نامحدود 8-8 یا 1 به 10؟نقل قول:
Printable View
نامحدود 8-8 یا 1 به 10؟نقل قول:
نقل قول:
اون سرویسیش که همه ساعتا بازه...
حالا ضریب 1به10 هم باشه،بازم باید 50تا سرعت داشته باشه نه 5تا!!!
ممنون میشم راهنماییم کنید چه سرویسی بگیرم...
سرویس 1 مگ 100 کیلوبایت بر ثانیه رو با سرور معمولی میده اما اگه بیشتر بخواید میتونید 2 مگ 1 ماهه رو بگیرید.نقل قول:
وای دیشب سرعت منم افتضاح بود..روانی شدم از بس ای پی عوض کردم...خدا نصفشون کنه که اینکارا با ما میکنن...از صبح هم نتم قطع بود و الان وصل شد....
باید خندید...نقل قول:
آسیاتک 512نامحدود قبلا داشتم بهم با همین ضریب اشتراک،اونم الانم ماهی 24تومن شده نامحدودش،70-100تا سرعت دان داشت...
اونوقت حالا باید 1مگ حجمی بخرم تا 100تا بهم سرعت بده،اونم با این قیمتای بالاش...
اگر خط خونمون مسی بود حتما آسیاتکمو دوباره میگرفتم...
ممنونم از شما...
خاککککککککککککک برسر مبین نت
8-8 1مگ سرعت 20
سلام دوستان
من اگه بخوام واسه مصرف ماهیانه 5 گیگم ، اشتراک بخرم کدوم طرح رو شما پیشنهاد میکنید ؟
میخوام بیرون هم که رفتم دسترسی به اینترنت داشته باشم
فکر کنم 3مدل مودم داره
1-مودم رومیزی
2-مودم جیبی
3-مودم USB
من لپتاپ دارم ، واسه اینکه هم بخوام بیرون استفاده کنم هم داخل خونه
کدوم مودم رو باید بخرم ؟
یا کلاً میگید بیخیال اینترنت بیرون از خونه شم و وایمکس رو به adsl معمولی ترجیح بدم ؟؟
نقل قول:
شما اصلا مبین نت نگیر...
اینترنت بیرون میخوای رایتل بگیر...
والا شما تو پستای قبلی میتونی ببینی من چه وضعیتی دارم...
اصلا راضی نیستم،مبین نت قیمتاش واقعا بالاس،سرعتشم واقعا پایین...
البته اگر واقعا وایمکس میخوای برو از داتک بگیر...شنیدم خوبه...
برای بیرون از خونه باید همون مودم رومیزی رو ببری چون دوتای دیگه به درد نمی خورن و فقط زیر دکل بهت سیگنال میدن. برای بیرون از خونه فعلا رایتل بهترهنقل قول:
ممنونم. ولی من تمام آپدیتها رو بستم. سرویس من ۵۱۲ هست. در کل خیلی زور داره با این هزینه ها. یک گیگ اضافه ۸۰۰۰ تومان. حالا دولت جدید که میگه پهنای باند دو برابر میکنیم. بیان اینترنتی که ارائه میدن رو تک نفره کنن و هزینه اش کم کنن نیازی نیست دو برابر کنن.نقل قول:
Sent from my GT-P7300 using Tapatalk