برای تهران داره مبین نت رونقل قول:
Printable View
برای تهران داره مبین نت رونقل قول:
سایتشون از آن موقع که من شکایت کردم عوض شده. بهتره باهاشون تماس بگیری.نقل قول:
512 گرفتم
من موقع تست سرعتم خوب بود، دانلودم روی 70-80 بود، سرویس رو که گرفتم در حد 30-40 شد!! توی E-care رفتم دیدم 512 ثبت کردن مشکلی نیس!
الان نزدیک 6 صبحه شدم در حد dial-up پینگ تایمم بالای 600 میره!
یه تست سرعت گرفتم واقعا 56k بودم!
دیروز زتگ زدم پشتیبانی میگه RSSI ات چنده، میگم: 80- میگه باید بالای 70- باشه، مشکل از خودته اینجوری که سیگنالت ضعیفه 1 مگ هم بگیری همینه!!! راستی CINR Reuse1 من 15 بود، سیگنالمم 35% ، بچه ها برای شما چنده؟
خوب اگر ضعیفه چرا قبلا روی 70-80 دانلود میداد؟!
سرعت سراسری به گل نشسته؟
اینجوری که خیلی بده.نقل قول:
یعنی حتما باید دوره ی شما تمام نشده باشه تا بتونید وصل بشید به سیستم پرداخت بانک.
اگر دوره تمام شده باشه اینترنتی به هیچ عنوان نمیشه پرداخت کرد:2: هیچ جایی رو ندیدم اینجوری باشه.
معمولا سیستم بانک و سایت خود شرکت رو آزاد میزارن/.
دوستانه دیگه براشون این اتفاق افتاده که دوره تمام بشه بعد با اینترنتش بخواد پرداخت اینترنتی کنه؟
نقل قول:
باید سرویس فعال باشه
من خودم هم اینترنتی پول ریختم و هم از داخل بانک
ولی پیشنهاد میشه پول رو از داخل بانک بریزی چون خیلی زودتر سرویس شارژ میشه
ولی نیازی به تماس نیست چون پولو بریزی همون سرویست خود به خود شارژ میشه
چون سرعت سراسری به گل نشسته هرچقدر کیفیت سیگنالتون بالاتر باشه بیشتر میشه از پهنای باند استفاده کرد.البته بعضی وقتا اینقدر شبکه شلوغه که تاثیر نداره.نقل قول:
مال من rssi -69 است و کیفیت سیگنالم 82% تا 85% در حال تغییره/.
شما مودم رو جابجه کنید و rssi رو نگاه کنید ببینید کی میاد بالا یا پایین. چون 35% واقعا کمه.
الان پینگ تایمم 379 هست!
ساعت 9:17 صبح، یعنی خارح از زمان دانلود آزاد، شنیده بودم مبین نت زمان دانلود شبانه سرعت ها رو پائین نمیاره! :(
این هم تست سرعت 512 نامحدود 8 صبح تا 8 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی دیگه.ما اینجا شدیم موش آزمایشگاهی:31:
مگه شما 2 مگ نگرفته بودید ؟ سرویستونو تعویض کردید ؟:31:نقل قول:
بله تعویض کردم شده این.خسته شدم از شب زنده داری و هیچی دانلود نکردن.توی 12 ساعت راحت میشه 2 گیگ الی 2.2 گیگ دانلود کرد.3روز در هفته هم کامل اختصاص دادم به دانلود.یعنی هفته ای تقریبا 6.5 گیگ.حدودا در ماه 25 گیگ اگر بخوای هزینه دانلود رو حساب کنی،اگر گیگی 4 تومن هم در نظر بگیریم میشه 100 تومن!چون تو روزه و سرعت ثبات داره.4 روز در هفته هم کارامو (وب گردی،تماشای وبدئو و ...) با سرعت خوب انجام میدم.یعنی چون در روزه سرعت خوبه.خلاصه هیچ اپراتوری ندیدم همچین طرح با حالی بده.من که حسابی دارم باهاش حال می کنم:31:نقل قول:
مودم رو جاهای مختلف امتحان کردم، این بهترین حالته!نقل قول:
اینجا رو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا موبین نت گرفتید.نقل قول:
آخه سیگنال 35% که جالب نیست.
شما باید مودم بیرونی میگرفتید که سیگنال بهتری بده.
اینجوری فایده نداره
این سرویسی که گرفتی خوبیش اینه که میشه توی اون 12 ساعت از تورنت به راحتی دانلود کرد.نقل قول:
ولی 12 ساعت دیگه قطعه.
علیرضا گفته بودی 2مگ توی روز سرعتت چقدر بود ؟؟؟؟
من هم میخوام مثل طرحی که شما انتخاب کردین رو بگیرمنقل قول:
فقط میخواستم بدونم سرعت دانلود 512 تو این طرح چقدره (1 به 4)؟ کمترین و بیشترین سرعت دانلود چقدره؟ آخه 512 یک به 10 که افتضاحه
ممنون
ببخشید پریدم وسط گفتوگوی شما , گفتم شاید به دردتون بخورهنقل قول:
من خودم 2 مگ دارم
سرعت تو روز 200 تا 220 کیلوبایت برای من
بلهههههه.دوستمون فرمودن.البته واسه من معمولا دور و بر 260 بود ولی گاهی رو 400 هم ثابت می شد.نقل قول:
اگه میشه به سوال من هم جواب بدید در مورد سرویس 512 نامحدود 8 تا 20 که طرح انتخابیه شما بود پرسیدمنقل قول:
پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
دوستان من 512 محدود داشتم شبها با 100 دانلود مي كرد. الان واسه ماه جديد مي خوام شارژ كنم اگه 1 مگ بگيرم سرعت دانلودش شب ها دو برابره؟
پينگ هم 80 هست
اون 1به10رو که حرفش رو نزن. مفتش هم گرونه.نقل قول:
این 512 1به4 سرعتش خوبه . توی روز مثل 512 های معمولی موبین نت میمونه/.
سرعتش باید حدود 60 تا 90 متغییر باشه/.
ولی 12ساعت کلا اینترنت نداری و باید ماهی 40هزار تومان بدی که روزی 2گیگ دانلود کنی و سیستمت هم 12 ساعت روشن باشه.
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
قانونا باید 130 تا دانلود کنی با 1مگ/.نقل قول:
اما از اونجا که شبا شلوغ میشه سرعت دانلود میاد پایین و هیچ تضمینی نیست که شبا با 130 دانلود کنید.
من خودم 1مگ 8گیگ در ماه دارم شبا سرعتم از ساعت 2شب تا5 صبح روی 60 تا 70 است از 5 صبح میره بالا حدود 120
خب توی منطقه ما ADSL و وایمکس ایرانسل نیست، مجبورم دیگه! 3 کیلومتر اونورتر بودیم بودا :31:نقل قول:
یه آب باریکه باشه کارم راه بیوفته، باز بهتر از این مودم های GSM هست که با سیم کارت ایرانسل وصل می شدم.
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
200 تا 220 برای 2مگ کمه. علیرضا میگه تا 400 هم میرفت. و به همین خاطر من فکر کردم 2مگ رو روی 3مگ میبندن
2مگ استانداردش 250 است.
البته سرعت روز واسم مهمه. شما شبا با 200 استفاده میکردید یا روز ؟؟
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
اون 1به10رو که حرفش رو نزن. مفتش هم گرونه.کد:نوشته شده توسط kb24s
من هم میخوام مثل طرحی که شما انتخاب کردین رو بگیرم
فقط میخواستم بدونم سرعت دانلود 512 تو این طرح چقدره (1 به 4)؟ کمترین و بیشترین سرعت دانلود چقدره؟ آخه 512 یک به 10 که افتضاحه
ممنون
این 512 1به4 سرعتش خوبه . توی روز مثل 512 های معمولی موبین نت میمونه/.
سرعتش باید حدود 60 تا 90 متغییر باشه/.
ولی 12ساعت کلا اینترنت نداری و باید ماهی 40هزار تومان بدی که روزی 2گیگ دانلود کنی و سیستمت هم 12 ساعت روشن باشه.
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
قانونا باید 130 تا دانلود کنی با 1مگ/.کد:
نوشته شده توسط hamedchtsz
دوستان من 512 محدود داشتم شبها با 100 دانلود مي كرد. الان واسه ماه جديد مي خوام شارژ كنم اگه 1 مگ بگيرم سرعت دانلودش شب ها دو برابره؟
پينگ هم 80 هست
اما از اونجا که شبا شلوغ میشه سرعت دانلود میاد پایین و هیچ تضمینی نیست که شبا با 130 دانلود کنید.
من خودم 1مگ 8گیگ در ماه دارم شبا سرعتم از ساعت 2شب تا5 صبح روی 60 تا 70 است از 5 صبح میره بالا حدود 120 __________________
وقتی قبلاً سرعت خوب بوده یعنی سیگنال مودمتون مشکلی نداره. من خودم با rssi -85 هم راحت کار کردم مشکلی نبوده. کیفیت سرویسشون کلاً پایینه و ربطی به سیگنال و مودم شما نداره. معمولاً ابتدا مودم و سیگنال را عامل کندی سرعت معرفی میکنند و بعدش هم بهانه های دیگر. تماس گرفتن هم چندان فایدهای نداره چون همیشه به دنبال اشکالیابی از کاربر هستند.نقل قول:
دوست عزیز اون اون سیستم کنترل حساب اینترنتی در شبکه داخلیشونه و ربطی به اینترنت نداره و قرار نیست بعد از اتمام طرح هنوز بتوان از بعضی از سایتهای اینترنتی استفاده کرد.نقل قول:
من منظورم اینه که اگر ترافیک تمام شده باشه و یا دوره تمام شده باشه آیا میشه رفت توی سایت موبین نت و بعد از اونجا پرداخت اینترنتی رو انتخاب کنیم و بعد به سرور همون بانکی که موبین اونجا حساب داره و صل بشیم و پرداخت رو انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من منظورم اینه
چون توی شاتل میشه این کار رو کرد توی پارس آنلاین میشه توی آسیاتک میشه توی وایمکس ایرانسل میشه.
اما موبین رو نمیدونم.
که دوستان گفتن نمیشه.
یکی ممکنه به من بگه که چرا کانکشن من که مثلا 2 مگ هست سرعتش اینقدر کمه؟
یعنی دانلود نهایتش به ۴۰-۴۵ میرسه......
پشتیبانی هم که میگه سیگنال ضعیفه ....آخه اگه ضعیفه اون کسی که برای نصب میاد چرا میگه سیگنال خوبه؟
با این وضع من که دیگه نیستم....
دوستان از کجا میشه فهمید که آنتن بی تی اس تو کجاهای شهر نصبه؟ضمنا فاصله آنتن تا محل مودم چقدر باشه خوبه و قابل قبول و کلا یک آنتس تا چند متری اطرف خودش پوشش میده
دقیقا، انداخت گردن خودم!نقل قول:
گفت آنتن تو ضعیفه 1 مگ هم بگیری فرقی نداره!!
آقا حالا اومدیم این همه پست دادیم بذار یه سوال هم بپرسیم.من می خوام طرح 512 نامحدود 8 صبح تا 8 شب رو تغییر بدم به 1 مگ 8 صبح تا 8 شب.ولی...می خوام این طرحو فقط یک ماه شارژ کنم و استفاده کنم که برام بمونه.بعد می خوام بعد این یه ماه از ADSL استفاده کنم.طوری که مثلا در سال 10 ماه ADSL استفاده کنم و 2 ماه(نه صرفا پشت سر هم) از این طرح استفاده کنم.یعنی مثلا 5 ماه ADSL استفاده کنم و بعد 5 ماه که مبین نتم بی استفاده مونده یک ماه مبین شارژ کنم و حسابی دانلود کنم.ایجاش جای سواله که میشه یه همچین کاری کرد؟که مودم 5 ماه بدون استفاده بمونه و بعد همون طرح 5 ماه پیش رو پول بریزی و فعال کنی؟
دوستان ممنون می شم جواب بدین.
سلام دوستان من به دلیل اینکه تلفن خونمون بی سیم است نمیتونم ADSL بگیرم. برای همین وایمکس مبین نت رو انتخاب کردم. و شهر بندرعباس هستم و ایرانسل پوشش ندارم. تا اونجایی که من این تایپک رو خوندم همش بد گفته شده یعنی برای من که میخواهم فایل های 10 مگی یا 20 مگی دانلود کنم خوب نیست؟؟؟ بعد آخر ماه هم میخواهم حجمم رو کلا استفاده کنم. چون نمایندگان فروش اون طوری که میگفتند این ماه 2 گیگ بخری و استفاده نکی واسه ماه بعدی این 2 گیگ دیگه نیست و اضافه نمیشه روی اشتراکت ماه بعدی. من میخواهم اشتراک 2 مگ رو بگیرم با یه مودم Out Door. خوب میخواستم بدونم هزینه نصب و ... روی این قیمت ها کشیده شده؟؟ یا نه؟؟ و دکل مبین نت هم 20 متری خونمون هست. و اونایی که 2 مگ ضریب 1 به 4 دارند سرعت دانلودشون در روز و شب چه طوری هست؟ ممنون میشم جوابم رو بدید
دوستانی که مبین نت دارید راضی هستید خوبه بخوام بگیرم؟؟؟
اکثرا آنتن های وایمکس روی آنتن های BTS نصب میشن!نقل قول:
برای مبین نت تا اونجایی که من در شهر ها دیدم بیشتر روی آنتن BTS همراه اول نصب شده و ایرانسل هم رو آنتن های شبکه خودش نصب کرده!
آنتن های وایمکس به رنگ خاکستری هستند و پایین تر از سکتور های BTS نصب شدند و یا بصورت مجزا هستند!
برد آنتن ها در فضای باز به 50 کیلومتر میرسه اما در شهر چنین چیزی امکان نداره!
در هشر برد آنتن ها به نسبت تراکم ساختمان های موجود در اون محل بین 300 تا 1 کیلومتر هست.
الان کسی هست اینجا کاملا چراغ مودمش برای 1 هفته کاملا سبز باشه ؟!
کدوم محدود اعلام کنه ؟!
واقعا ؟! مطمئن هستید این ؟! نمایندگی صحبت میکردم می گفت شدیدا رو سیگنال وایمکس تاثیر داره یعنی ضعیف میکنه ؟!نقل قول:
اکثرا آنتن های وایمکس روی آنتن های BTS نصب میشن!
نقل قول:
بله مطمئن هستم!
اپراتور اشتباه کرده!
سیگنال شبکه GSM یا همون شبکه موبایل هیچ تاثیری روی وایمکس ندارند! اصلا فرکانس و نسل این دو ششبکه کاملا مجزا هست! اگر اینطور بود الان باید وایمکس ایرانسل نویز شدیدی داشته باشه و یا سیگنالش ضعیف باشه چون بیش از 90% آنتن های وایمکس ایرانسل روی BTS های شبکه خودش نصب شده! در صورتی که اینطور نیست.
سلام دوستان
من به دلیل اینکه تلفن خونمون بی سیم است نمیتونم ADSL بگیرم.
برای همین وایمکس مبین نت رو انتخاب کردم. و شهر بندرعباس هستم و ایرانسل پوشش ندارم.
تا اونجایی که من این تایپک رو خوندم همش بد گفته شده یعنی برای من که میخواهم فایل های 10 مگی یا 20 مگی دانلود کنم خوب نیست؟؟؟
بعد آخر ماه هم میخواهم حجمم رو کلا استفاده کنم. چون نمایندگان فروش اون طوری که میگفتند این ماه 2 گیگ بخری و استفاده نکی واسه ماه بعدی این 2 گیگ دیگه نیست و اضافه نمیشه روی اشتراکت ماه بعدی.
من میخواهم اشتراک 2 مگ رو بگیرم با یه مودم Out Door. خوب میخواستم بدونم هزینه نصب و ... روی این قیمت ها کشیده شده؟؟ یا نه؟؟
و دکل مبین نت هم 20 متری خونمون هست. و اونایی که 2 مگ ضریب 1 به 4 دارند سرعت دانلودشون در روز و شب چه طوری هست؟
ممنون میشم جوابم رو بدید
یکی لطف میکنه بگه این سیگنال رو از کجا میشه خوند؟میزان خوبش باید رو چند باشه؟
و این که از کجا میشه فهمید تا الان چقدر حجم مصرف کردم؟
سلام دوستان میشه تعرفه های مبین نت رو بزارید ؟ :20:
ممنون داداش :11:نقل قول:
سلامنقل قول:
تائید میشه
خود نماینده مبین نت تو شهر گفت که مبین نت روی BTS های همراه اول وصله تو شهر ما که 6 تا BTS که من اطلاع دارم روی دکل همراه اول وصله اینطوری براشون بصرفه تره
ببین دوست من اگه فاصلت تا دکل 20 متر بیشتر نیست و مطمئن هستی که تجهیزات وایمکس روی اون دکل نصب هست می تونی از مودم داخلی استفاده کنی چون خیلی از bts های همراه اول روشون تجهیزات وایمکس نیست اما بازم برای خاطر جمعی می تونی هون مودم خارجی رو بخری.نقل قول:
در ضمن در مورد سرعت باید بگم که منطقه به منطقه فرق داره حتی ممکنه توی خونه شما خوب باشه اما یه کوچه اونطرف تر سرعت افتضاح باشه که بستگی به مسائل مختلفی داره اما حتما با عامل فروش شرط کنید که اگه توی روز نصب کیفیت نداشت تحویل نمی گیرید و تمام پول رو برگردونم، حتما شرط کنید