه بین 8019 و 7056 فرق نداره ؟ حتی یه کوچولو ؟؟؟ تنظیمات و امکانات و همه چی یکیه ؟
سلام ببخشید قسمت دوم سوالتون رو من متوجه نشدم با 600 700 میخواید هم پخش و 4 کانال بخرید و هم کامپ ؟ این بودجه واسه چیه ؟نقل قول:
بین این انتخابای پخش من 8019 یا 7056 رو انتخاب میکنم.
الان آمپ چهار کانال قدیمی و ساب دارم باند هم دارم میخوام تا 700 تومن یه جفت کامپ برای جلو و یه پخش بگیرم . منظورم این بود . من الا دقیقا بی 7056 و 8019 موندم اگر تفاوت فقط قیافست خب 8019 خیلی شیک تره . 8019 پنل برقیه دیگه تنها تفاوت همینه ؟نقل قول:
دقیقا درست میگی باند اشغالیه هرکی بخره پشیمون میشه ی سیستم کیفیتی میخوام چی پیشنهاد میکنیدنقل قول:
سلام
دوستان من حدود 500 تومن دارم و میخوام با این هزینه یک سیستم صوتی که کیفیت صدای خوبی بهم بده بخرم
خیلی از دیسک استفاده نمیکنم.همیشه فلش میزنم
زیبایی قیافه پنل و انیمیشن برام مهم نیست،بیشتر کیفیت و امکانات مهمه
یک صدای شفاف و خوب میخوام.که بتونم با اهنگهای مورد علاقم صدا رو بالا ببرم
هرچی هم بیس بهتری بده خب بهتر
برای هد یونیت به نظرتون تا 250 تومن بزارم خوبه؟
چه گزینه ای پیشنهاد میکنید؟
اما یک چیزی بهم معرفیکنید که صدای خوبی بده،اکولایزر خوب داشته باشه و فرمتهای صوتی رو ساپورت کنه
در مورد این سیستم هم نظر بدین
هدیونیت: پایونیر 175
باند: جی بی ال 938
آمپ سونی تا زیر 200 چه مدلی رو نمیدونم دقیق .502 خوبه؟کم نمیاره؟
سلامنقل قول:
با 500 تومن نمیتونی قطعات با کیفیت خوب بگیری . یکم هزینت رو بیشتر کن و کم کم خرید کن تا بهترین نتیجه رو بگیری.
با 300 تومن میتونی x400کنوود برداری و با 280 همین حدودا فکر کنم باند e69xهلیکس.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk