من هم برام سوال شده بود که چرا وقتی بسته هم میخری تو گزارشات روزانه حساب میکنه ! ولی جواب اینکه شما باید برید قسمت "بسته های فعال" اونجا زده که چه مقدار از بسته کم شده ، و در کل اون مقدار حساب شده از ترافیک اصلی کم نمیکنه.
Printable View
من هم برام سوال شده بود که چرا وقتی بسته هم میخری تو گزارشات روزانه حساب میکنه ! ولی جواب اینکه شما باید برید قسمت "بسته های فعال" اونجا زده که چه مقدار از بسته کم شده ، و در کل اون مقدار حساب شده از ترافیک اصلی کم نمیکنه.
دوست گرامینقل قول:
شما حرف دوستمون رو متوجه نشدی
یه بار پنل رو بخون چی زده چی نوشته شما اصلا متوجه نیستی چی خریدی و چی داری استفاده میکنی
بسته ای که به اسم بسته ایرانه
حداقل 100 گیگ مصرف وبسایتای ایران(500 سایت های داخلی) رو تضمین میکنه و نمیذاره از ترافیک اصلیتون کم شه! وبسایت هایی مثل خبرنگاران زومیت اپارات و ...
این بسته 5 ترابایت هم دانلود از شاتلند رو تضمین کرده که شما مصرف کنید
یعنی بسته ایران هم بسته ترافیکی برای 500 وبسایت داخلی با 100 گیگ حجم و 5 ترابایت دانلود از شاتلنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اگه شما از شاتلند زدید دانلود 100 مگ زده ترافیک ایران درسته و هیچ مصرفی از حجم بین المللتون نکرده
اون زیاد مهم نیست که زده چقد مصرف محاسبه کرده یا .. شما از گزارشات بسه های فعال رو ببین دقیق زده
بهتره اپیکیشن مای شاتل رو نصب کنید که درست تر متوجه ترافیک خارجیتون و ترافیک سرزمین شاتل و ترافیک ایرانتون بشین
هیچ دزدی هم در کار نیست و این یه اشتباه که شما فکر میکنین
نقل قول:
دوست عتزیز حرف شما کاملا درسته. اما برای من نوعی فقط تا هفته پیش اینطور بود.
ببینید من الان حجم ترافیک بایموندهام 10 گیگ هست.
یه بسته ایران و شاتللند دارم که 5000 گیگ هست 11 آبان خریدم و تا 11 آذر اعتبار داره
خب. الان از شاتللند مثلا 16 گیگ دانلود کردم. این 16 گیگ باید از 5000 گیگ کم بشه. درسته؟
اما برای من این اتفاق نیافتاده. تو ریزمصرفمو که دیدم، 16 گیگ رو نصف حساب کرده و رفته از ترافیک اصلیم یعنی همون 10 گیگ کم کرده!
من 11 اوم یه بسته 10 گیگ به همراه 6 گیگ تمدید سرویس خریدم. از شاتللند همینطور دانلود داشتم. چون داشتم سه تا گیم حجم بالا دانلود میکردم.
در کنارش اون روز چون ویندوز و گوشیمو آپدیت کرده بودم، گفته بودم نهایتا 2-3 گیگ مصرفشه. ولی دیدم تموم شده کل ترافیک بین المللم. گفتم حتما آپدیت ویندوز خیلی بوده اینطور شده.
یه بسته دیگه 12 اوم خریدم. دوباره 14 اوم پیام اومد آقا حجم ترافیکت تمومه!
اینجا دیگه شک کردم که گفتم یا هک شده مودمم یا داستان دیگهای هست. رفتم ریزمصرفمو دیدم که دیدم بله. دانلودای شاتللند رو گذاشته تو مصرف نیمبها و نصف حجم مصرفیم رو از ترافیک بینالمللم کم کرده!!!! در صورتی که به قول شما باید از 5000 گیگ کم میکرد.
فعلا تلفنی پیگیر شدم اونا هم حرف شماها رو زدن. نفر آخر هم که میگفت نه شما مصرفتون کلا بینالمللی بوده. یه جوری پیجوند منو. تنها حالتی که میتونست باشه این بود که فیلترشکن یا vpn ای روشن باشه رو سیستمم که ترافیک مصرفی شاتللند رو بینالمللی بکنه. در صورتی که اصلا نه vpn نه فیلترشکن روی سیستمم نیست.
الان میخواستم عکس ریزمصرفهام رو هم بذارم تا باورتون بشه. اما سایت مای شاتل رو زده بروز رسانی نمیدونم شاید اشتباهی رخ داده و با این تلفن من متوجه شدن و دارن درستش میکنن. امیدوارم.
اصلا همچین مشکلی برای من پیش نیومده اگه اینطور که میگید باشه دزدی اشکاره ولی من تاحالا دزدی یا حجم خوری از شاتل ندیدمنقل قول:
شما یکاری کن از شاتلند فایلی بزن دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد شما از بسته های فعال ببین حجم از کدوم کم میکنه قبل و بعدش رو ببین
دقیقا از اینجا
قبل و بعد اینجارو ذخیره کن
صد در صد هم مطمعن شو ادرس ip ایت از داخل کشوره
دوستان واقعا ریموت از شاتل لند تو سرویس های نامحدود تاثیرگذاره
من آرت 6 دارم این دوره 125 گیگ دانلود کردم که 120 گیگ آن ریموت از شاتل لند بود و ققط تک آهنگها رو مستقیم گرفتم سرعتم هنوز رو 400 است و محدود نشدم.
دوستان از طرح های جدید اینترنت خبر دارین قرار بهتر بشه یا بدتر ؟
در پیج وزیر لیستو گزاشتن میتونید نگا کنید
دوستان از طرح های جدید اینترنت خبر دارین قرار بهتر بشه یا بدتر ؟
همه چیز بستگی به سقف ترافیک ماهانه ای داره که شرکت ها میدن. الان من برای آرت 6 با سرعت 400 دارم 100 تومان میدم اگر قرار باشه 16 مگ با سرعت 2048 بشه 80 تومان و سقفش هم بیشتر از اون چیزی باشه که الان دارم دانلود می کنم عالی میشه. به نظر من اگه سقف ترافیکی که شرکت ها میدن خوب باشه برای پرمصرف ها عالی میشه اصلا هم برام اعتراض کم مصرف ها مهم نیست چرا که یکی از عوامل دزدی شرکت ها همین کم مصرف ها هستند که باعث شدن شرکت ها اینترنت رو گیگی با قیمت فوق گران به کاربران بفروشن.نقل قول:
من آرت 3 دارم .... با روزی یک گیگ تا ۱.۵ گیگ محدود شدم !!! قبلا برای این مقدار محدود نمی کرد !!نقل قول:
جالبتر از اون این که سایت های ایرانی برام محدود نشده !! مثل ورزش ۳ یا شاتل لند
شما هم چون از شاتل لند دانلود کردی محدود نشدی
به نظر من اگر از چیز پی ان ایرانی استفاده کنم دیگه محدودیتی ندارم .... باید تست کنم
آره خب من قبلا آرت 2 داشتم 69 گیگ دانلود کردم محدود شدم. خدا این شاتل لند رو از ما نگیره مشکلم فقط باهاش فایلهای بالای 2 گیگ هست.نقل قول:
الان 5 آذره تا 10 آذر قراره طرح اجرایی بشه فقط 5 روز باقی است اما هنوز تو سایت شاتل اتفاقی نیفتاده فقط 3 شرکت های وب، دیده بان و شبدیز حجمشون رو مشخص کردند که از این بین دیده بان از همه بهتره. هنوز نه خبری از آسیا تک هست نه پیشگامان نه شاتل نه صبانت و نه حتی مخابرات.
بنظرم با توجه به اينكه قراره رقابتي باشه اين قضيه شركت ها منتظر دست بقيه رو بشه تا بتونند با كمي شرايط بهتر استفاده بيشتري كنند . مثلا بيان 5 گيگ اضافه تر بدن نسبت به بقيه ! االبته اصول رقابت اينو ميگه ولي به اينا باشه الان همشون نشستن فرم هاشون رو يه كاسه كردن كه كسي اين وسط ضرر نكنه و فقط مصرف كننده بهش فشار بياد !نقل قول:
فقط همينقدر ميدونم 10-15 گيگ بيشتر براي هر سرويس براي شركتهاي بزرگ هيچ هزينه زيادي نداره و اگر واقعا اين شركت ها با هم رقابت داشته باشند بايد شاهد تفاوت حجم هاي ارايه شده باشيم يعني مثل يه اسيا تك بياد سرويس 2 مگ رو با 60 گيگ ارايه كنه ولي شاتل بياد همون سرويس رو با 80 گيگ ارايه كنه ! اين ميشه رقابت ! ولي نه اگر ديديد مثلا تفاوت در حد 1-2 گيگ هستش مشخص ميشه طرح ها از قبل يه كاسه شده !
در اخر اينكه منم موافقم اينا كي ميخوان طرح ها رو بزارن رو سايت هاشون كه ملت ببينند سبك سنگين كنند !!
سابقا در اینطور شرایطی فعالیت تاپیکهای این بخش از فروم چنان بالا میرفت که اصلا نیازی به اخبار رسمی شرکتها نمیشد! از بس کاربرا پیگیر میشدن و اینجا بحث میکردن عملا طرحها و تغییرات به طور کامل قبل سایت اون شرکت اینجا گفته میشد!! مخابرات رو یادمه هر دفعه تعرفه میخواست بده یک هفته پیشش کاربرای فروم اینجا میفهمیدن!
همین تاپیک شاتل قبلا در این شرایط خیلی راحت صد صفحه رو اضافه کرده بود تو این دو سه روزه ؛ اونم فقط با بحث راجع به موضوع تغییرات سرویسها نه بحث دیگه!
شاید دیگه کسی نمیاد فروم
ولی اینکه چرا این شرکتا هنوز ارایه ندادن تنها دلیلش سر توافق با همه
زیادم فرقی با نرخ بقیه نمیکنن
4 نفری (من و دوستام) از 4 استان مختلف امروز به شاتل زنگ زدیم! اصلا نم پس نمیدن... یعنی تا گفتم نامحدود جدید سریع میگه هیچی به ما اعلام نشده ...
بعد از 5 دقیقه بازار گرمی بازم میگه زمانش برسه شرکت خودش اعلام میکنه اگه بخواد اجرا کنه طرح رو (جانم؟)
باقی دوستان هم جواب مشابه شنیدن. ظاهرا شاتل خیلی خوشش نیومده از تغییرات جدید!
بر این اساس با توجه به پیشبینیهای انجام شده و مهندسی نیازهای کاربران، برای رفاه حال و جلب رضایت بیش از پیش مشترکین سرویس های اکو(Eco)، تصمیم گرفتهایم که مهلت اعتبار کلیه سرویسهای خانواده اکو(ٍEco) را بدون دریافت هیچگونه هزینهی اضافه تا تاریخ ۱ آذر ۹۷ تمدید کنیم. افزون بر این با توجه به کاهش قیمت هر گیگابایت ترافیک اضافه به ۲٬۰۰۰ تومان، شما میتوانید حجم ترافیک مورد نیاز خود را از این پس با قیمت پایینتری خریداری کنید که این موضوع هم میتواند به کاهش قیمت تمام شده سرویس شما منجر شود.
بیتردید مشتریانی که مایل به استفاده از این امکان نباشند، میتوانند از تاریخ ۱۰ آذر با مراجعه به پورتال مشتریان شاتل (my.shatel.ir) یا تماس با واحد فروش شاتل سرویس خود را به یکی از سرویسهای جدید شاتل تغییر دهند.
گفتنیست بر اساس مصوبه شماره ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تاریخ یاد شده سرویسهای اینترنت پرسرعت (ADSL2+) ارایه شده به مشتریان به سرویسهای غیرحجمی (Connection Based) تغییر میکند و سرویسهای قبلی دیگر قابل ارایه نخواهند بود. جزییات سرویسهای جدید به زودی در وبسایت شاتل قابل مشاهده خواهد بود.
امید است ارایه خدمات با بهترین کیفیت، همچون همیشه بزرگترین افتخار ما باشد. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين خبر رو گذاشت ولي الان كه نگاه ميكنم نيست مثل اينكه برداشتن
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
این یعنی سرویس eco هم کنار سرویس های (منصفانه:n02:) تا سال اذر 97 ارائه میشه؟نقل قول:
اگر سرویس های eco مثل سابق تا اذر 97 باشه عالیه!:n12:
این سرویس های مثلا نامحدود (منصفانه) بکار من اصلا نمیاد :n34:
منظورش احتمالا هميننقل قول:
ولي به شخصه به كار من نمياد
ماهي ٥ گيگ ٥ تومان جشنواره ساليانه ميگرفتم استفاده ميكردم
الان حداقل بايد ماهيانه ١٢٥٠٠ بدم
براي كم مصرف ها فكري نشده به نظر
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
آره به نظر من این طرح خیلی می تونه به ضرر شرکت ها باشه الان من آرت 6 شاتل رو دارم 100 تومان میدم و شاتل آرت 7 و 8 هم داره با قیمت 220 و 400 هزار تومان حالا بالاترین رقم نرخ جدید 80 هزار تومان است اونم 16 مگ که قطعا حجمش هم باید بالا باشه خب معلومه به نفعشون نیست.نقل قول:
بیشترین هم خوانی قیمت رو با شرکت های وب داره ظرح جدید چون درامدش بخاطر حجم روزانه بیشتر بود و اپشن دیگه ای مثل ساعات رایگان نداشت.نقل قول:
طبیعیه اسیاتک و شاتل خیلی خوشحال نمیشند از این طرح چون خودشون نامحدود میفروختند این دو شرکت با قیمتهایی خیلی بالاتر و حجمی کمتر!
پارس انلاینم که فروخته شده به های وب و در نهایت همین سیاستها رو با برند های وب اجرا بکنه
من چکار کنم دو سه روز دیگه ماهیانم تموم میشه باید قرارداد جدید ببندم الآن ART5 دارم.نمی خوام دیگه اینو ادامه بدم
مصرف ماهیانم تقریباً 35 گیگ هست.دانلودهام رو با 4G همراه اول زمان رایگان انجام میدم
با این حساب فعلاً تا طرح های جدید نیومده چه پنلی رو بگیرم؟
سلام
من دیگه از این طرحهای ART نمیگیرم حداقلل تاوقتی دانلود رایگان همراه اول داریم چرا مثلا من باید طرح 6 با 100 تومن اون هم باسرعت
رپرتی 400 کیلوبایت بگیرم که اصلا کیفیت نداره
طرح های محدود میگیرم
نظرت چیه ؟
راست میگی ولی خب بدون دانلود و فقط وبگردی ماهیانه چقدر مصرف داری؟نقل قول:
یه زمانی شاتل خیلی خوب بود من ART3 میگرفتم با دانلود سرعت حداقل 450 کیلوبایت بودنقل قول:
اون هم برای جذب مشتری بود الان این ماه ART6 گرفتم با سرعت 400 حالا قیمت این کجا واین کجا
فعلا استفاده از اپراتورهای همراه اول با دانلود نامحدود شبانه عالیه تا ببینیم چی میخوام بسرمون بیارن
بزرگترین مشکل من دانلود برنامه های اینیستا و... هست که من میتونم کنترلشون کنم ولی خانم وبچه ها رو فکر کنم باید ببندم استفاده نکنننقل قول:
وفقط شبها استفاده کنن
فکر کنم اون دو گیگی شب دو گیگ روز کافی باشه
ای بابا چرا شاتل تو سایتش حجم مصرف منصفانه اش رو با قیمت های جدید نمی زنه آخه همش سه روز تا اجرای این طرح باقی مونده جالبه که حتی کارمنداشم هم نمی دونن! کسی که از دوستان احیانا خبری تو این مورد نداره ؟
سلام کدوم حجم بابا شاتل داره سرعتها رو میبنده که مشتری بگیره بعد شما میخوای طرح اجرا کنه !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
آره میدونم اما از دهم آذر همه شرکت ها چه بخواین و چه نخواین باید این طرح رو اجرا کنن یعنی دلبخواهی نیست و اجباره.نقل قول:
ای جان !!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بیشتر برام توضیح بده ببینم چکار میخوان بکنن
یعنی منی که در ماه مثلاً 35 گیگ مصرف دارم و با آرت 5 یونم داره پاره میشه که 65 هزار میدم اون هم با سرعت پایین امیدوار باشم با طرح های جدید و این مقدار مصرف هزینه کمتری بپردازم؟نقل قول:
دوست عزیز @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما که خیلی در بحث ها فنی صحبت می کردی یه راهنمایی کن
ای خدا چی بگم هعیییی:n27::n28:
فکر نکنم خبری از ارزونی باشهنقل قول:
فعلا که خبری نبوده وفکر نکنم باشه
شرکتی که مثلا درآمد ماهیانش ..... هست بیاد با یه طرح اون رو پایین بیاره ضرر کرده
قطعا اگه شاتل بیاد حجم بهتری بده مشتریانش بیشتر میشن الان های وب قراره 16 مگ رو 120 گیگ بده 80 تومان مطمئن باشین برای شاتل از این کمتر نخواهد بود و تا جایی که شنیدم احتمال اینکه حجم هایی که شاتل در تمام سرعت ها میده بیشتر از های وب باشه هم هست مخصوصا اینکه این روزها به های وب انتقادات زیادی شد.
نقل قول:
من که از شاتل خیلی زده شدم واصلا برای کسی توصیه نمیکنم قبلا خیلی ازش تعریف وتمجید میکردم
احتمالا یه رادیو نانو بگیرم برم سمت راصد فکرکنم گزینه الماس داشت 7 تا 7 دانلود مجانی حداقل هزینه ها خیلی کم میشه
این طرح هیچی نداره فقط میبره مارو بدوران دیال اپ
نقل قول:
شرکتها مجاز شدن بر اساس صلاحدید خودشون میزان حجم منصفانه رو تعیین کنند و حداقلی براش نیست. تنها رقابته که میتونه تاثیر بزاره .
شرکت شاتل برگ برندش شاتل لنده که مجبور میشه روی همین سرویسا ارائش بده (چون حجمیا میرن برای ثبت نام جدید) پس یه امتیاز داره بده رو سرویسا حتی اگه حجمهای کمتری ارائه بده
مثلا اگه های وب بتونه (اگه خیلی خوشبین باشیم بهش) سرعت 8 مگ رو تضمین کنه و کیفیت (نه حتی 90 درصد اصلا بگو 80 درصد) طبیعیه که شرکتهای دیگه تحت فشار قرار میگیرند خصوصا با خریده شدن پارس که های وب رو در استانه تبدیل به یکی از دو غول اینترنتی ایران شدن، قرار داده.
یه نکته ای رو جهت اطلاع میگم ...ضرر نداره
شرکت های وب دو روز پیش درامد 8 ماهه (تا اول اذر) خودش رو اعلام کرد با حدود 233 میلیارد تومن تونسته نزدیک 60 درصد بودجه پیش بینی شدش رو محقق کنه!
از طرفی خرید شرکت پارس انلاین الان 800 الی 900 میلیارد تومن تخمین زده شده که رسما از این هفته توی بورس سهامشون با برند "های وب" عرضه شد!
اسیاتک هم همچنان مذاکراتش رو برای ادغام با های وب ادامه داره میده... اگه های وب اسیاتک رو هم بخره میشه بزرگترین شرکت اینترنتی ایران که دیتاسنترهاش از شاتل خیلی بزرگتر خواهد بود برای میزباینی داخلی و راه اندازی سایتی مثل شات لند فعلی!!
من این عکس رو تاپیک بغلی دیدم از های وب
خب منی که زیاده زیاد 40 گیگ مصرف دارم و ماهی 65 هزار میدم به شاتل و تازه سرعت خوبی هم ندارم بهتر نیست برم مثلاً سراغ سرویس 4mbps با مصرف منصفانه 40 گیگ در ماه؟؟
الآن زنگ زدم گفت این طرح از 10 آذر شروع میشه و من هم 10 آذر قرارداد ماهیانم با شاتل تموم میشه
نظر شما چیه؟
های وب خیلی عذابه فعلا . صبر کنین که کامل با پارس یکی بشه بعد بیاین ...در ضمن شاتل هم فردا پس فردا طرحشو قطعا میده . و چون رقابتی شده مصرف منصفانه در سه تا شرکت تا الان !!! پس کمی صبر کنین .نقل قول:
آره منم منتظر شاتلم چون یقین دارم از های وب بهتر خواهد بود. اگر هم حجم های شاتل خوب نباشه مطمئنا از شرکت هایی مثل دیده بان یا شبدیز می گیرم اما هرگز سراغ های وب نمیرم.نقل قول: