ماشالا به گارنا ه ک ایدی لول 80 میخوای؟نقل قول:
الان گارنا به لول نیست به uid هست گفتم ارزش کری خوندن نداری just game
بازی حالیت بود بعد این همه تحقیر شدن انلاین میشدی نه اینکه کری بخونی
Printable View
ماشالا به گارنا ه ک ایدی لول 80 میخوای؟نقل قول:
الان گارنا به لول نیست به uid هست گفتم ارزش کری خوندن نداری just game
بازی حالیت بود بعد این همه تحقیر شدن انلاین میشدی نه اینکه کری بخونی
سلام و تبریک به خطر تایپک قشنگتون ولی این دعواتون داره خرابش میکنه:41:
بهتر نیست تمومش کنید:10:
نقل قول:
بخندم؟!
خندمم نمیگیره...
اشکال نداره..7ساله ازین حرفا شنیدیم.وارکرافت بازییه که کل کل توش زیاده و من از اینش بدم میاد.در آخر بازی هم همیشه بازنده بهانه ای داره....موسم خراب بود،لولم نگرفت،حواسم به بازی نبود و ....
ولی من یه چیزی به allstar بازا همیشه میگم،اگر شاخ شدید هیچوقت مغرور نشید چون همیشه بهتر از شما هم هست..
اگرم باز اسرار کرد رو حرفش یه کلام:
allstar وارکرافت نیست،افتخار نکن که یه هیرورو خوب کنترل میکنی،وارکرافت TFT اصله بازیه که اون مرد میخواد 20-30 یونیت رو کنترل کنه همزمان و استراتژیک بریزه برا هر ثانیه و آماده باشه که هر لحظه تغییرش بده..
حیف که allstar وارکرافت رو منحرف کرد ولی یه نگاهی بندازیم میبینیم این 2-3 ساله اخیر allstar بوده که وارکرافت رو زنده نگه داشته...
توی این فروم هم دعوا نکنید،مشورت کنید و پیشینهاد بدبد.:33:
همگی موفق باشید:6:
گذشته از اینکه شما کلا یه چند صباحی عقب تشریف دارید! اما این بارو باهاتون موافقم، از اصل مطلب یه مقدار فاصله گرفتیم.
واسه اینکه به حالت نرمال قبل از "فتنه ها و اغتشاشات اخیر!!!" برگردیم دوستان لطف کنن توضیحاتشون رو راجع به هیروی Phantom Assassin بگن. منم آیتم ها و لول های مناسبشو تو پست های بعدیم می گم. شاید بتونیم اینطوری به گفته ی مهرداد مشورت کنیم.
آقا چطوری می شه با مدیریت یا ادمین این فروم ارتباط داشت؟ من میخوام بهش یه نامه بدن این دوره آزمایشی ما یه مقداری زیادی طول کشیده.
[QUOTE=Sorena70;5928446]گذشته از اینکه شما کلا یه چند صباحی عقب تشریف دارید! اما این بارو باهاتون موافقم، از اصل مطلب یه مقدار فاصله گرفتیم.
واسه اینکه به حالت نرمال قبل از "فتنه ها و اغتشاشات اخیر!!!" برگردیم دوستان لطف کنن توضیحاتشون رو راجع به هیروی Phantom Assassin بگن. منم آیتم ها و لول های مناسبشو تو پست های بعدیم می گم. شاید بتونیم اینطوری به گفته ی مهرداد مشورت کنیم.[/
با اجازه بچه ها :46:
برای این هیرو به نظر من آیتمهای power treads&vladmirs offering&battlefury بعدش برای قوی شدنStygian Desolator&Buriza-do Kyanon&butterfly واطه باؤي خيلي جلو بره يه assault يا divine rapier با این بهتره اول بازی کل نگیرین و فقط یونیت بزنین ولی بعد از گرفتن رنک دو شیشتون میتونین راحت کل بگیرین چون با
لیف استیلتون hpتون سریع پر میشه:5::11: [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AMIN_Z%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AMIN_Z%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AMIN_Z%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AMIN_Z%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
هیروی فانتوم یکی از شاخ ترین هیرو های دوتا در آخر بازی آیتم بستنش هم بستگی به سبک بازی داره به نظر من باید اول بازی HoD ببندی و بری جنگل و با چند آیتم سنگین مثل battelfurry ,critcal , cleanig atak و امثالهم بیای جلو و بازی رو تموم کنی البته جنگل رفتن اختیاری ولی چون این هیرو اول بازی به شدت ضعیفه ممکنه اگه جنگل نرین اونقدر خفت بشین که نتونین آیتم ببندین.
راجع به جنگل رفتن مطمئن نیستم، اما من خودم هروقت این هیرو رو می گیرم تا لول 8 شم فقط لول 1 و لول 2 رو بر می دارم، لول 9 که شدم لول 3 رو بر می داریم، توی لول 10 و لول 11 دو بار لول 6 رو پشته هم بر می دارم چون وقتی اون اوایل دمیج پایینه و وقتی تازه لول 6 شدیم کریتیکال زیاد به درد نمی خوره. لول 1 رو هم وقتی 4 بار برداری 120 تا دمیج می ده و می تونین تو لاین های خطرناک عقب بمونینو لول 1 بزنینو کریپ بکشین.
راجع به آیتم هم با چوبی رو اگیلیتی، هلم (لایف استیل) پرورنس، بعد کلیو، بعد ساتانیک، بعد باترفلای.
[QUOTE=shadow fined;5929305]دادانقل قول:
شما عکس هارو اینجا آپلود کن
[HTML]http://irupload.ir/[/HTML]
بد لینک مستقیم بهت میده--> لینک مستقیمو بذار تو پستی که داری میدی
از روی هارد خودت هیچی نمیتونی تو فروم بذاری
البته ببخشید که من این حرفارو میزنم چون دیدم عکسها مسیرش تو درایو c بود گفتم:11:
یه نفر به من در مورد mh توضیح میده ؟ کلا این mh چیه ؟
چندبار دیدم که تو گرنا وسط بازی اسمش رو وسط آوردن (دعوا و فحش و کتک کاری و ...)
دوست عزیز کلمه mh همون map h-a-c-k هستنقل قول:
برنامه ای هست که باهاش میتونی تو بازی همه دشمنارو ببینی که کجا نقشه هستنو دارن چی کار میکنن
اگه داری استفاده میکنی نباید خودتو تابلو کنی
مثلا ۱کی از دشمنا رفته لابلای درختا تو شاپه بالا قایم شده توهم که مپ حک داری صاف میری پیشش که بزنیش(اونم اگه نوب نباشه میفهمه که مپ حک داری)
بعضی اوقات پیش میاد که مپ هکی در کار نیست ۱ نفر تابلو میره یه جا قایم میشه بعد میرید بزنیش بهانه میاره که مپ حک داریدو چطوری منو دیدی.دعوا میشه
در کلّ بازیتو خیلی ضعیف میکنه.:10:
به روی چشم ()*&^%$#@! عزیز
عزیز لینک نزار....بد آموزی داره:27:
به نظر من هم mh مزخرفترین افزونه ی وارکرافه! واقعا به پلیرهای دیگه و بعضی هیروها نظیر rikimaro goblin خیلی بیشتر از بقیه ی هیروها ظلم می شه. در کل چیزه بدیه اصلا استفذده نکنین ضمنانا همونطور که دوستمون گفتن بازی فردرو هم ضعیف می کنه.
تو گارنا تقریبت 80% از mh استفاده میکنن
نظر شخصیه من اینکه تنها پیلر های خیلی ضعیف و به اصطلاح نوب این کار رو میکنن
یه بازی کن حر فه ای میتونه حدس بزنه طرفش چیکار میکنه و این باعث بازی بهترش میشه ولی یه نوب همیشه وا بسته به مپ ح ک ش هست و هیچوقت پیشترفت نمیکنه
تقریبا ما عادت کردیم تو گارنا با پلیرهای مپر بازی کنیم اولاش سخت بود انقدر میمردیم ولی حالا یه مزیته برامون بازیمون بهتر میشه و حریف رو هم میبریم
درسته، حق با شماست. از یه طرف دیگه شما می تونین از مپ -- فقط واسه یه مدت کوتاه واسه تمرین کردن با هیرو های مثله باتچر یا میرانا استفاده کنین تا قلق کلیه آرو زذن یا هوک کردن دستتون بیاد. البته من به هیچوجه استفاده از این -- رو پیشنهاد نمی کنم، قطعا کاره درستی نیست. وظیفه ی مسئولینه گارناست تا کسانی که از -- استفاده می کنن رو شناسایی و بن کنن که تو روم های ایران از این خبرا نیست.
بچه ها یکی 2 روزی نبودم، با اجازه دوستان می خوام یه Replay از خودم بذارم که ببینین بازیه 100% باخته رو هم می شه برد! من تو این بازی Pudge بودم.
patch 1.24bکد:http://s30.aks98.com/files/44798608178554960483.zip
map 6.71b
نظرتونو حتما بهم بگین.
آقا کسی اینجا از امور سخت افزاری کامپیوتر چیزی بلده ؟
80 درصد اوقات که دوتا رو میارم یهو کامپیوترم هنگ میکنه فقط هم رو دوتا اینطوریه نمیدونم چرا
یهو وسط بازی هنگ میکنه همه فحشمون میدن کسی میدونه چرا ؟
از اونجایی که فقط رو دوتا هنگ می کنه ربطی به سخت افزارت نداره. با یه آنتی ویروس آپدیت شده هاردتو اسکن کن، دقت کن که وارکرافتت نصب شده باشه، اگه کپی کردست امکان داره مشکل ایجاد کنه، مشکل می تونه از ویندوزتم باشه.نقل قول:
کسی لینک اخرین AI که اومده نداره؟ همه لینکایی که گشتم قیلتر شده بودن.
عالی بود...نقل قول:
ولی مثلا اوایل تا اواسط بازی که تا 6 میکردی با stun میپروندن چرا Linken و Avatar نمیبستی؟! Aghanim رو میتونستی دیرتر هم ببندی...
حق با شماست داداش، اما چون بازی به اون صورت پرو نبود زیاد به فکر آواتار و لینکن نبودم، اینام که ماشاله آیتم های گرونین، از یه طرفم بهتر شد نبستم چون اون آخرا که خیلی مهم بود فقط ریکی مونده بود شادوفیند (بدونه استان!). اما در کل راجع به اینکه باید ضد استانشون آواتار یا لینکن می بستم کاملا حق با شماست.نقل قول:
یکی لطف میکنه آخرین مپ AI رو، رو یه سرور خوب که فـیلتر نیست آپلود کنه؟
بیا عزیز :نقل قول:
DotA Allstars v6.68c AI Rev2کد:http://uploadfa.com/1znpm12aepya
بازیت خیلی خوب بود ولی حیف دوستات خوب کاورت نمیدادن.نقل قول:
۱چیزی که خیلی بدم میاد همین درست sw نکردنه که بازیو از بالانسی در میاره.
(آخر بازی خیلی خیلی به نفع شما شد،چون شما ۳تا لیور داشتید اونا ۱کی)آنلاک که کردین پول زیادی به شما رسید،همین باعث شد که بازی باخته رو بردید.
به نظر من این نکات ضعف این بازی هست نه پلیرهاش.
راستی این دوتا ۲ نمیخواد بیاد؟
دوتا رو کی ساخته valve یا blizzard؟
زود تر از 6 ماه دیگه نمی یاد . سازندش هم valve هستش با همکاری سازنده ی اصلی دوتا که پسر عرب هست اگه اشتباه نکنم.نقل قول:
================================================== =============
دوستان عزیز من یه وبلاگ ساختم برای کسانی که نمی دونن چطور پچ وارکرفتشون رو از 1.24b به 1.24e تغییر بدن که بتونن با کمترین سرعت اینترنت این کار رو انجام بدن . بخدا خیلی بده که هنوز توی رومهای ایران از پچ 1.24b استفاده می کنن . خودتون اول از همه شروع کنین و ایشالله روم های ایران هم پچشون update بشه. باتشکر
این هم آدرس وبلاگ :
کد:http://124e.blogfa.com
ولی در کل از بازیتون خوشم اومد این ID من در گارنا هست: Murder250نقل قول:
حق با شماست داداش، اما چون بازی به اون صورت پرو نبود زیاد به فکر آواتار و لینکن نبودم، اینام که ماشاله آیتم های گرونین، از یه طرفم بهتر شد نبستم چون اون آخرا که خیلی مهم بود فقط ریکی مونده بود شادوفیند (بدونه استان!). اما در کل راجع به اینکه باید ضد استانشون آواتار یا لینکن می بستم کاملا حق با شماست.
بیشتر با B و در روم های 4 و 5 بازی میکنم... البته مواقعی که وقت باشه!:21:
اما فکر نکنم sw کردنه ما بالانسه بازی رو خراب کرده باشی، بعده اینکه sw کردیم 2 به 2 شدیم، اسلایر ما هم که بس مرده بود تقریبا تعطیل بود (البته استان و لول شیشش واقعا به درد خورد)، ریکی و شادوفیند هم که حسابی شاخ شده بودن، شادو هم که تقریبا آیتم فول بود آخرای بازی. راجع به آنلاک هم حق با شماست اما ما از یه طرف تقریبا جمع شده بودم، اسلایر هم واسه اینکه به پای بقیه برسه به اون گل نیاز داشت. به نظر من بعد از sw کردن و آنلاک کردن تازه هیروهامون بالانس شدن، با توجه به اینکه از یه طرف جمع هم شده بودیم.نقل قول:
یه چیزی هم می خواستم بگم راجع به اینکه چرا aghanim خیلی رو butcher مهمه. اگه دقت کردی باشی چند جا که یا ریکی یا شادو افتاده بودن دنبالمو من hp خیلی کمی داشتم اما به محضه اینکه لول 6 آماده می شد بر میگشتمو 6 می کردم هم اونو می کشتم هم hp فول می کردم.
با اجازه دوستان شب یه replay دیگه از خودم با ریکی می ذارم.
شما لطف داری داداش، در خدمتیم.addet کردم.نقل قول:
من تو Add کردن مشکل دارم!:21: هر کی رو add میکنم یا برعکس اتفاقی نمیافته!!!نقل قول:
شما لطف داری داداش، در خدمتیم.addet کردم.
رفقا این هم replay من با ریکی. بازی تقریبا بالانس بودو امیدوارم لذت ببرین. شدیدا هم منتظره نظراتتون هستم.
کد:http://up.--------.com/images/7yknu8b9lc7prhonb8.zip
ما هم ریپلی بزاریم؟:27:
آره داداش حتما بذار، خیلی خوبه که بتونیم از بازیه هم چیز یاد بگیریم، یکی از بهترین راه های یاد گرفتنه دوتا ریپلی دیدنه.نقل قول:
فقط دوستان حتما نظرشونو راجع به ریپلی ها بگن.
آره بذار
اگه همه موافقن ۱ روز وقت بذاریم بچهای همین فروم تو روم کلن وار بازی کنیم
فقط باید ۱کی بچها رو هماهنگ کنه
اگه موافقید بگید!:31:
پس من هم میذارم... در اولین فرصت!نقل قول:
آره داداش حتما بذار، خیلی خوبه که بتونیم از بازیه هم چیز یاد بگیریم، یکی از بهترین راه های یاد گرفتنه دوتا ریپلی دیدنه.
فقط دوستان حتما نظرشونو راجع به ریپلی ها بگن.
برای Bone Fletcher مانکی-کریتیکال- باترفلای رو به چه ترتیبی میخرید؟!
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
عالیه... منم موافقم!نقل قول:
آره بذار
اگه همه موافقن ۱ روز وقت بذاریم بچهای همین فروم تو روم کلن وار بازی کنیم
فقط باید ۱کی بچها رو هماهنگ کنه
اگه موافقید بگید!
اینم ریپلی اخرین بازی ما که مال دیروزه:
ویرایش:کد:http://up.--------.com/images/ai67oxuhf1n5wusapaoi.rar
Patch 1.24E
Map:6.71B
تو بازی هم Capt Coco بودم...
همین دیگه: دی
ریپلی رو چطوری میشه گرفت؟
همه مد های بازی رو با توضیح بزارید یاد بگیریمزجگز.:31:
اینارو میدونم:
ALL PICK:AP
3 هیرو میاد:SD
فقط وسط:::APOM
بالا نه:::APNT
SDOM:::فقط وسط
بالا نه:::SDNT
-----------------
اینارو نه:
AR
CM
و....
واسه سیو کردن ریپلی وقتی بازی تموم شد روی Save Replay کلیلک کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اگه زحمتی نسیت بگو بچش چیه؟ مپش چیه و کدومش شمایی.نقل قول:
راجع به سیو کردن ریپلی هم اگه یه وقت یادتون رفت سیو کنید همیشه آخرین بازیتون تو فولدر raplay توی وارکرافت سیو می مونه. یه گزینه ای هم تو option بازی هست که اگه تیک دار کنید تمومه ریپلی های خود به خود سیو می شن.
مد های بازی:
ap: تمومه هیرو ها آزاد
sd: سه تا هیرو یکی اگیلیتی یکی استرنح یکی اینتیلیجنس.
ar: یه هیرو تصادفی
معمولا اینا استفاده می شن، مخصوصا تو گارنا.
nt: بالا رو می بنده
om: فقط وسط
nb: پایین رو می بنده
np: دیگه جایزه های نمی یان (دالب دمیج و ...)
so: امکانشو می ده که هیرو ها جاشون رو عوض کنن ( به تیم مخالف برن)
unlock: گلد و آیتم های لیور رو برای همه آزاد می کنه
ii: تو اون قستمتی که لیست هیرو های هست آیتم ها رو هم نشون می ده.
clear: صفحه پاک می کنه
فعلا چیزه دیگه ای به ذهنم نمی رسه.
راستی کسی راجع به ریپلی من با ریکی چیزی نگفت؟!
آقا کمک کنید وارکرفت نصب هم کردم دوباره شدیدا هنگ میکنه اصلا نمیاد بالا تو هنگ هم هیچ چیزی به جز دکمه پست کیس راه نداره که بیاد بالا
نوروز به همه بروبچه های گله فروم مبارک، انشالله ساله خوب و پر برکتی داشته باشین.