لطفا بهترين لينك دانلود gta iv رو قرار دهيد .راستي شنيدم كه نصب آسانش اومده كه در يك dvd عرضه شده آيا حقيقت داره . اگه اينطور هست فرقش با 4 dvd در چه چيزه
Printable View
لطفا بهترين لينك دانلود gta iv رو قرار دهيد .راستي شنيدم كه نصب آسانش اومده كه در يك dvd عرضه شده آيا حقيقت داره . اگه اينطور هست فرقش با 4 dvd در چه چيزه
ممنون از شمانقل قول:
من پچ 3 رو دانلود کردم.
ولی وقتی نصبش کردم fatal eror داد.با نصب کرک این مشکل حل میشه؟؟چون من بازی رو مجبور شدم دوباره نصب کنم،الان میترسم بازم پچ رو نصب کنم و fatal بده.
معایب پچ 4 چیه؟؟
اگه موقع نصب پچ erorr يده يعني بازيتون مشكل داره نصبش دستكاري شده؟ شما بايد براي اطمينان بازي رو يك بار از نصب خارج كنيد بعد نصب كنيد بعد پچ 1.03 رو نصب كنيد بعد هم كرك رو بريزيد (كرك رو نصب نمي كنن كه جيگر:31: كپي مي كنن توي مسير نصب بازي) ولي اگه پچ نصب نميشه مشكل داره بازي شما حداقل من اين احتمال رو ميدم چون مال من 4 DVD هست و نصبشم دستكاري نشده به قول معروف نصب اورجينالهنقل قول:
مشکل رو حل کردمنقل قول:
از پشت کوه که نیومدم قلوه!:31:سوتی دادم حالا...
سلام
من تو اون مرحله که میگه برو کامپیون رو بردار بعد ببر توی یه گاراژ و بعد منفجر میشه گیر کردم
بعد از منفجر شدن کامیون باید چکار کنم؟
توی نقشه جایی رو نشون نمیده
ممنون
فقط باید از اونجا دور بشی just runنقل قول:
با سلام
امکان داره که جی تی ای 4 رو با Xbox Live دو نفره بازی کرد ؟
اگه می شه به طور کامل برام توضیح بدین
سلام
من بازی رو هم با پچ 1.3 نصب کردم هم با 1.4 هم حالت عادی اما ابن سیو من با xlive نمیاد من هم از xlive .0.95 , 0.94b استفاده کردم مسیر هم منطبق با ادرس داده شده است واقعا نمی دونم چیکار باید بکنم کسی هست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من xlive 0.97 دارم سیوم رو هم تو My Documents ریختم هیچ مشکلی هم ندارم راحت اجرا میشه . پچ 1.0.4 هم ساپورت میکنه . به پست زیر برید :نقل قول:
فایلو تو محل نصب بازی بریز بعد برو داخل بازی . بازی از اول میاد بعد بیا ازش بیرون My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames و فایل سیو خودتو بریز اونجا . دقت کن فایل هیچ فرمتی نداره و اسمش هم تو مایه های SGTA402 هست البته شمارش ممکنه فرق کنه .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3899013&postcount=564
حالا دیگه هیچ وقت به سوشیال کلاب نیاز نداری . دقت کن بازیو باید با فایل LaunchGTAIV.exe اجرا کنی . اگه دیدی بازم سیو کار نمیکنه بگو سیو خودمو برات بزارم .
ممکنه معایب پچ 4 رو برای من شرح بدین؟؟من از پچ 3 استفاده میکنم دوستان گفتن پچ 4 نریز
سلام دوستان من امروز یه چیز جالب دیدم یعنی چند هفته ای میشه ولی وقتشو نداشتم بپرسم من توی مجسمه ازادی رفتم یعنی با هلیکوپتر خودم پرت کردم تو قسمت بالاش بعد رفتم توش و از یه نردبون رفتم بالا بعد با یه چیز جالب مواجهه شدم یه قلب خیلی بزرگ رو دیدم که داشت همونطور میزد خیلی خفن بود عده ای میگفتند اگه اونرو بگیرند انفاق جالبی میاوفتد ممنون میشم بگید بهم.
من هرکاری کردم اخرم نتونستم بگیرمش !!!
ممنون ...
دوست عزیز این خیلی وقته پیدا شده عکسش هم هست تو همین تاپیک.
موفق باشید.
نمیشه گرفتش فقط اگه x360 داشته باشی اچیومنت میده.نقل قول:
یعین فقط در 360 میشه گرفتش ؟
اگه بازیت واسه pc اصل باشه هم میده.کد تقلب هم نباید بزنی.نقل قول:
نه بازی اصل نیستش ...
با عرض معذرت از دوستان
می دونم خیلی سوال شده و ...
باز هم معذرت می خوام
ببخشید
امکانش هست یک سیو 100 با xlive بذارید + یک ترینر برای ورژن اول بازی ( همون اصلیه ، پچ مچ نریختم )
سپاس گذارم
موقعی که پچ 1.0.2 داشتم سایته ها عالی نبود و قشنگ بود . بعد از نصب این پچ همش شده برفکی کلا گند زده . نسبت به پچ 1.0.3 مشکلی که داره سیو ها همون جای قبلی همراه با Xlive قرار میگیره که آزار دهندست . دوباره GFWL لازم داری . سوشیال کلاب باید باشه . که البته با اون فایلی که چند پست قبل تو همین تاپیک لینکشو دادم حل میشه . در مورد فریم هم که واسه هرکی متفاوته ولی من 2 تا بیشتر گرفتم . خب منم با تعریفایی که از پچ 3 شنیدم حتما راست میگن اگه مشکلی نداری نریز . خدا کنه پچ 5 اومد همچی رو حل کنه .نقل قول:
دوستان در نسخه ی 360 این لولایه پیدا شده!
فقط یک کمک خواستم از کنسول باز ها که چطوری میشه برد خونه؟ :دی:31:
من سيو گيم هامو در مسير مربوطه ريختم اما بازم بازي از اول اجرا ميشه xlive رو كه 2-3 صفحه پيش بود ريخنم بازم جواب نداد
توروخدا يكي كمك كنه اين باره هزارممه اين مشكمو مينويسم --اصلا بازي رو يادم رفت
نقل قول:
من مشكلم حل شد
بایذ چند درصد بازی رو رفت تا بشه ماشین تیون کرد؟
متاسفانه نمیشه ماشین تیون کرد.خیلی بده.:19::20:نقل قول:
كسي مي دونه گاراژ به چه درد مي خوره
من بازي رو تموم كردم ديگه توشهر بي كارم
راستي اگه ماشين پليس رو سوار شيد و از سيستم اطلاعات پليس استفاده كنيد ( E رو بزنيد )مي تونيد افراد هر جزيره رو كه تحت تعقيب هستن ببينيد و بگيريد البته جايزه نداره فقط محض رضاي خدا البته براي هر جزيره جداست
اگه كسي جيز جالبي پيداكرد براي بعد از پايان بازي بگه
متشكر
اگه ماشین دزدی هایی رو که استیو عکسشونو بهت SMS میزنه رو تموم کردی این گاراژ فقط بدرد این میخوره اگه یه موقع مشکل مالی داشتی یه ماشین ببری توش و پول بگیری البته بر اساس تمیز و سالم بودن . هرچقدر خرابتر باشه پول بیشتری کم میکنه . ماشین های نظامی هم فکر کنم نمیخره .نقل قول:
آره خیلی حال میده منو یاد مرحله ها میندازه . :8:
سلام
كسي آدرس فروش اين بازي رو تو تهران داره ؟؟؟
فقط بالا شهر نباشه :دي
هرجا ميرم ميگن غير قانوني هستش
آدرس رو تو پيغام خصوصي بگين كه تبليغات نشه
این دختره که عکسش رو کاور بازی هم هست کجا پیدا میشه؟؟من بازی رو تموم کردم حالا دارم از اول بازی میکنم،اصلا پیدا میشه یا نه؟؟؟
یه صحبت های هم بچه ها میکردن که یه دختره هست پلیسه ،صمیمی که بشیم میتونیم ازش لباس پلیس بگیریم،واقعا؟؟؟؟کجا؟
یه سرچ گوگل کنی 999999999999 تا فروشگاه اینترنتی هست که دارند میفروشن .نقل قول:
سلام
كسي آدرس فروش اين بازي رو تو تهران داره ؟؟؟
فقط بالا شهر نباشه :دي
هرجا ميرم ميگن غير قانوني هستش
آدرس رو تو پيغام خصوصي بگين كه تبليغات نشه
مثلا فروشگاه همین پی سی ورلد هم داره .
بازی با اینکه عالی بود اما اصلا داستان خوبی نداشت ، داستانشو و مراحل ، ماموریت هاش مخصوصا 64% شدنش خیلی مسخره بود .
سان آندریاس کنار داستان و ماموریت های نیکو کلی سر تره .
وقتی بازی رو تموم کردم اینقدر عصبانی شدم که چرا به همین سرعت و سادگی تموم شد ، گشت و گذار تو خیابوناش بیشتر کیف میداد تا انجام ماموریت ها .
استیو اسم کوچیکه بروسی هست؟ راستی شما دقیقا اطلاع داری چه ماشین هایی رو میشه داخل گاراژ نزدیک safehouse مون که توی Bohan هست بندازیم آخه من هر کاری می کنم نمی تونم ماشین رو بندازم توی گاراژ درش وا نمیشه باید ماشین خاصی باشه یا همون هایی که برای بروسی دزدیدم رو می تونم بندازم تو گاراژ؟نقل قول:
آره مراحل سان آندریاس باحال تر بود بیشتر ماموریت های لیبرتی مشابه بود و مثل سان آندریاس تنوع نداشت شوخی که نیست داستان سان آندریاس کار نوید خوانساری بود دن هوسر هم کمکش کرده بود ولی داستان لیبرتی کار دن هوسر بود یه نفر هم کمکش کرده بود اسمش یادم نیست. (به قول قمیشی : هیشکی مثه ایرونی نمیشه)نقل قول:
راستی شما دقیقا اطلاع داری چه ماشین هایی رو میشه داخل گاراژ نزدیک safehouse مون که توی Bohan هست بندازیم آخه من هر کاری می کنم نمی تونم ماشین رو بندازم توی گاراژ درش وا نمیشه باید ماشین خاصی باشه یا همون هایی که برای بروسی دزدیدم رو می تونم بندازم تو گاراژ؟
سلام شما گاراژ خود بروسی رو میگی یا یک گاراژ که نزدیک یکی از safehouse که توی نقشه بود چون تا اونجایی که یادمه من داخل گاراژی که نزدیک یکی از سیف هوسها بود نتونستم ماشینی بندازم گاراژ بروسی هم که مال خودش برای انجام ماموریتهای دزدی بود
نه استیو دوست بروسی هست که شماره نیکو رو از بروسی گرفته و گاراژ اون ربطی به گاراژ بروسی نداره . ماموریت های دزدی بروسی تا اونجا که یادمه به وسیله ایمیل بود ولی ماموریت های استیوی بصورت اسم ام اس هست . شما باید دقیقا ماشین هایی رو که استیو بهتون اس ام اس میزنه پیدا کنی . آدرسشونم داخل همون اس ام اس ها یه توضیحی میده . شما ماشین های بروسی رو تو کاراژ خودش باید بندازی و به گاراژ استیو که توی نقشه به شکل یه ماشین هست ربطی نداره . فکر کنم حدود 30 ماشین یا شایدم بیشتر باید برای استیوی بدزدی تا گاراژ باز بشه . بعد هر وقت لنگ یه کم پول بودی یه ماشین میبری تو گاراژش . اگه ماموریت های استیوی رو انجام ندادی این گاراژ باز نمیشه . با یه تراینر که بصورت اسکریپت هست میشه هر اس ام اسی که میده دقیقا ماشینشو پیدا کنی اگه میخوای تو تاپیکی که لینکش تو امضام هست میتونی پیداش کنی .نقل قول:
اصلا کسی به اسم استیو نمیشناسم باش برخورد هم نکردمنقل قول:
نه اصلا دیدنی نیست . فقط اس ام اس میده . تو اس ام اس هاتو نگاه کن البته اگه پاکشون نمیکنی .نقل قول:
سلام بچه ها منم اومدم.....یکی منو بگیره چشام دراومد اینقدر تو این چند روز بازی کردم:27::27::27::27::27:
البته من چند روزه شروع کردم بازی کردن چون لبتاب داشتم نمیکشید.................
الان تو این چند روز کرایسیس 1و 2 رو که دومی دوبله شده بود خیلی هم حال داد رو ترکوندم...............
حالا میخوام بیام تو کار این بازی صفحه اول رو خوندم وحشت کردم کمک .......
من CPU 4 هسته ای هستش با 4 گیگ رم DDR3باس 1333 با گرافیک 4870 یک گیگ با ویستا 32 بیتی سرویس پک 2 ابدیت دیروز که خودم ابدیت کردم میکشه برای این بازی یا سره کارم......
پچ چی میخواد یا سری جدید تو بازار مشکلات این بازی برطرف شده ...کمک کنید لطفا
چرا وحشت کردی؟؟سیستم من نصف سیستم تو هم نیست دارم مثل آب خوردن(اونم با ویندوزی که کلی ویروس و مشکل داره)بازی میکنم!!!نقل قول:
پچ هم پچ 3 بریز
سلام میشه ادرس برای دانلود پچ سه رو بدین
ببخشید جدید ترین نسخه این بازی چی هست
سلام...نقل قول:
بفرمایید:
کد:http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/GTAIV_Patch_1030.rar
IVنقل قول:
:11:
بچه ها ، آهنگ اصلی gta iv همونی که آخر تموم کردن مأموریت های اصلی می زنه رو کجا می تونم پیدا کنم ؟
من یه هفته اس که اینترنت رو زیر و رو کردم ولی هیچ اثری ازش نیست !!:41: