بزگوار اگر شما خیلی هم وارد باشید باز هم در تهیه عطر اصل مشکل خواهید داشتنقل قول:
اینقدر دقیق مشابه سازی میشود که واقعن تشخیص سخت است
تنها توصیه به دوستانم اینه که برای تهیه عطر اصل به یک فروشگاه معتبر و فروشنده منصف مراجعه کنید
Printable View
بزگوار اگر شما خیلی هم وارد باشید باز هم در تهیه عطر اصل مشکل خواهید داشتنقل قول:
اینقدر دقیق مشابه سازی میشود که واقعن تشخیص سخت است
تنها توصیه به دوستانم اینه که برای تهیه عطر اصل به یک فروشگاه معتبر و فروشنده منصف مراجعه کنید
کسی نظری نداره ؟نقل قول:
( instinct ( Glenn Perr :
من دارمش خیلی بوی ضایعی داره ترش مانندی تو مایه آبغوره وترشیجات داره .اخر پیرمردیه !!!!!!!!!!!!
البته یه مدل wild یعنی وحشی هم داره که اونو نتستیدم.
آقا من دیوانه بوی ادکلنایی با بوی شبیه به vazzari و rich man و blue jeans هستم .مرکباتی های خوشمزه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:
چی پیشنهاد میدید با این سبک بو ولی موندگاری و پخش هیولا!!!!!!!!!!!!!!!!
بلو جینز نیز خود از موندگاری بالایی برخورداره. موارد زیر میتونه مورد علاقه شما باشه:نقل قول:
لایت بلو
یاردین سور هرمس
آرمانی پور هوم (ولی رایحه مرکباتیش کمی خشک تر و مجلسی تر از مورادی هست که نام بردید)
جاست کاوالی بلو
آلور اسپرت با غلظت کلنگ
نرولی تام فورد
آرتیزان
اسنس ایس دپوند
فرید جان یه سوال تخصصی دیگه .
راجع به ادکلن توروس اطلاعات جامعی به ما بده.
ارزش خرید داره؟
بوی چی میده؟ موندگاره و...........؟
من معمولا عطر و ادکلن زیاد عوض میکنم و چیزی که واقعا به دلم بشینه و به شخصیتم بخوره رو پیدا نکردم، میدونید که عطر و بویی که انتخاب میکنید نشانگر شخصیت شما هم هست.
راستش یه زمانی از مالزیا سبز خوشم میومد، ولی دیگه خیلی تکراری و قدیمی شده ولی به هر حال از بوش خوشم میاد. تو مایه های همین مالزیا سبز از دوستان کسی پیشنهادی داره؟ (قیمتشم مناسب باشه بهتره) اینم اضافه کنم بیشتر از بوهای ملایم و خنک خوشم میاد.
یه چیزی دیشب یه فروشنده ای نشونم داد در مورد آکوآ بولگاری که اینجا میگم برای دوستانی که نمیدونن.پشت جعبش یه سریال مخفی داره که وقتی روش نور بندازی(از این نور سفیدا که بعضی خودکارا دارن که سریال و عکس اسکناس رو نشون میده ) معلوم میشه.
این قیمتهای جدید واسه خودشون دنیایی هستن :sq_17::sq_6:زدن چش و چالمون رو در آوردن
axe africaنقل قول:
بوی مردونه ای داره
امروز با دوستم رفتیم عطر بخریم چنتا تست کردیم آخر از اسکادا مگنتیزم خوشش اومد چون از عطرای شیرین خوشش میاد برخلاف من 100 میل 90 تومن.منم اونگارو من خریدم 90 میل به قیمت قبل بهم 55 تومن داد گفت خرید قدیمه یه حالی بهم داد.اینو میگن مشتری مداری!!!یه سندرلینگ هم برای عطر دم دستی برای خواهرم گرفتیم 30 تومن.آیس بلو رو هم 70 گذاشته بود که گفت بهم 66 میده.بالاخره مشتری خودشم چون با این وضع دلار نمیشه تو بازار بزرگ قیمت خوب پیدا کرد چون خیلی بروز هستن. اسمیت اند وسون هم که خیلی کم شده . لجند قهوه ای و مشکی و کمیستری رو هم هنوز 30 میداد فکر کنم بازار تهران 4-5 تومن گرونتر باشه با این وضع دلار!!! البته این بابا تو بازار قائم به قیمت پائین فروختن معروفه ولی خیلی هم مشتری داره.
امروز لالیک noir قیمت گرفتم از فروشنده میگفت ۱۱۰ تومن،گفتم اصله گفت اصله اصل،:(:D
بگردی پایینتر هم میابینقل قول:
دوستان ادوکلنی تو مایه های John Richmond البته ارزونتر سراغ دارین؟
بازار قائم , منظورتون سمت میدان تجریش هست ؟ اگر بله , میتونین واحدش رو لطف کنیننقل قول:
هفته پیش مشهد بودم تو بازار رضا یه عطر خریدم عالی بود. اسم عطر اسپرت بود میگفت تازه اومده، 10 میلی گرم 15 تومن خریدم. تا 3 روز بوش ماندگاری داره و خیلی خوش بو هست
میشه اینایی که خریدین رو به لاتین بنویسین؟نقل قول:
نقل قول:
سلام علیکم برادر
:31:
اون جان ریچموند شاید یکم شبیه اسمیت ویسون باشه ولی خب اونم باید هم قیمتش باشه.
ادکلن جدید لالیک؛ اوماژ بو کردم
نسخه سفید؛ تمیز و شفاف انک نوآق معروف است
من از این خیلی بیشتر از نسخه قبلیاش خوشم آمد
حس پاکی دارد؛ عطرهای جنگلی هم در این خیلی کم شده
فقط میتواند به شما از دور خیلی کم یادآوری کند ادکلن قبلی چه بوده
انک نوآق بوی تیره و تار دارد ولی اوماژ شفاف است
انگار با پیراهنی سفید مردانه که دکمههایش باز است روی صخرهای مشرف به اقیانوس نشستهاید دارید باد میخورید
خیلی خوشم آمد؛ پیشنهاد میکنم حتمن بویش کنید
لذت میبرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش چنده؟
با سلام
كسي مي دونه چرا ديويدوف گود لايف ديگه پيدا نميشه؟
شاید فعلا وارد نمیشه....وضعیت بازار خرابه دوست عزیز.نقل قول:
دیگه با این قیمتها باید بریم گلاب لایف بزنیم:sq_2:نقل قول:
امشب سفیر گلستان بودم...قیمتا سر به برج میلاد زده بود...
Yves saint laurent / Lanuit de L'Homme رو زده بود 290 باورتون میشه؟ 150 بود!!!!!!!
یه ادکلن تست کردم از جگوار به اسم Amber خیلی خوب بود....130 بود قیمت...خوشم اومد...کلا ارزون ها رو بو میکردم....مثلا آنتونیو باندراس بود تست کردم اونم خیلی خوب بود..دقیق یادم نیست کدومش بود....90 تومن ولی اونم بوی محشری داشت.
لالیک جدید رو تست کردم اصلا خوشم نیومد.
در کل بعد از یک ربع زدم بیرون....وحشتناک بود.
خیلی وضع افتضاحی شده من که زورم میاد برای عطرهایی که پارسال 50 تومن بودن امسال 130 تومن بدم
دقیقا .من که دور عطر و ادکلن رو فعلا یه خط قرمز کشیدم.بالاخره چیز ضروری نیست.نهایتش هر از گاهی یه اسپری خوب میگیرم.نقل قول:
آقا منم همینطور. قبلا هر ماه حداقل یه دونه یه عطر خوب می گرفتم اما الان چندماهه تعطیلش کردم. پولمونو که از سر راه نیاوردیم .نقل قول:
سلام دوستان
از بین دوستان کسی عطر Narciso Rodriguez for him و عطر Guerlain L'instant pour homme رو داشته ؟ میشه در مورد رایحه ، ماندگاری ، پخش بو و حدود قیمتشون توضیح بدید.
ممنون
فاجعه شده پس !نقل قول:
من لا نویی رو 1 ماه پیش 130 خریدم !
با این وضع آدم باید امپر و اجمل بخره هر چند اونا هم روی 50 رفتن !
با سلام من چند ماهي دنبال گودلايف ديويدف بودم يكي به من ادرس تو وزرا داد رفتم پيدا كردم 400 مي داد .ادكلوني كه مي خريدم الان 400 مي دن.فروشنده يك ادكلن مشابه بمن معرفي كرده بنام cuir de sistelle.بوش خوبه ماندگاريشم خوبه ولي 135 بمن فروخت.
از عطرهاي rio,ماندگاريش اطلاعي داريد؟
دوست عزیز cuir de sistelle رو 135 خریدین!؟ من اینو چند وقت پیش 24 تومان قیمت داشتم !!:sq_14:نقل قول:
با دلار 1800 تومنی من بازار تهران 18 قیمت داشتم.الان خونه پرش 40 تومن باشه.در ضمن بوش هم زود میپره و اصلا بنظر من عطر خوبی نیست.یه بویه تکراری داره.نقل قول:
فقط NiCe من هیچ عطر و ادکلنیو با Nice عوض نمیکنم
دوستان این اسپری ها هست که اسم برند های معروفه...مثلا اسپری بدن 212 !! اینا قیمتش چنده؟
من بالا شهر 7.5 قیمت کردم امروز....قیمتش همینه؟ یا گرون قیمت کردم؟
مرسی
والا به نظرم ریو بخریم بهتره!! حداقل بوی مشابه داریم...نقل قول:
این اجمل رو نمیدونم چرا هر جا میرم ندارن!!! یه جا آدرس بدید لطفا...حس رفتن تا کوچه مروی هم نیست...
غنچه توی گیشا داره؟
والا من در جریان نیستمنقل قول:
عطر بیک رو هم گیر نمیارم چند جا رفتم هیچ جایی نداشتن !
نمیدونم من به نظر امپر و اجمل و رصاصی از این ریو بهترن از رصاصی چاستیتی رو داشتم که به نظرم خیلی بوش خوبه
این ادکلن های کپی هم بعضیا خوبن ( درجه دوم ادکلن های معروف ) البته بعضیا
سری لاو منظورتونه؟ قبل از گرونی ها همین حدود 7تومن بود!سری اسمارت اگه باشه یک کمی کمتر از لاو بود حدود 5تومن! جدیدا نمیدونم چی شدهنقل قول:
:31: بیک یه داروخانه نزدیک خونه ما داره.نقل قول:
سعادت آباد - خیابان علامه جنوبی
والا من هر جا میرم میگم اجمل یه جوری نگاه میکنن یعنی برو بیرون تا کفشمون رو پرت نکردیم سمتت :31: انتظار دارن بگی آقا تام فورد دارین؟
حالا باید یه کم برم مرکز شهر اونجا ها بگردم...
والا دقت نکردم...امروز رفتم یه مغازه همه چیز فروشی :دی دیدم..گفت اینا رو امروز تازه آوردیم...7.5 هم قیمت جدید هست...نقل قول:
حالا خوبه؟شما استفاده داری؟ بوش چقدر میمونه اینا؟ آخه اسپری رو روی لباس نمیشه زد..
اینا از لحاظ ظاهری خیلی شبیه هستن سری لاو هست و اسمارت و چندتای دیگه! که من تجربه این دوتا رو داشتمنقل قول:
اگه لاو گیرت اومد که در خریدش شک نکنید هم از لحاظ بو مشابه سازیش فوق العادست هم اینکه موندگاری بالایی داره!موندگاری بالا در بعضی موارد حدود 4ساعت مثل بلک ارکید و تامی(بعید میدونم لاو باشه چون دیگه وارد نمیشه!!!)
اسمارت هم بطور کلی ساخت 3جا وجود داره فرانسه-ترکیه-امارات!
اگر فرانسه و ترکیه رو گیر اوردید بخرید ارزششو داره اما اماراتیش خیر! من از اسمارت بربری ساخت فرانسشو داشتم موندگاری و پخش بوش عالی بود(واقعا عالی)
از لحاظ قیمت 7و نیم الان هرچی که بوده باشه قیمت خوبیه!:sq_25:
((این دیگه چه شکلکهایی گذاشتن!))
سلام
جدا 24 تومن
وايييييييييييييي.يعني 100 تومن اضافه دادم
البته بوش بد نيست.شبيه گودلايفه.
كسي عطر شبيه بوي ديودوف گودلايف ميشناسه؟
اين عطرهاي ريو همشون مال امارات هستن؟