زنگ میزنی چی میگن؟نقل قول:
Printable View
زنگ میزنی چی میگن؟نقل قول:
داون استریم رو که هرچقدر بخوان میتونن ببندند اما راجع به اکانتینگ توی سیترا نمیدونم ولی از ibs که نمیشه تا جایی که من با ibs اشنایی دارم اگر بخوان محدودیت رو بردارند باید از روی تعرفه بردارند که در این صورت برای همه کسایی که از اون تعرفه استفاده میکنن سرعت باز میشه مگر این که یک تعرفه جدا تعریف کنند که تابلو میشه و همینطور نمودار پهنای باند مخابرات از اکانتینگ مشخصه و وقتی برای مدت طولانی از مقدار مجاز بیشتر شه مشخصه چه کسی استفاده کرده و در تمام نرم افزار های اکانتینگ مخابرات چندین یوزر از مخابرات و بازرس های اون وجود داره که دسترسی کامل دارند و مرتبا از طریق اکانتینگ همه چیز رو کنترل میکنن(حتی از تهران هم نظارت دارن).نقل قول:
برای من یه سال روی 4 مگ بود هیشکی هم نفهمید سرعت دانلود شبانه 500 :n09:نقل قول:
4 مگ اره ولی اگر 20 مگ باشه شاید مشکل پیش بیاد شانسی دیگه .مخابرات با این قانونای مسخره ای که داره محاله بخواد به کسی حال بدهنقل قول:
کسی شب ها قطعی داره؟برای من شبا از ساعت 8 تا صبح لینک قطع و وصل میشه ...
من چند ماهه اين مشكل رو دارم چند هفته اي هم باهاش ور رفتم آخرش هم باهاش كنار اومدم:n02:نقل قول:
مشكل از اينه كه شبها Snr مياد پايين و لينك مي ره
نویز چه قدره؟نقل قول:
هی یه بهونه ای میارن یا میگن دست مخابراته :n04:یا میگن دان استریمو سیستم برا هر کاربر اتوماتیک میزنه(مثل اینکه اینقدر دستگاه های پیشترفته خریدن که همه ی کاراشون اتوماسیون شده):n04:یا میگن خطت فیبره و دست ما نیست در صورتی که خطم مسیه:n04: نهایتش وقتی که دیگه چیزی ندارن بگن میگن همینه که هست البته یکیشون بداخلاقه ولی اون 3نفر دیگه خیلی مودبانه صحبت میکنن ولی مثل اینکه همون بد اخلاقه اصل کاریه و تا یه چیزی گفتی فورا جوابتو میده و اصلا کم نمیاره ولی تا حالا من ندیدم کسی از ماناماد اینترنت داشته باشه و براش کم ببندن هر کسی رو که دیدم بیشتر از اون چیزی که گرفته براش بستن نمیدونم جریانش چیهنقل قول:
بله من از وقتی که اومدم ماناماد شبا قطعی دارم ولی راه حل داره:چند بار پشت سر هم مودمو خاموش و روشن کن(گاهی اوقات 10دقیقه طول میکشه)و وقتی که وصل شد دیگه خاموشش نکن خطتم که رو 14مگ بستن بارش زیاده و لینکت دیرتر ثابت میشه (قدر دان استریمی رو که واست بستن بدون:n02:)نقل قول:
تعجب میکنم وقتی میگن پشتیبانی ماناماد همون پشتیبانی اآسیسه اون اآسیس انقدر پشتیبانیش قوی بود که با یه بار زنگ زدن (در حالی که گوشی هنوز دستم بود)دان استریممو زیاد کرد اما چندین باره که به اینا زنگ میزنم و فایده ای نداره
ضحی یه مرکز داره تو تهران ممکنه از اونجا نظارت کنن اما ماناماد که دیگه کسی نیست که بهش نظارت داشته باشه من از خود مخابرات هم پرسیدم گفت اصلا هیچی دست ما نیست همش دست ضحی و ماناماده تا قبل از اینکه ضحی بیاد و اینقدر تبلیغ کنه(وقتی فقط اآسیس بود) وقتی رفتم مخابرات برا مشکل خط تلفن مخابراتی ها اصلا نمیدونستن adsl مخابراتی وجود دارهنقل قول:
کمک کمک
من 2 مگ حجمی دارم با اسپید تست از داخل و خارج 2 مگ رو نشون میده و سرعت دانلود هم بالای 200 هست پینگ هم از داخل حداکثر 60 و از خارج زیر 200 اما سرعت وبگردی داغونه همه جور dns رو هم تست کردم ولی تفاوتی نمیکنه .روی یه گیت وی از داخل خوبه از خارج داغونه روی یکی دیگه از خارج خوبه از داخل داغون میشه حتی روی گیت وی اذربایجان و ترکیه .سیستمم هم مشکل نداره چون روی همه سیستما همینه چند ماهی میشه مبتلا شدم به این مشکل به نظر شماها مشکل از کجاست ؟ هر کی هرچی به ذهنش میرسه بگه ..
خودم فکر میکنم مشکل از گیت وی هست ولی سرویس دهنده های دیگه از صد تا گیت وی هم تقریبا سرعت یکسانی میدن ولی مخابرات ....
شما 2روز پیش خطت رو 14مگ بسته بود الان شد 20مگ!سرویست چیه؟نقل قول:
snr که خوبه خطت هم خیلی خوب سرعتای بالا رو جواب میده(رو 20مگ snr وقتی 6باشه خوبه) فقط گفتم لینکت دیر ثابت میشه چون رو 20مگه قطعی شبانت هم همون کارا رو که گفتم انجام بده من هم وقتی زیاد بسته بودن واسم اینجور بود(لینکم دیر ثابت میشد)اما الان تو 6-7ثانیه ثابت میشه اصلا هم به پشتیبانی زنگ نزن که دان استریمتو کم نکنن
512 نامحدود.فیبر نورینقل قول:
سرور خارجی نمیشه رفت همین p30 هم من با ایرانسل اومدم:n21:
از کی اینطوری شده ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کدوم شهرید ؟؟؟؟
برای من اینطوری شده بود درست شد
دیشب که کلا شده بود اینترانت الان هم که میشه رفت سایت های خارجی سرعت دانلود بیشتر از 30 نمیشه ، این مشکل هم تا جایی که از دوستان پرس و جو کردم فقط برای مخابرات نیست ، ISP های دیگه هم کم و بیش همین مشکل رو دارن.
واقعا حیف پول که دارم میریزم تو جیب این دزدها:n21: ، آخر این ماه تخلیه میکنم میرم طرح دینامیت های-وب میگیرم.
منم الان تونستم بیام تو سایت.سرعت دانلود 4کیلوبایته!!!!سرویس 1 مگ نا محدود
دیشب همش اینترنت ملی بود نکنه دارن adsl مخابراتو ملی میکنن این روزا مخابرات خیلی ملی میشه سرعت الان هم 30
هر مرورگری غیر از explorer داری(مثل opera-chrome-firefox-safariو...)پاک کن جاش waterfox که مخصوص ویندوز 64 بیتیه نصب کننقل قول:
دوستانی که مشکل سرعت دارند مودم را خاموش روشن کنید سرعت درست میشه!من الان این کار را انجام دادم سرعت به حالت قبل برگشت.
چه بهتر در عوض دیگه سرعت کند نمیشه و مجبور نیستیم شونصد بار مودم رو خاموش روشن کنیم با سرعت بالا میتونیم بریم تو سایت مخابرات:n19:نقل قول:
بچه ها پارس انلاینیا هم طفلکیا دیشب وضع خوبی نداشتن تو تاپیک زدن سرعتمون دیشب خراب بوده و از 400 کیلوبایت بیشتر نمیشده اونوقت من هم با اینکه ملی بودم سرعتم از مرز 210 رد نمیکرد
کسایی که از ماناماد سرویس دارن چرا اینجوریه ؟ 20 مگ که مصرف کنم 30 مگ کم میکنه از طرفی بعد از چند روز برمیگرده سرجاش .مثلا دیشب 17.32 گیگ داشتم 20 مگ سند و رسیو داشتم بعد زد 17.28 یعنی دیشب اخرین باقیمانده ترافیک من 17.28 بوده و با استفاده ای که الان کردم باید کمتر از این مقدار بشه ولی الان شده 17.31 این چه وضعشه ؟
من 9 روزه قطع...کسی مشکل کافو داره یا داشته ؟ این ماناماد عوضی 9 روزه میگه خط شما مشکل کافو داره یعنی چی...
دیشب که سرور خارجی قطع بود الان هم که سرعت فاجعس.......
من غلط بکنم دیگه این ماه از این شرکت کوفتی اینترنت بگیرم.
والا ما هر روز یه مشکل داریم یه روز قطع یه روز اینتراااانت یه روز سرعت فاجعس. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو دلمون موند یه روز بی مشکل بیایم نت:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:: n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:: n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:: n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:: n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:: n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:: n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:: n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
تجربه ی من:نقل قول:
دوست عزیز شما snr خط رو 6 هست تقریبا
منم مثل شما بودم
با این فرق که خط من به زور تا 3 مگ جواب می داد و رو 2 مگ بسته شده بود
دان استریم خط رو پایین اوردم و مشکل لینک تقریبا حل شد
خط شما رو 20 مگ بسته شده و تا 23 جواب میده
سرعت دانلود چه قدره؟
مشکل لینک داری؟نقل قول:
بچه ها کسی میدونه سرعت شبانه پارس انلاین تو اهواز چطوره ؟میترسم برم پارس انلاین مثل شبانه شاتل باشه هیچ شرکتی ملی نمیشه فقط مخابراته که هی روز به روز داره بیشتر ملی میشهنقل قول:
ادم باید دو تا خط داشته باشه که از دو شرکت متفاوت بگیره میترسم برم پارس انلاین دوباره مجبور بشم تخلیه کنم و برگردم مخابرات منم که دیگه حوصله تخلیه ندارم مخصوصا وقتی پای مخابرات وسطه
برا من که فقط شارژ میخوره و سرعتمو رو20محدود کردمنقل قول:
کسایی که از ضحی دارید شما هم ملی شده بودید؟تا همین دو-سه ماه پیش که ضحی بودم 1بار هم ملی نمیشدم سرعتم افت میکرد اما هیچوقت ملی نمیشدم نکنه فقط ماناماد اینجوره؟
512 نامحدود 3 الی 4 روزی هست سرعت افت کرده شدید نزدیک 30 , 35 و اینم یک گیت وی جدید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما روز به روز داره دان استریمتون بیشتر میشه برعکس من:n04:نقل قول:
512 که باید تا 62 سرعت بدهنقل قول:
خط شما رو 24 مگ بسته شده
شاید مشکل همین باشه
ظرفیت خط تو سرعت تاثیری نداره .... اگر سرعتم بالا بود یه چیزی ولی واسه 512 نه .نقل قول:
عرض کردم 3 الی 4 روزه که سرعت کم شده .... لینک هم قطع و وصل میشه ... از روزی که از مخابرات گرفتم در کل بین 20 تا 24 متغیر بود دان استریم ...نقل قول:
خوبیش اینه که وقتی اکانتیک ار کار میفته سرعتت بین 1.5-2مگابایت در ثانیه (شاید هم بیشتر)میشه البته با سرور الماننقل قول:
منم گفتم شاید به خاطر دان استریم باشهنقل قول:
طبق تجربه بود
حالا شاید خوب بشه
با این دان استریم سرعتت 20تا24 !عجیبه !خطت هم که خوب جواب میده پس چرا؟برا من که هر چی خطمو بیشتر ببندن بهتر میشه(نوسان سرعتش کمتر میشه) شاید لینک دانلودت خوب نیست؟نقل قول:
برو تو سایت پارس انلاین تو صفحه تست سرعت دانلود(قسمت adsl) فایو دانلود کن ببین سرعتت چنده؟
دقت نفرمودید بنده دان استریم رو عرض کردم که بین 20 مگ تا 24 مگ بسته شده .. سرعت دانلودم بین 58 تا 72 هست (به غیر از این چند روز که 30 تا 36 هست از سرور خارجی ولی سایت دانلودها یا سافت گذر همون 68 میره) 512 نامحدود ... والبته لینک هم شب ها قطع و وصل میشه که طی همین چند روز اتفاق افتاده ....دارن یه گندی میزنن 100 %نقل قول: