ببخشید من یکمی خنگم چیزی از این سایت درک نکردم جز اینکه کرمانشاه 26 ایرانه:n13:نقل قول:
Printable View
ببخشید من یکمی خنگم چیزی از این سایت درک نکردم جز اینکه کرمانشاه 26 ایرانه:n13:نقل قول:
ببخشید میشه یک مقدار بیشتر توضیح بدید:n13::n16:نقل قول:
خوش به حالشون که مملکتشون به واسطه ابزار ارتباطی ، ماهیتش به خطر نمی افته و مجبور نیستن مردم رو محدود کنننقل قول:
واسه من که 1 مگ با 2 مگ قبلا فرق نمیکرد حتی 1 مگ سرعتم بهتر بود ولی جدیدا فرق میکنه 1 مگ 150 بود 2 مگ 280نقل قول:
سرعت ایران هیچ مشکلی نداره خیلی هم خوبه:n05:
نقل قول:
ما توی بدترین ها هم بدتر هستیم:n08:
شما هم با بازی های آنلاین مشکل دارین؟ فکر کنم پورت ها رو بستن!
محتوای مخفی: : دی
الان بهترین پینگ مال کجاست؟ (حسابگر؟ صبانت؟ مخابرات؟!)
حسابگر اما با این وضعیت مزخرف اینترنت فعلا هیچ جایی خوب نیستنقل قول:
وقتی در این شرایط مال حسابگر از همه بهتره میشه نتیجه گرفت وقتی خوب شه، بازم مال حسابگر بهتره!نقل قول:
الان کسی از سرعتاش خبر داره؟ مثلاً 128 طلایی با چه سرعتی دانلود می کنه؟
128 طلایی محدود هستش و رو یک مگ می بندن تا 130 تا میکشه و پینگش هم با 4.2.2.4 حول حوش 144 تا 156 هست معمولا 5 گیگش فک کنم 20 تومنهنقل قول:
128 نامحدود هم 16 تومن پینگش همون (البته اگه با سرعت بیش از 8 کیلوبایت دانلود کنی باهاش پینگ میره رو 1000)
بله . فکر کنم یک ماه میشهنقل قول:
واسه پی سی نمیدونم
ولی من رو کنسول ایکس باکس فیفا 13 رو راحت بازی میکنم بعضی مواقع اصلا نمیتونم بازی کنم ولی بیشتر مواقع شب ها از 10 به بعد میتونم راحت بازی کنم با هموطنی ها بعضی شب ها هم خیلی راحت میتونم با اجنبی ها هم بازی کنم
ولی یه چیز هست نمیدونم از مشکل از مخابرات شهرمون هست یا خود سروس دهنده این مخابرات کرمانشاه این کار رو میکنه
راس ساعت 12 بعضی مواقع هم 1 شب یهو قطع یا اینقدر پینگ میره بالا تاخیر بازی به بالای 3 ثانیه میرسه که اوصلا داغونننننن
معمولا اون موقع ساعت رایگان شروع میشه برا همین اینطورهنقل قول:
512 نامحدود یک به هشت سرعت دانلودش حدود 60 کیلوبایته یا کمتره؟ انقدر حجم خریدم ورشکست شدم !
از 60 بیشتره معمولا 70-75 میچرخه :n01:نقل قول:
ممنون یعنی یک به پنج هم سرعت دانلودش تا نزدیک 100 میره درسته؟نقل قول:
خواهش،تا چند وقت پیش 1 به 5 سرعتش مثل 1 به 8 بود ،بعید میدونم حالا هم درست شده باشه،الان رو نمیدونمنقل قول:
اون سرویسای ویژه رو میگم!نقل قول:
حجمی شده بودن
نقل قول:
سرور های خارجی بعضیا وصل میشه بعضیا نه!
سرویس های ویژه همون حجمیننقل قول:
کلا سرویس های خیلی مزخرفین
نامحدود ها که خوبن(البته خوبه خوب که نه ولی به هر حال با پینگ عالی بهتر از مخابراتن)
امروز وضیعت اینترنت خیلی خرابه :n30:
اگه منظورت بازی آنلاینه که کلا خرابهنقل قول:
تایم اوت خیلی میده کلا سایت از زور باز میکنهنقل قول:
سایتهای ایرانی رو نمیدونم ولی الان از softpedia که یه سایت خارجی هم هست دانلود داشتم که تک کانکشن 120 کیلو بایت میگرفت (حداکثر سرعت نتم 128) پت و مت ها یه پورتی رو محدود کردن که فقط روی شیلترشکنها و بازی های آنلاین تاثیر میگذاره:n30:نقل قول:
سلام ماله منم مشکل پیدا کرده امروز صبح فقط تونستم بک دست play کنم
زنگ زدم پشتیبانی طرف کردی باهام صحبت کرد عوض شده پشتیبانی هیچی حالیش نیست:n19:
شماره عمه رئیس مخابرات رو کسی نداره ؟
این چه وضعه پینگه آخه لعنت بر این حرام خور های بی ناموس ...
باوو تو این مملکت تنها دل خوشیمون این نته که ریدن تو اینم ...
F**k Iran ...
امروز تو بازی گفتم My Ping : 600
یه نفر گفت : Are you living from an other Planet ?
راست میگفت به خدا ...
از چیز شکن استفاده می کنی؟ چطوری میری تو بازی ؟ برا من که کلا لگه (البته پینگ زیر 150 )نقل قول:
از مخابرات داری؟ مخابرات ریده پینگشنقل قول:
لول که فعلا تعطیله ... من دوتا2 بازی میکنم فعلا ...نقل قول:
از چیز شکن استفاده می کنی؟ چطوری میری تو بازی ؟ برا من که کلا لگه (البته پینگ زیر 150 )
خیلی حال میده با پینگ 350 هم میشه بدون هیچ لگ و دیلی بازی کرد ...
کاری هم به قند شکن و اینا نداره ... کلا از لول سرتر نباشه بدترم نیست ...
( البته خیلی سختتر و حرفه ای تر از لول ـه برای کسی که تازه کار باشه شاید اصلا جذابیتی نداشته باشه )
×××
امروز نت خیلی تایم اوت داشت و پینگ بالا بود ... روزمون رو الکی حروم کردیم پای نت :n27:
دارم عصبی میشم دیگه امروز هی بازی نکرم بدنم درد میکنه:n19:
نه حسابگر دارمنقل قول:
پینگش خداییش خیلی خوبه
اما حیف دی سی و لگ و ...
این بازی لول چیه ؟
لینک دانلودشو بدین لطفا
سبک بازیش چطوریه ؟
مثل کانتره یا تراوین ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هیچکدوم
مثل WOW
طبق این سایت میانگین سرعت ایران = 2.25 Mbpsنقل قول:
کی اینو قبول داره؟!!!
این معیارش کسانیه که از Speedtest.net تست سرعت گرفتن
آیا کسانی که سرعت پایین دارن به این سایت سر میزنن؟
اسپید تست که نمی فهمه این بیچاره های ایرانی اگر هم سرعت بالا دارن 98 درصد محدود هستش :n02:نقل قول:
سلام دوستان.بالاخره تونستم پوله خرید اینترنت رو جور کنم.حدود 50هزار تومن واسه مودم.وماهیانه حداکثر 20 هزار تومن هم واسه اینترنت میخوام هزینه کنم.لطفا پیشنهاد های خودتون رو بگید.بیشتر واسه دانلود میخوام.ممنونم.
:n29::n29:خیلی اینترنتشون خوبه امروز میبینم تلفن خونه زنگ خورده جواب میدم میبینم میگه
با سلام از اینترنت مخابرات با شما تماس گرفته میشه اگه کاربرانی که به تازگی بیان ثبت نام کنن 1 ماه اضافه میدن
اینا چی فک کردن زیره همیناشم موندن :|:n24::n29::n23::n21:
سلامی دوباره.
الآن رفتم توی سایته آسیا تک تعرفه هاشو دیدم به نظرتون اینی که توی عکس مشخص کردم خوبه؟
به نظرتون 5گیگ دارن؟یافقط مضرب های زوج میشه خرید؟
سرویسش هم 1به 8هست....
اولویت اصلیه من دانلوده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]