منم همین مشکل دارم
Printable View
منم همین مشکل دارم
انصافا دایل اپ خیلی بهتر از وضعیت حال حاضر های وب هستش :n15:
خیلی داغونه حتی نمیتونه یه سایت باز کنه. ssl هم بستن . چیزشکن ها هم داغونه .بدجور دزدن. حیف که صاحب نداره وگرنه میشد شکایت کرد. هنوز موندم اونایی که میان این نظارت و میخونن بعدش میگن اخ جون سرویس من امروز وصل شد یا میپرسن کدوم طرح و بگیرم!! اون دوستانی هم که تازه اومده بودن و تعصبی از های وب دفاع میکردن بالاخره پی به این شرکت داغون بردن!
دوستان اگه برای شما وضع خرابه دلیل نمیشه برا همه همین طور باشه و با نظرات خودتون بعضی ها رو پشیمون کنید.
والله منطقه ما که عالیه
سرویس 6 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم انصافا با این وضعیت کوفتی کسی تونسته با پشتیبانی حرف بزنه ؟ فک کنم کلا جمع کردن رفتن ! اولش که میگه 50 نفر تو صفن بعدم یهو قطع می کنه!
سلام
برای شیراز های وب پیشنهاد میدید؟سرعتش خوبه؟
سرویس 6 مگ دیگه چه صیغه ایه ؟:n08:نقل قول:
همون 8 مگ دینامیت هست :n02: اما واسه من رو 8 مگ نویز داشت بخاطر همین 6 بستن :n09:نقل قول:
بچه ها من یه اشتباهی کردم از این طرح گنجینه خریدم ولی هنوز فعال نشده به نظرتون شکایت کنم پولمو پس میدن؟
منم 1 مگ محدود دارم رو 6 مگ بستن :n09:نقل قول:
من برای همسایمون خریدم بعد 1 هفته امروز مودم آوردن .نقل قول:
صبر داشته باش:n06:
دوست عزیز بهت توصیه میکنم های وب نیای! من مرکز ولیعصر کرمانشاهم، کیفیت افتضاحه...نقل قول:
snr خط من +30 هست اما یهو send/recive قطع میشه ! تنها راه خاموش روشن کردن مودمه که بعدشم سریع وصل نمیشه! امروز 30 دقیقه بیخودی مودم خاموش روشن میکردم!
من الان اگر از های وب 512 / 512 ماهیانه 3 GB رو که 153,000 ریال هستش رو بگیرم در طول یک ماه
میتونم در صورت نیاز طرح فشفشه 15 گیگ 5 روزه 9000 تومان رو خریداری کنم ؟
ای بابا این دیگه چه وضعشه؟؟؟ یه صفحه رو باید 100 بار رفرش کنی تا بیاد:angry:
اینجا کسی هست که های وب هست و از کریو میتونه استفاده کنه ؟! :n13:
من از تنظیات مودم چیزی سرم نمیشه ، اگه تنظیمات رو عوض کنم میتونم از وی پی ان استفاده کنم ؟ :n19:
من کریوم کانکت میشه ولی هر سایتی رو میزنم تا بیاره نه ارور میده نه میاره ، هیچی . . . فقط اون دایره بالای تب فایرفاکس میچرخه . :n02:
بله:n01:.......نقل قول:
نقل قول:
من بدون مشکل بهش وصل میشم حتی وقتی سرعت صفحات پایین میاد اونو که وصل کنم سرعت بهتر میشه
دوستان بشدت به همه توصیه میکنم که از های وب اینترنت نگیرید.
بنده بهمن 92 اینترنت طرح الماس با سرعت به ظاهر 8 مگ گرفتم که اولا بعد از دوهفته برای من راه اندازی شد.من برای این طرح 130 تومن پرداخت کردم که مودم وایرلس رایگان و 36 بسته فشفشه یک گیگ و 6 گیگ رایگان یا هدیه خرید ماهیانه 500 مگ و 12 گیگ هم ماهیانه 500 مگ به شما میدهد.
اولا سرعت 8 مگ دروغه و بعد از اینکه از های وب خریداری کردید بهتون میگن که سیم کشی تلفن شما مشکل داره و سرعت 8 مگ رو پشتیبانی نمیکنه.سرعت من حدود یک تا دو مگ هستش.
درباره قیمت بگم که بسیار بسیار پرمصرفه اینترنته های وب یعنی اینکه اگر یک گیگ ترافیک با قیمت 3600 تومن بخرید و هیچی دانلود نکنید و فقط وبگردی کنید این یک گیگ برای یک روز کفایت میکنه و بعد شما مجبورید که دوباره ترافیک بخرید.البته این طرح های فشفشه که گزاشتند بدک نیست و من خودم از بسته فشفشه سه گیگ با قیمت 3800 تومن استفاده میکنم که باید این سه گیگ رو در مدت زمان 5 روز مصرف کنی و اگر مصرف نکنی هرچی که از این 3 گیگ مونده باشه میپره.بنده ماهی 18 گیگ مصرف اینترنتم هستش که میشه ماهی حدودا 21 تومن.سرعت دانلودم با دانلود منیجر از 900 کیلو بایت در ثانیه کمتر نمیشد وتا دوماهه پیش من خیلی خیلی از اینترنت های وب راضی بودم ولی حالا سرعت دانلودم به زور از 300 کیلیو بایت بالاتر میره و اینکه قطعی اینترنتش بسیار آزاردهنده شده و روزانه بصورت متناوب دو ساعت قطعی اینترنت دارم و حسابی اعصابم رو خرد کرده و درباره پشتیبانیش هم بگم که اصلا خوب نیستش و باید حداقل یه ربع پشت خط وایسی تا کسی پاسخت رو بده.
این شرکت بدلیل تبلیغات زیاد و افزایش کاربرانشون بشدت کیفیت و سرعت سرویسهاشون افت کرده و این رو کسی درک میکنه که مشترک های وب باشه.
من اکیدا به شما توصیه میکنم که اگر از این شرکت هنوز نخریدید خریداری نکنید چونکه جز اعصاب خردی چیزی عاید شما نمیشه.
این تجربه من از های وب بود و به قرآن قسم هیچ قصد و غرضی بابت این حرفها نسبت به های وب ندارم و فقط تجربه من از 7 ماه استفاده از سرویس این شرکت بوده.
بنده کاربر خانگی های وب از سنندج هستم
آقا ما زنگ زدیم پشتیبانی گفت دی ان اس رو بزار روی 46.224.1.43 8.8.8.8 درست میشه ....فعلا که مثل قبل شده صفحه هارو سریع باز میکنه
من از مودم سر در نمیارم میشه کمی راهنماییم کنی؟ :n12:نقل قول:
خدا ازت راضی باشه منم این کارو کردم مثل برق باز میشه :n20::n19:نقل قول:
که قبلا خودش رو همین آدرس بود و مشکلات رو دارم!
من نمیفهمم چرا اینقدر بد میگین ازش!
من تا حالا شاتل، آسیاتک و پارس آنلاین داشتم. الانم دینامیت های وب دارم.
خیلی کیفیتش بالاست!خیلی! پشتیبانیش هم واقعا خوب هستش، خوش برخورد و کار راه انداز!
پینگ تایمشم خوبه. شاتل به من پینگ گوگل رو ۳۰۰ میداد!الان این ۱۵۰ میده.
در ضمن، شاید رایگان شبانه نداشته باشه، ولی من همیشه فشفشه ۱۵ گیگ ۵ روزی میخرم ۹۰۰۰ تومن! خیلی به صرفه هست! نه سرعتت کم میشه، نه پولش زیاده!
در خریدش شک نکنید!
میشه یکی ازدوستان لطف کنه یه tracert 8.8.8.8 بگذاره مسیر نتم 1 هفته رفته روی کشور گرجستان که همش پینگ 180-199 ثابت قبلا کشور اذربایجان و ایتالیا تغییر داشت اما الان فقط گرجستانه این مسیرش
برای من شده سوپرآنلاین ترکیه ولی معمولا سوپرآنلاین باید پینگ های خیلی بهتری بده. فعلا همون طرفای 200 هست.نقل قول:
اره بعضی موقع که مودم خاموش روشن میکنم میره روی ترکیه به قول شما معمولا ترکیه پینگش خوب بوده نمیدونم چرا الان پوکیده الان 1 هفته ای که کلا مسیرش عوض شده این مال 3 هفته پیشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n13:
دوستان این دی ان اس 8.8.8.8 موقتی هستش بعداز چند دقیقه این هم تایم اوت میده باید رو یکی دیگه ست کرد
دوستانی که میخوان های وب بگیرن به هیچ عنوان فعلا سمت های وب نیان چون بسیار کیفیت پایین شده ضمن اینکه حجم دزدی از قبل هم داشت و در چیلتر بودن حرف اول میزنه الان ssl که پورتوکل امنیتی هستش بسته و به خیال خودش گردنش کلفته اما باعث اسیب پذیری امنیتی میشه متاسفانه. دوستان تهرانی فعلا طرفای های وب نیاین اگر اعصاب و پول خودتون و دوست دارید.
امروز اعصاب منو که حسابی خورد کرد! پینگ میده! هیچ سایتی باز نمیشه، صفحه آدرس مودم میاد ( مرورگر مشکلی نداره) هیچ اکانتی وصل نمیشه!
شرکتی که +40 تا مشتری پشت خط داره و 1 ساعت طول میکشه یکی جواب بده اوضاش معلومه....
رفیق DNS عوض کن درست میشهنقل قول:
یه سوال من شنیدم که اگر isp بگه dns ست کنید مشکل از طرف خودشه وگرنه باید اتوماتیک dns بده کسی هست بگه کلا این موضوع جریانش چیه؟نقل قول:
من نمیتونم با کریو (kerio) روی های وب کانکت شم . کسی از دوستان مشکل منو داره ؟؟
داداش چه DNS ای وارد کنیم ؟! منم همین مشکل رو دارم !نقل قول:
رفیق DNS عوض کن درست میشه
برای من امروز چراغ لینک هم میپره :n04:
دو ساعت همش قطع هستش . خیلی کیفیت خوبه قطع هم می کنن.
الان حدود 2-3 روزه، هر از گاهی اینترنت قطع میشه ولی چراغ ADSL روشنه. وقتی میفهمم قطعه که میخوام استفاده کنم. بعد باید چند بار ریبوت کنم یا بعضی وقتها حدود 10 دقیقه مودم رو خاموش کنم تا وصل بشه. زنگ زدم گفت با مودم DLink مشکل داریم. البته از همون اول هم توی پنل کاربری روزی چند بار دلیل قطع رو مینوشت "اتصال همزمان" ولی هیچوقت اینترنت قطع نمیشد.
دوستانی که DLink دارن هم این مشکل رو دارن؟ کساییکه TPLink دارن هم توی بخش گزارش پنل کاربریشون مشکل "اتصال همزمان" رو دارن؟
اره والله مال من تازه وصل شد با پینگ داغون و زنگ هم میزنیم میگه مشغوله حتی به به خوشامد گویی هم وصل نمیشه از دوستان تو این 2 هفته کسی تونسته زنگ بزنه وجوابی بگیره که علت این قطعی روزانه چیه:n16:
دارم دیوونه میشم از دست های وب یک هفته نیست اومدم های وب همش قطع و وصلی داره و بیشتر وقتا هم که با اینکه چراغ اینترنت روشنه سایت باز نمیکنه
کلا داغون و پوکیده های وب .... تو فکر تخلیه از های وبم....
منم مودم tp-link دارم
از ساعت 10.30 دارم سعی میکنم وصل بشم
تازه وصل شده بعد 1.5 ساعت
اعصابم بهم ریخته چیکار میکنن اینا
یکی اموزش تنظیمات dns را بگداره+ dns
نقل قول:
من tp-link دارم و تا حالا به این مشکل برنخوردم و راحت وصل میشه
من Tp-link دارم این مشکل هم داشتم. مودم رو کامل ریست فکتوری کردم DNS گوگل هم ست کردم دیگه اون مشکل پیش نیومد.نقل قول:
امروز یه قطعی 2 ساعته هم داشتم البته ولی مشکل مودم نبود.
توی مرورگر اینو وارد کنید: 192.168.1.1نقل قول:
منم مودم tp-link دارم
از ساعت 10.30 دارم سعی میکنم وصل بشم
تازه وصل شده بعد 1.5 ساعت
اعصابم بهم ریخته چیکار میکنن اینا
یکی اموزش تنظیمات dns را بگداره+ dns
بعد یوزر پس رو admin بزنید
توی قسمت Advance Settup/DNS برید
تیک Auto DNS Server رو بردارید
تیک Use the following Static DNS IP address رو بزنید
مثل عکس زیر پرش کنید: