سلام
دوستانی که مودم TF-I60 رو دارن؟ مودم خوبی هست؟به درد میخوره؟ کلا بین مودم های ایرانسل چه چیزی خوب هست؟
بعد سرعت و پینگ چه وضعیتی داره؟
Printable View
سلام
دوستانی که مودم TF-I60 رو دارن؟ مودم خوبی هست؟به درد میخوره؟ کلا بین مودم های ایرانسل چه چیزی خوب هست؟
بعد سرعت و پینگ چه وضعیتی داره؟
نقل قول:
بستگی به محل سکونت و پوشش اون داره
من داخل واحد مسکونی و طبقه دوم
4 مگابایت یا همون 32 مگابیت دانلود دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود i60 بهترینه تا رنج قیمت 2 تومننقل قول:
خصوصاً نسخه ی ایرانسل
دلایلش به صورت کلی
پشتیبانی از هردوشبکه Td.Fd
قابلیت آنلاک شدن مودم ایرانسل
فریمور های مود شده زیاد خصوصا در همین انجمن
قابلیت تجمیع در شبکه TD که دوستان تستاش رو هم همینجا گذاشتن
اینم تست سرعت خودم در شبکه همراه اول نامحدود شبانه
متاسفانه td تو شهر ما راه نیوفتاده
برای اطلاعات بیشتر تشریف بیارید توی تاپیک اختصاصیش تا نظر اساتید رو هم بخونید و اطمینان حاصل کنید
از کجا میشه آنلاکش کرد و فرکانس تجمیع و... درست کرد. لینکی چیزی هست بزارید لطفا.
و این حالت gif از سرعت دانلود با چه نرم افزاری گرفتین؟؟
تجمیع فقط در td هست روی این مودم و باید فریمور کنونی مودم ca داشته باشه مثل فریمور خود ایرانسلنقل قول:
اینم آموزش آنلاک که باید مودم باز بشه
اونم با snagit ضبط کردم
عجب یعنی این مودم Cat 6 نیست برای fdd ؟ پس همینه وقتی میزارم رو ca و fdd فقط مینویسه 4g ولی وقتی روی tdd هست مینویسه 4g+ ؟نقل قول:
روش انلاک روی مودم b162 مبین نت هم جواب گو هست ؟نقل قول:
سلام ، دوستان سرعت بسته های نامحدود td-lte ایرانسل، بسته 1 تا 2 مگ و بسته 1 تا 4 مگ و بسته 1 تا 8 مگ رو چند هستش؟بعد اینکه سطح آستانه مصرف هر کدوم از بسته ها که گفتم چقدر هستش؟ با تشکر
بله کاملا درسته مدارک و مستنداتشم توی تاپیک نقد و بررسی i60 هستنقل قول:
خیرررررر مگر اینکه روی مودم مبین نت فریمور 192 نصب باشه یعنی مودم سری قدیمی باشه که نیستنقل قول:
چون به محض روشن شدن آپدیت میشه به 196 و برای همیشه لاک
دوستان این اینرتنت نامحدود ثابت واقعا نامحدوده ؟ در تمامی ساعت شبانه روز جوابگو هست ؟
نه محدودیت حجم دارننقل قول:
2 مگابیت ماهانه 30 گیگ بعدش سرعت تا 32 کیلوبایت
4 مگ ماهانه 45 گیگ و بعدش سرعت تا 32 کیلو بایت
و...
پس عملا بدرد کاربری که استفاده اینستاگرام داره نمیخوره !نقل قول:
خوب دیگ چرا اسمشو گذاشته بودن نامحدود
ایرانسل وبگردی خیلی خوبی دارهنقل قول:
و روی 4 جی پلاس هم سرعت خیلی بالایی میگیره و عملا اونی که ایستاگرام باز باشه اصلا براش به صرفه نیس ( من 130 مگ میگرفتم )
130 مگ با Speed test مشخص بود ؟نقل قول:
بعد چرا این بسته رو کردن نامحدود خوب داخل بسته ها باز همین ببسته حجمیش هم وجود داره ک
خوب الان ما مشکلی که داریم خطوط تلفنمون قدیمی هست نزدیک به 25 واحد هستیم و پیدا کردنش سخته چون منزل استیجاری هست
راهی دیگ یا فناوری دیگ ای نیست چون استفاده ما فقط برای اینستاگرام + یوتیوب هست
این یه نمونه تست سرعتنقل قول:
=============
قبلا ایرانسل خیلی بسته های خوبی داشت ولی بعد از گرونی ها به درد نمیخوره عملا
تو جه شما رو به این دوتا بسته جلب میکنم :n08:نقل قول:
محتوای مخفی: image
دوستان یه سوال
با سیم TD ایرانسل میشه از شبکه 4G خدمات گرفت؟؟؟ منظورم اینه که سیم رو مودم باشه و به شبکه 4G وصل شد؟؟؟؟؟
نه نمیشه چون باند فرکانسیش فرق میکنهنقل قول:
اما برعکسش سیم معمولی FDرو میشه روی tdاستفاده کرد
سرعت شما بسیار خوبهنقل قول:
اما
به نظرم جز افراد خیلی خوش شانس هستید که منطقه خوبی دارید از نظر سرعت
خوب من و سه تا از دوستام که TD استفاده میکنیم ، البته من از آبان ۹۷ کنار گذاشتم، بازه ۲۰ تا ۵۰ مگابیت رو تجربه کردیم
به نظرم لازمه به این نکته توجه داشت،
نقل قول:
درود و تشکر
این تست مربوط به 6 ماه پیش هست
این روزها هم سرعت شما همین هست ؟
ممنون
البته این نکته رو هم بگم که این تست ها روی 4جی پلاس بودن و با مودم آی 60نقل قول:
در حالبکه رو 4 جی معمولی سرعتم در بهترین حالت 60 مگابیت بود
ولی روی پلاس تا 130 مگ هم بالاتر میرف
در ضمن منطقه ما تی دی بر عکس اف دی خیلی خیلی بهتر است ! در حالیکه اف دی ایرانسل اصلا در حد کلوبایت هست چه برسه به مگابیت
این اواخر که سرعت همه رو 4 مگابیت محدود هست ! ولی بله هرزگاهی که تست میکنم سرعت همچنان روی 4 جی پلاس بالا هستنقل قول:
======
این دو تا پست رو هم ببنید راجع به 4 جی پلاس
بله منم مودمم i60
و در حالت ۴جی پلاس
زمانی که بسته ۱۰۰ گیگ کرونا رو دادن، تصمیم گرفتم تست کنم، قبل اینکه سرعت محدود شه سرعتم حدود ۳ مگابایت تا ۴ هم میرفت (یعنی در حد ۳۰ مگابیت)
رو گوشی برعکس شما ، ۵-۶ مگ رو هم تجربه کردم، اوضاع fd سمت ما بهتره
البته fd ایرانسل، جاهای دیگه تا ۹ مگ رو هم داشتم ، البته جاهای زیادی تست نگرفتم (گوشیCAT 16)
دوستان محدودیت سرعت td برداشته شده؟ چون هنوز شهر ما ۴ مگه .
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
واسه من دقیقا روز ظهر روز هفتم خوب شد.نقل قول:
سلام وقت بخیر
بنده هم TD LTE ایرانسل و هم مبین نت رو دارم
انصافا مبین نت پایداریش خیلی بهتره حتی در زمان اینترنت ۱۰۰ گیگ سرعتش از ۴-۵ مگابایت بر ثانیه پایینتر نیومد
ولی TD LTE ایرانسل برای من به زیر ۱ مگابایت حتی ۵۰۰ کیلوبایت کاهش پیدا کرده بود
متاسفانه سرعت FDD ایرانسل هم کاهش پیدا کرده من به سمت رایتل سویچ کردم که بسیار پایداری مطلوبی داره
نقل قول:
رایتل ؟؟؟
سرویس و قیمتش چجوریاست ؟
راضی هستید ؟
سلام وقت بخیر من یه پاوربانک 30هزار فست شارز ۵ پورت اکبند دارم و میخوام با مودم ۴g رو میزی معاوضه کنم کسی مایل بود خصوصی پیام بده
قیمت پاوربانک 650
سلامنقل قول:
بنده از همه اپراتورها سیمکارت دائمی دارم
بدترین انها ایرانسل که برای دائمی های خود هیچ احترامی قائل نیست و هیچ بسته مناسبی ارائه نمی دهد
با این حال همراه اول گاه باز بسته های مناسبی ارائه می دهد
بله رایتل همیشه من رو راضی نگه داشته حتی نرخ مکالمه دائمی ان از همه اپراتورها کمتر هست
بسته های بی نهایت دارد۹۰ هزار تومان بی نهایت با کل شماره های ایران میتوانید صحبت کنید ( محدودیت منصفانه دارد که هرگز به ان نخواهید رسید )
بسته اینترنت ۱۰ گیگ و...
شبکه خلوت و سرعت مطلوب اینترنت میشه گفت پایدار
به نظر من تو ایران برای داشتن یک کیفیت مطلوب , باید سمت سرویس دهنده هایی رفت که کمترین ترافیک و اجتماع هموطنان عزیزمان در انها حاکم است
اینترنت ثابت : مبین نت
اپراتور موبایل: رایتل
لازم به ذکره هیچ مشکل ضعف انتن هم ندارد زیرا سالهاست به همراه اول متصل می شود
سلام دوستان
مشکلی با لود اینستاگرام ندارین با ایرانسل؟
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
خیلی مشکل داره با اینستاگرام . با vpn بهتر میشه.نقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
فقط با چیز پی ان بهتر میشه dns هم ست کردم فرقی نکرد پس همه مشکل دارن
دوستان
سایت دانلود ها، یا دانلود.ای ار
با شاتل لند
ایرانسل کدومشو نیم بها حساب میکنه؟
در مورد دانلود ها مطمئنم که نیم بها هست ؛ از اون دوتای دیگه استفاده نکردم.نقل قول:
این موضوع تو بسته های شبانه رعایت نمیشه؟نقل قول:
دانلود ها دانلود کردم ولی نیم بها حساب نشد
بسته های شبانه ماهیانه منظورمه
سلام
دوستان می تونن یه توضیحی بدن که وضعیت پینگ چطوره؟ ثبات داره در طول شبانه روز؟ پکت لاست که نداره؟ میتونید یه پینگ با 8.8.8.8 و 1.1.1.1 بگیرید؟
اگه هم بازی هایی مثل رینبو 6 یا فورتنایت انجام میدید ممنون میشم پینگتون رو بگید
دوستان دقیقا فرق این مودم های ثابت ایرانسل با هم دیگر در چیه ؟ چون جایی نداره مقایسه هم بکنم چی به چین
وقتی میگن نیم بها ، قاعدتا برای همه ی بسته هاشون باید اعمال کنن این نیم بها رو.نقل قول:
ولی چیزی که سر اون بسته ی 100 گیگ دیدم ، سایت های داخلی هم بین الملل حساب می شدن کلا.
من بسته های روزانه و ماهانه و ساعتی فعال کردم و همیشه نیم بها بوده ولی بسته شبانه استفاده نکردم تا حالا.
سلامنقل قول:
من از شاتل لند زیاد دانلود میکنم یه موقع هایی نیم بها حساب نمیشه ولی اکثر مواقع نیم بها حساب میشه اون هم فکر کنم بخاطر آپی سرورهاشون باشه
الیته نه با بسته شبانه با بسته های روزانهای که ترافیک شبانه هم داره دانلود کردم
خوب ساعتی همون شبانه هست دیگهنقل قول:
چه قدر کیفیت سرویس بد شده یه فایل واسه دانلود میذارم تایم شبانه از سرعت 64 کیلوبایت و میبینم تا 9 مگ و وسطش هم میمونه همینطور اصلا راضی نیستم از TD
سلام دوستان
نمیدونم قبلا بحثش شده تو فروم یا نه؟
نظرتون در باره این خبر چیه؟
قراره اینترنت ثابت جمع بشه؟
ظاهرا پروانه جدیدی صادر نمیشه دیگه و اعتبار پروانه ایرانسل برای استانهای فارس خوزستان خراسان رضوی تهران البرز اصفهان آذربایجان شرقی پایان خرداد امسال تموم و سایر استانها هم تا 1400/06/01 اعتبار دارندکد:yjc.ir/fa/news/7245977/%D8%A7%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-td-lte-%D9%88-%D9%88%D8%A7%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%81%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%B3%DB%8C-5g
کد:
https://bpms.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?ObjectType=SearchForm&ObjectId=34aa7917-e017-42e1-8e69-2d00f522d893&DashboardId=7cc74e7f-b535-4c88-a319-ea9fe608c3cb