مخلصم :20:نقل قول:
داره میگه دیگه !! 256 گرفته داره با 180-190 دانلود میکنه یعنی رو همون یک و نیم مگ بسته شده !!
یه کم دقت کن پسریم :31:
Printable View
مخلصم :20:نقل قول:
داره میگه دیگه !! 256 گرفته داره با 180-190 دانلود میکنه یعنی رو همون یک و نیم مگ بسته شده !!
یه کم دقت کن پسریم :31:
دوستان یه سوال : اگه بخوایم این 12:32 تا 6:58 رو که میگین استفاده کنیم برای اینکه خیالم رو دقیقه ها راحت باشه و یهو حجمم کم نشه می تونم مثلا" از 12:40 تا 6:50 دانلود کنم (بعد از 12:32 و قبل از 6:58) ؟ منظورم اینه که حتما" باید توی این ساعتی که گفتید کانکت یا دیسکانکت شم ؟
البته به احتمال 99% جوابم مثبته :31: ولی باز شک کردم !
از 12:40 تا 6:50 دانلود کن مشکلی ندارهنقل قول:
البته نباید از 12:40 تا 1 دیسی بشی !!
4کرم:20:نقل قول:
خوندم اونو خودم:دی
منظورم این بود حالا که همون سرویس 10 تومن ارزونتر شده تازه 1 گیگ هم ترافیکش افزایش پیدا کرده
و اینکه هیچ ارزونی ای بی حکمت نیست و پارس آنلاین هم دلش برای من و شما نسوخته
شاید بخوان سرعت ها رو واقعی کنن:13:
چشم دقت میکنم:دی
اون که دیگه تابلوئه . می دونم از 12:40 تا قبل از 1 دی سی شم حساب می کنه :31:نقل قول:
یه سوال دیگه . سیستم رو بزرام مثلا" تا قبل از 6:50 خاموش شه ولی مودم روشن بمونه مشکلی نداره که ؟! حجم نمیره ؟
آهان از اون لحاظ : دینقل قول:
فک نکنم چنین کاری کنه
آخه همه به خاطر سرعت بالایی که پارس میده باهاش قرارداد میبندن !!
اگه بخواد همچین کاری کنه مطمئنا خیــــلی از مشتری هاش رو از دست میده
البته بعید هم نست شاید بکنن :27:
چشمت بی بلا :31:
اگه مودمت رو حالت bridge تنظیم باشه مشکلی نداره چون با خاموش شدن سیستم ارتباط هم قطع میشهنقل قول:
ولی اگه روی pppoe تنظیم باشه فک کنم حجم رو کم کنه !!
فعلا" که خطم رانژه نشده . هر وقت وصل شد و دانلود های سنگین داشتم میام نحوه ی بریج کردن رو می پرسم :27: ممنون از راهنماییت :40:
خوب اگه روی pppoe باشه اگه کامپیوتر خاموش باشه ترافیکی ردوبدل نمیشه که بخواد کم کنه!نقل قول:
اگه مودمت رو حالت bridge تنظیم باشه مشکلی نداره چون با خاموش شدن سیستم ارتباط هم قطع میشه
ولی اگه روی pppoe تنظیم باشه فک کنم حجم رو کم کنه
1140 مگابایت حاصل دانلود دیشب من
من که با پارس آنلاین در کل این 1 سالی که سرویس دارم ازش میانگین دانلودهام رو حساب کنی 1200 مگابایت بوده
من برای یکی میخوام پارس انلاین بگیرم میشه سرویست رو بگی.نقل قول:
مرسی:11:
واقعا خوش به حالت.من توی کل یه روز 24 ساعته فول تایم تخته گاز از مخابرات 1.8 گیگ میگیرم:41:
نقل قول:
POL-256-2GB
سرویس 256 هست و ماهانه 2 گیگابایت ترافیک داره
--
من بین دوستان به نظر خودم سرعتم خیلی پایین تره
دوستان با این سرویس معمولا 2 گیگ به بالا دریافت دارند
12:35 تا 6:50
256 تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سوالی داشتم، من اگر اکانت 256 بگیرم سرعتش روی 1مگ 2 مگ بسته شده ؟
نقل قول:
واسه من که رو همون 256 بسته شده شاید یکم بیشتر ولی برای عده ای از دوستان سرعت ها رو 1.5 تا 2 مگابایت بسته شده
شما حتما باید قبل از ساعت 7 یه دی سی بکنین تا رایگان حساب شه !!نقل قول:
اگه بریدج باشه با خاموش شدن سیستم خودش دی سی میشه ولی اگه pppoe باشه با خاموش شدن سیستم دیسی نمیشه و باید به صورت دستی مودم رو خاموش و روشن کنین !
مهم اون دیسکانکت شدنه که باید قبل از ساعت 7 اتفاق بیفته :46:
اگه اسم دقیق سرویستون و هزینه ای که میدین رو بگین ممنون میشمنقل قول:
روی 1728 کیلو بیت بسته میشه !!نقل قول:
البته واسه من اینجوریه !!
شما سرعتتون تو روز چقدره ؟؟نقل قول:
با 128 فک کنم رکورد دست خودم باشه هرچند بهتر از اینا هم دانلود داشتم :27:
نقل قول:
من در طی روز سرعتم خوبه و نوسان هم داره 194 تا 16 متغیره
ولی مشکل سر دانلود رایگان شبانه هست که سرعت افت میکنه و اوایل شب تا 6 صبح سرعت میانگین روی 30 هست و از 6 تا 6:58 فقط میره روی 194 و این روال دیگه طی این 1 سال برای من ثابت شده و باعث میشه در طی شب بیشتر از 1200 مگابایت نتونم دانلود کنم
POL-B1نقل قول:
ماهی 29950
دوستانی که در بندرعباس استفاده می کنند از پارس انلاین 256 روی چه سرعتی بسته شده ؟
نقل قول:
میگم که بعضی سوالا خنده دار شده . زیادی پست های بی هدف میزنین . البته ببخشیدا ولی اگر مثلا مثلا همینجا
دقت کنید پست از 7618 تا 7624 مربوط به همین جریان سرویس 2 گیگ هست که نتیجه گیری هم شده باز دوست عزیزمون ATA FARZADI لطف کردن بلافاصله سوالو تکرار کردن !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6184047#post6184047
یعنی واقعا شماها پست ها رو نمیبینید یا حرف کسانی که تجربه این سرویس ها رو دارن قبول ندارید ! والا بنظرم در هر دو حالت ایراد از خودتونه .
راجب این سرویس کلی بحث شده دوستانی که تجربه دارن هم گفتن نظرشون رو . اگر مشکلی دارید با نظرات دوستان یا سوال نکنید یا سوال پیچ نکنید که احترام همه حفظ بشه !!!
دوست عزیز شما دقیقا از کدوم یکی از سرویس های 128 دارین استفاده میکنید که شبانه 3گیگ و 700 مگ دانلود دارید.....؟نقل قول:
در ضمن از کدوم شهر هستید.....؟
نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
واقعاً که رکورد دست شماست
آخه تو کفم شما که 128 داری با چقدر سرعت دان میکنی که میشه 3.7 گیگ :13:
باید بالای 170-180تا داشته باشی دیگه !!!!!!!!!!!!!! نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داری داتک رو تلافی میکنی؟:31::31:نقل قول:
سلام
میگم پارس آنلاین سرویس POL-256-2GB و خیلی های دیگه رو از تو یوزرم برداشتن ، حالا من که می خوام 256 - 2 گیگ رو انتخاب کنم چیکار کنم؟
چه کنیم دیگه :31:نقل قول:
بعد از عمری یه نت درست و حسابی دستمون اومده.:31:
اگه داتک بود که باید 4 شبانه روز سیستم بدبخت کار میکرد تا 4 گیگ بگیره.
ارزونترین سرویس پارسنقل قول:
128 با ماهی 1 گیگ ترافیک که سه ماهش میشه 20 چوب
من شهرستانم
متوسطش روی همون 160-170 هست که البته ملاکم برای تست سرعت idm نیست وگرنه همینو idm تا 200 هم ممکنه نشون بدهنقل قول:
اینم اینترنت من :+
قبلا سرعت دانلود شبانه من حدود 200 بود که هر شب 3 الی 4.5 گیگ دانلود داشتم.روزها هم تا 220 میرفت ولی دو سه روزه خیلی اومده پایین شبا روی 30-40 میچرخه و روزا از 140 تا بیشتر نمیره :45:. کسی شرایط منو داره ؟؟؟؟؟ اگه زنگ بزنم درستش میکنن.؟؟؟؟
نقل قول:
برای من 10 ماهی میشه همینطوری شده
برای من دقیقا مثل مال شماست...روزانه از 16 تا 150 متغیره شب ها هم اصلا تعریفی نداره...نقل قول:
حالا میخوام 512 بگیرم اگر درست شد که هیچ اگر نشده ISP رو عوض میکنم
نمیدونم چه مرگش شده همه سایتا باز میشه جز سایت پارس افلاین:27:
اوه! چه خبره شهرستانها!نقل قول:
اینم 256 ما
تو این یه ماهه نشده بالای 1.5 بگیرم. نصف دانلودم که برای 5 به بعده
برای من هم دقیقا همین جوری شده، اگه درست کردی به ما هم بگو چه کردی :19:نقل قول:
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
دیگه مثل اینکه به شهرستان بهتر سرویس میده پارس و ما تهرانی ها رو فراموش کردن :19::27::31:نقل قول:
داداشه گلم از ترفند خاصی استفاده میکنی یا از برنامه خاصی به غیر IDM?:27:نقل قول:
باز 3 روز خرابه دیشب 250 مگ گرفتم ساعات ترفند که سرعت صفر کیلوبایت گدا انلاین احمق
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
احتمالا حملاتی رو ناراضیان گدا انلاین انجام دادند که سایت بالا نمیاد حقشه:27::21:نقل قول:
بطور عادی میشه با احمق شکن نمیشه :31::31::31:نقل قول:
قبلا منم حدودا همین قدر گرفتم اما افسوس فقط یک یا دو بار اتفاق افتاد فکر نکنم دیگه تکرار بشه :27:نقل قول:
نه آقا ترفند دیگه کیه :31: دانلودمم با همون idm انجام میدمنقل قول:
من فک کنم 3 سال بیشتره مشترک پارسم خون دلها خوردیم تا اینجوری شد چه شبهایی که با سرعت 10 دان میکردیم حالا هم که اینجوری شده این و اون چشم ندارن ببینند :31:
چندتا خیابون اونورتر دوستم مشترک پارسه البته از یه مرکز مخابرات دیگه تا بهش گفتم سرعتم اینجوریه دقیقا اولین جمله ای که گفت این بود :
تو غلط کردی :دی
تا اینکه یه بار جلو خودش گذاشتم سرعتو بهش نشون دادم پ.ماش فرخورد
سلام
256-2g پارس شبانش تو تهران idm سرعت رو چند نشون میده؟