دزد اول مزخرفترین اپراتوره.کیفیت و سرعت میخوای رایتل از همشون بهتره.ایرانسلم بعد از رایتل خوبه
Printable View
دزد اول مزخرفترین اپراتوره.کیفیت و سرعت میخوای رایتل از همشون بهتره.ایرانسلم بعد از رایتل خوبه
فکر کنم همراه اول بیخیال شده و بدون بسته الفا پلاس هم 4G فعال میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مومن همراه اول کنترل مصرف ازاد نمیزاره که دوزار بیشتر بدزده بعد بیاد 3جی رو رایگان 4جی کنه ؟؟؟
نقل قول:
بستگی به منطقه ت داره
من اینجا 4جی یا 3جی در حد 400 کیلو سرعتم فرق میکنه
4 تومن باید بدی الفا + 200 مگ بگیری به همراه بسته 29 تومنی 1 شب تا 11 صبح که سرعت 4جی میگیری
بدون بسته الفا + فقط 3جی میگیری
تایید می شه:n06:نقل قول:
من الان بابسته 2-7 ی ماهه ب فورجی وصلم
برای من که بدون بسته به 4 جی وصل نمیشه. احتمالا بسته های 2 تا 7 رو با توجه به افزایش قیمت هم بردن روی 4 جی هم بدون محدودیت کردن . البته من امتحان نکردمنقل قول:
از قبل هم یه سری از سیم های دائمی بدون بسته هم به 4 جی وصل میشدن
سلام
بسته 2-7 صبح میخوام بگیرم سرعت دانلود حدود چند هست ؟ تو این 5 ساعت چند گیگ میشه گرفت ؟
شهر ما ساری +4G ساپورت میکنه
دوستان این سیمکارت دایمی ما اعصاب نزاشته هیچ رقمه به ۴ جی وصل نمیشد الان کلا به تری جی هم وصل نمیشه با همون گوشی همون محل سیم اعتباری بدون بسته وصل میشه اما دایمی با الفا پلاس هم وصل نمیشه! چند ماهه این مشکل پیش اومده! ۹۹۹۰ هم که سواد در حد سلام و خداحافظ، سرویس نوترینو هم هزار بار غیرفعال و فعال کردم با همراه من و کد و اس ام اس ! درصورتیکه سابق وصل میشد بعد از اولین خرید بسته ! کسی تجربه داره که درست شده باشه و راه حل؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
بهترین کار تعویض سیم کارت است
سلام با بسته 2 تا 7 میشه به 4g وصل شد یا باید بسته زد تا وصل شه قبلا که وصل نمیشود
برای دائمی ها که به 4 جی وصل میشهه اعتباری رو نمیدونمنقل قول:
امروز یه سیم کارت اعتباری همراه اول گرفتم گقت باید چند روز بعد بیاید usim کنید
چرا همون اول یو سیم نیست؟
هزینه یو سیم کردن چقدره؟ از طریق سایت هم میشه یا حتما باید بریم نمایندگی؟
باید برید نمایندگی فکر کنم 7000 تومن باشه
هزینه ای نداره از من فقط هزینه کپی کارت ملی رو گرفتن. باید بری دفاتر خدمات پیشخوان یا نمایندگی هانقل قول:
آدرس کامل نمایندگی ها و دفاتر پیشخوان رو میشه از جایی پیدا کرد؟نقل قول:
هم همراه اول هم ایرانسل رو
خدمات پیشخوان رو که توی سطح شهرتون بگردی میتونی راحت پیدا کنی.نقل قول:
نمایندگی های فروش همراه اول رو فکر کنم آدرس زیر باشه :
اینم از ایرانسل
خدمات پیشخوان دو تاشو تو محلمون دیدم ولی آدرس همه دفاتر پیشخوان رو میخواستم ببینم جایی ثبت شده که تو سایت همراه اول و ایرانسل رفتم نبودنقل قول:
یه فایل pdf هست از آدرس دفاتر خدمات پیشخوان کل کشور ولی مطمئن نیستم کامل باشه...نقل قول:
با اینحال خدمت شما:
تست بسته ی ماهه 2- 7فورجی
انتن3G/4G Signal Booster antenna With TS-5 Connector
بی انتن
با انتن
عالییییییییی!:n38:برای من بزور میشه 8 مگ!داداش بجای ما هم استفاده کن:n01:نقل قول:
سلام. وقت بخیر
دوستان من قصدکوچ از adsl به 4G رو دارم و سه تا سوال مهم برام پیش اومده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
1. فرض کنید من یک سرویس یک ماهه خریداری کنم. آیا امکان اینکه شبها بتونم طرح شبانه نامحدود اعمال کنم وجود داره؟
2. حالا اگر بشه همزمان پلن ماهانه و نامحدود شبانه داشت، و با فرض اینکه من ساعت 1.15 دقیقه از طریق "سیستم جداگانه دانلود" ، شروع به دانلود شبانه کنم و 10.45 دقیقه کلا خاموش بشه، چقدر احتمالش هست که حجم روزانه من بی دلیل صفر بشه؟
3. من قصد خرید مودم huawei E8372 دارم که از ussd پشتیبانی نمیکنه. تو همین تاپیک گویا دوستی گفته بودن امکان خرید بسته نامحدود از طریق اپلیکیشن ویندوزی یا وبسایت وجود نداره و حتما باید کد ussd وارد کرد. این درسته؟
نقل قول:
داداش کوچ از adsl کار عقلانی نیست اصلا انجامش نده adsl رو بزار برای مصارف عادی و وب گردی و موبایل و .... ( هزینه ای دی اس ال خیلی ارزون تره ) و هر وقت خواستی دانلود داشتی باشی بسته نامحدود بخر و استفاده کنم
1- بله میشه
2-بله خیلی از دوستان این اتفاق براشون افتاده ( بستگی به شانست داره )
3- مودم های یو اس بی نگیر از نظر انتن دهی زیاد بدرد نمیخودن اگه مشکل بودجه نداری بهترین مودم که به 4.5 هم وصل بشه Huawei E5186-22a است و اگه قیمتش برات زیاده یه مودم 4 جی بگیر که انتن بخوره ( اون ussd هم در اولویت خودت قرار نده زیاد مهم نیست موارد دیگه مهم تره )
99 درصد جاها روی 8 مگابیت محدود هستنقل قول:
این جز 1 درصد دارای نت خاص هستن :n09:
اقا ممنون از جواب و وقتی که گذاشتیدنقل قول:
مشکل اینه که تو مخابرات پیام نور گویا تنها شرکتی که اعصاب خورد کن نیست پارس آنلاینه که اونم میگه فعلا سرویس نمیدیم. بقیه شرکتا همه تو تاپیکاشون شاکی ان. موندم چه کنم
و در مورد مودم با توجه به اینکه این تغییرات آزمایش و موقتی هست صلاح نیست هزینه خیلی زیادی برای مودم کنم درحال حاضر
خرید Huawei E5186-22a با توجه به اینکه میفرمایید جایگزین adsl نمیشه و فقط واسه دانلود خوبه بنظر همش ریسکه
برای من یک خط انتن ۲ مگابیت در بهترین حالت!! کلا تهران همراه اول جالب نیست نتشنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
سوال: بسته های نامحدود شبانه همراه اول 4G فعال میشه
یا اینکه اول باید یه بسته الفاپلاس بگیریم بعدش نامحدود شبانه رو فعال کنیم که رو 4G بمونه
و اینکه سقف دانلود داره این بسته های یا واقعا نامحدود
والا دیگه هیچی ندارم واقعا دانلود کنم ....:n01: الان بیشتر از iptv استفاده می کنمنقل قول:
روز به روز هم داره بدتر میشه سرعت من بیشتر وقتها زیر نیم مگ هم نیست حتی صبح زود به زور یک مگ میده اونم با نوسان شدید باید برم مودم وایمکس رو از کمد در بیارم دوباره راه بندازم به نت همراه اول لصلا اعتباری نیستنقل قول:
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
:n13::n13::n13::n13::n13:نقل قول:
هارد به من بده قشنگ ماهی چند ترا دیتا دانلود می کنم :n09:نقل قول:
تا الان 27 ترا دیتا دارم :n02:
27 ترا!؟:n04:نقل قول:
من ب اندازه نيازم دانلود مى کنم
========نقل قول:
باید بسته آلفا پلاس روزانه داشته باشی تا نامحدود شبانه هم 4gشه
یک روزش سقف داره ولی ماهانش نه
من آنتن 4gم فوله. اما سرعت کم، حدود 2~3
نمیشه درخواست افزایش پهنای باند داد؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
دوستان شما هم افت شدید سرعت دارین یا نت من قاطی داره ؟؟؟!!!
دیروز یا به کل قطع میشد یا سرعت اونقدر پایین بود که حلزون قطع نخاع شده ازش جلو می زد !!!
دیگه مجبوری زنگ زدم 9990 اونام گفتن بررسی میکنن
یکی از همراه اول زنگ زده میگه فقط شما همین مشکل رو دارین یا اطرافیانتون هم این مشکل رو دارن؟؟؟ منم گفتم همه این مشکل رو دارن!!!
فعلاً وضیعت همون آش و همون کاسه ست!!!
پاک رو اعصاب شدن اینا ...
تاپیک ایرانسل رو هم چک میکردم گویا اونام مشکل افت سرعت دارن. حالا جریان چیه ؟؟؟ الله أعلم
خلاصه خدا به خیر کنه معلوم نیست چه آشی میخوان برامون بپزن
همراه اول و ایرانسل =========> :n24::n10::n09::n02:
سرعت 4جی من رسیده به 300 کیلوبایت یک دهم 2 ماه قبلنقل قول:
بهتون قول میدم تا 2 سال اینده بهترین سرعت 4 جی 500 کیلوبایت میشه !!!!
وقتی هر هفته میگه این شهر و اون شهر 3جی و 4جی ارائه شد تا حالا گفته پهنای باند از مثلا 1000 گیگ شده 1200 گیگ !!!! فقط دارن دکل میزنن همین
هیچ امیدی به این ارتباطات سیار نیست در اینده
با اون قیمت سرسام اور فیبر نوری از همین الان بازگشتتون رو به ای دی اس ال ( برای اونایی که دبگه استفاده نمی کنن ) خوش امد می گم
سرعت من چه روی تریجی و چه فورجی روی دو مگابیت محدود شده....مشخص خودشون محدود کردن چون موقع دانلود یه لحظه سرعت میره بالا بعد دوباره برمیگرده دو مگ...بسته الفا پلاس هم دارم...کسی همچین مشکلی نداشته؟
اگه با سیم دیگه هم همینجوری هست این یعنی احتمالا اون دکل رو برای اینکه سرعت مینیمومی به همه بده محدود کردننقل قول:
اگه با سیم دیگه درست هست یعنی به علت دانلود بیش از حد مال شنارو محدود کردن
فکر نمیکنم کسی رو برای دانلود زیاد محدود کنن...کسی تا حالا محدود شده؟دکل هم شلوغ نیست قبلا روی تریجی تا بیست مگ سرعت میدادنقل قول:
آقا یه نفر به ما بگه ارزونترین بسته ای که میشه خرید تا سیمکارت به 4G وصل بشه کدوم بستست؟