512 نامحدود دائمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
512 نامحدود دائمی
آقا فقط میتونم بگم خوش به حالت و تا جایی که میتونی ازش لذت ببر.نقل قول:
سلام . کسی از این تقویت کننده های انتن استفاده کرده؟؟؟؟؟ تاثیری داره؟؟؟؟
وایمکس تو چه استان هایی است
نقل قول:
پوشش مناطق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام با pc و با استفاده از وای فای به مودم وصل میشم bm632w هستش
ولی بیشتر وقتا بعد از چند ساعت یهویی علامت تعجب روی قسمت آنتنم میاد و ارتباطم قطع میشه و باید یه بار مودم را خاموش و روشن کنم یا سیستم را ریستارت کنم تا درست بشه
چرا؟
اقا من فکر میکنم مودماشون یه مشکل دارن و احتمالا فیرم ویرشون مشکل داره که اینطوری میشه . منم با ایرانسل دقیقا همین مشکل رو دارم.نقل قول:
سلامنقل قول:
به خاطر این که مودم 632w مشکل وای فای داره
منم دارم و همین جوری بود ولی بعد از این که چند بار با خشونت باهاش رفتار کردم :31: (پرتاب از ارتفاع یا پرتاب به آن سوی اتاق) درست شد
تخفیف ویژه وایمکس ایرانسل به مناسبت مبعث پیامبر اکرم (ص)
%۵۰ تخفیف ویژه مودمهای وایمکس!
به مناسبت مبعث رسول اکرم (ص)، با ثبتنام در روزهای ۲۹ و ۳۰ خرداد ۱۳۹۱، از ۵۰ درصد تخفیف ویژه در قیمت مودمهای Wi-Fi و USB بهرهمند شوید.
توجه :
- مراحل ثبت نام و عملیات پرداخت باید ظرف مدت ۳ روز از زمان ثبتنام انجام شود؛
- در طول دوره این پیشنهاد تخفیفی، هر نفر تنها میتواند یک حساب وایمکس ثبت نام نماید؛
بدیهی است در صورت ثبت نام برای بیش از یک حساب، ثبت نام های اضافی ملغی میگردد.
کلیه قیمت ها بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده ارائه شده اند.
برای ثبت نام سرویس وایمکس می توانید:
• به یکی از فروشندگان مجاز منتخب ایرانسل (که اسامی آنها در وب سایت ایرانسل آمده است) مراجعه کنید؛
• روی گزینه «ثبت نام سرویس وایمکس» در صفحه اصلی پورتال وایمکس کلیک کرده و فرم ثبت نام را تکمیل نمایید؛ یا
• از طریق شمارههای ۷۰۷ (از خطوط ایرانسل) و ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰ (از سایر خطوط) با مرکز تماس وایمکس ارتباط برقرار کرده و ثبت نام نمایید.
روش های پرداخت هزینه ثبت نام وایمکس ایرانسل:
۱. پرداخت اینترنتی
برای استفاده از سامانه پرداخت اینترنتی لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شوید و پس از کلیک بر گزینه «پرداخت ها»، به قسمت «پرداخت صورت حساب/ پرداخت اینترنتی» مراجعه کنید.
۲. خرید کارت شارژ
برای بارگذاری کارت شارژ لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شوید و پس از کلیک بر گزینه «پرداخت ها»، به قسمت «شارژ مجدد» مراجعه کنید.
۳. پرداخت از طریق شارژ الکترونیکی:
برای استفاده از این سرویس می توانید به فروشندگان مجاز ایرانسل که دارای گواهی ارائه خدمات شارژ الکترونیکی (e-Charge) هستند مراجعه و حساب وایمکس خود را به مبلغ دلخواه شارژ نمایید.
۴. مراجعه حضوری به شعب بانک :
پرداخت بايد با در دست داشتن «شناسه پرداخت»، طبق اطلاعات بانكي روبرو صورت گيرد: بانک ملت به شماره حساب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و يا بانک تجارت به شماره حساب ۲۱۰۴۴۷
كساني كه مودم USB دارن باين برن نمايندگي ها يا زنگ بزنن به پشتيباني كه مراحل آپديت مودم رو انجام بدن!
مودم هاي USB بايد آپديت بشن. چون مشكلي بود كه خودمم باهاش برخورد داشتم!
میشه بیشتر راجب این آپدیت و مشکلش توضیح بدید... ممنون میشم.نقل قول:
به صورت نرم افزاري با نرم افزار مرتبط به مودم (Wimax connectuion manager)مودم بايد به روز بشه كلا فكر كنم 10 تا 20 دقيقه طول ميكشه! البته من اين كار رو با يك سيستم ديگه انجام دادم. نميدونم در حالت كاكنتد خود مودم ميشه اون رو آپديت كرد يا نه!
در بخش Settinh مودم بخشي هست به نام Device كه در بخش كنترلرش دو مدل آپديت وجود داره كه بايد بعد از چك زدن وضعيت در صورت مشاهده مشكلي كه قبلا قابل مشاهده نبود و تازه بوجود اومده اين كارو انجام داد!
البته نه واسه همه مودمها اونهايي كه مشكل دارن چون ممكن در صورت آپديت برعكس بشه! سرعت كم بشه ؛دماي مودم زياد بشه و اين چيزا!
چيني هستن ديگه!
سلام دوستان
مودم همراه وایمکس ایرانسل از نظر آنتن دهی و کلا کیفیت چطوره؟
بچه ها من رفتم امروز تو یکی از نمایندگیها ثبت نام کردم
نوع سرویسم هم نوشتم "256KB مصرف آزاد با کودم نیم بها"
الان توی اطلاعات کاربریم نوشته 256 پیشرفته
یعنی چی؟
همونه؟
یعنی همون مصرف آزاده دیگه؟
حالا یک سئوال پیش میاد؟! از کجا فایل به روز رسانی رو باید تهیه کرد؟نقل قول:
من امروز میخواستم بیام توی اینترنت ارور داد که اعتبار شما تمام شده، در صورتی که 6 ماهه با 12 گیگ حجم خریدم و تازه 2 ماه ازش گذشته، زنگ زدم بهشون، گفتن ترافیک این ماه شما تمام شده نه همش
یا باید یه مبلغی به حساب ایرانسل واریز کنی یا این 2 روز رو صبر کنی تا این ماه تموم بشه
بعد از 2 ساعت تست کردم دیدم دوباره وصل شده به اینترنت!!!! اگه تموم شده پس چرا دوباره وصل شده!!!!!!
حالا سوالم اینه که از کدام قسمت باید ببینم چقدر حجم کلی باقی مونده و چقدر حجم این ماه؟؟؟
درود به همه
یکی از دوستان عزیزم که میخوام سر به تنش نباشه از بس زنگ زده به من، رفته از مبین نت اشتراک گرفته. یه مودم bm632w بهش دادن. موقعی که اومدن نصب کنن به شبکه وصل نشده. مودم رو ولکردن رفتن. بعد از 5 روز سر و کله زدن با پشتیبانی آخر سر اعلام فرمودن دکل های اون منطقه ( برج جام جم همت ) عوض شده و ورژن فیرمویر مودم باهاش همخونی نداره و باید از ورژن 13 بره رو 11. حالا 3 تا سوال.
1- آخرین ورژن فیرمویر bm632w چنده؟
2- از کجا میتونم ورژن های مختلف رو دانلود کنم؟
3- بعد از آپدیت باید دوباره مودم کانفیگ بشه یا نیازی به کانفیگ نیست؟
پیشاپیش سپاس
آخرین ورژن همین 13 است که مشکل داره برای وصل شدن به سایت های سامسونگ.نقل قول:
خود شرکت میاد و دانگرید میکنه.
معمولا تو این مدل نیازی به کانفیگ دوباره نیست.
ضمنا این سوال مربوط به انجمن مبین نت هست.
ممنون دوست عزیز. عنوان تاپیک رو دقت نکرده بودم. مشکل اینجاست که نمیان. 5 روزه دارم دادو بیداد میکنم هیچکی نمیاد.نقل قول:
اونور مساله رو دنبال میکنم.
یه راهنمایی میکنید ؟
من میخوام وایمکس بگیرم بیشتر استفادم تو تهران هست نهایتا 5% استفاده لواسان و اطراف تهران هست که زیاد مهم هم نیست ( حالا ایرانسل یا مبین نت ) کدوم بهتره ؟
میخوام مودم جیبی بگیرم قیمتش 199 هست ،ایا طرحی ،روشی چیزی نیست که بشه مودم رو رایگان یا با تخفیف گرفت ؟
کیفیت و عمر باطری این مودم جیبی ها چطوره ؟ کسی داره ؟ راضی هست ؟
من اگه بخوام سرعت بالای 128 بگیرم چه مدارکی لازم هست ؟
داستان این چیه ؟
این مثل گیگ اضافه ADSL خودمون میمونه که مثلا 1 ماه اشتراک داری 2 گیگ حجم مثلا یه هفته مونده زمانت تموم شه گیگت تموم میشه میای 1 گیگ میخری و تو این 1 هفته استفاده میکنی ؟ یا نه ؟نقل قول:
با انتخاب سرویس اعتباری وایمکس ایرانسل، علاقهمندان می توانـند تنها با خرید یک مودم و بدون نیاز به پرداخـت هزینه اشتراک ماهیانه، از مزایای این سرویس بهره مند شوند. این کاربران قادر خواهند بود با انتخاب طرح های تعرفه با سرعت های ١٢٨ و ٢٥٦ کیلو بیت بر ثانیه و تنها با خرید بسته افزایشی دلخواه خود، به اینترنت پر سرعت دسترسی داشته باشند. توجه داشته باشید که در صورت عدم تمایل به استفاده و یا به پایان رسیدن حجم بسته افزایشی انتخابی کاربر، سرویس وی قطع نشده و وی قادر خواهد بود بر اساس نرخ مصرف آزاد همچنان به استفاده از سرویس ادامه دهد.
یا اینکه یه مودم میخری و یه بسته 1 گیگ 6500 میخری بدون هیچ هزینه اضافه دیگه و گرفتن اشتراک ماهانه و ... استفاده میکنی تا 1 گیگ تموم شه ؟
ممنون میشم در مورد مصرف ازاد و این بسته های افزایشی توضیح بدید ؟
نقل قول:از ابتدای اردیبهشت مودم جیبی ایرانسل رو گرفتم و استفاده می کنم و تا حالا راضی بودم.نقل قول:
آنتن دهی خوب و قابل قبول.
بسیاری از مواقع در حال قدم زدن با موبایل به اون وصل میشم و تو اسکایپ با دوستان صحبت می کنم.
چند بار توی ارتفاعات مشرف به شهر که موبایل آنتن نمیده یا به سختی آنتن میده براحتی با این مودم به اینترنت وصل شدم.
کیفیت سیگنال معمولاً در وضعیت زرد(متوسط) هست.
پس از هر بار شارژ کامل معمولا حدود هفت ساعت کار می کنه.
هنوز طرحی ندیدم که تو اون بشه این مودم رو با تخفیف خرید. ضمناً با همتای مبین نتی اون هم کار کردم کیفیت آنتن دهی و نیز ساخت این یکی بهتره. مودم کره ای هست و علاوه بر کره در ژاپن هم محبوبیت داره.
بی آنکه قصد تبلیغ داشته باشم!!! اینم عکسی که هفته پیش در ارتفاع هزار و پانصد متری و هنگام غروب آفتاب روی یه تخته سنگ در وضعیت آنتن دهی زرد(مثل همیشه) گرفتم.
در قحطی سرویس وایمکس با کیفیت و رقابت نفسگیر دو اپراتور عمده بالاخره ناگزیر باید با یکی کنار اومد.
همین.
پاسخ پرسش های دیگه ای هم که درباره طرح های وایمکس ایرانسل داشتین رو امیدوارم بقیه دوستان بدن.
یعنی مبین نت مودمش بهتره یا ایرانسل ؟؟نقل قول:
هنوز طرحی ندیدم که تو اون بشه این مودم رو با تخفیف خرید. ضمناً با همتای مبین نتی اون هم کار کردم کیفیت آنتن دهی و نیز ساخت این یکی بهتره. مودم کره ای هست و علاوه بر کره در ژاپن هم محبوبیت داره.
بی آنکه قصد تبلیغ داشته باشم!!! اینم عکسی که هفته پیش در ارتفاع هزار و پانصد متری و هنگام غروب آفتاب روی یه تخته سنگ در وضعیت آنتن دهی زرد(مثل همیشه) گرفتم.
این مودم ایرانسل کیف هم داره ؟
ممنون از راهنمایی
یه راهنمایی میکنید ؟
من میخوام وایمکس بگیرم بیشتر استفادم تو تهران هست نهایتا 5% استفاده لواسان و اطراف تهران هست که زیاد مهم هم نیست ( حالا ایرانسل یا مبین نت ) کدوم بهتره ؟
میخوام مودم جیبی بگیرم قیمتش 199 هست ،ایا طرحی ،روشی چیزی نیست که بشه مودم رو رایگان یا با تخفیف گرفت ؟
کیفیت و عمر باطری این مودم جیبی ها چطوره ؟ کسی داره ؟ راضی هست ؟
من اگه بخوام سرعت بالای 128 بگیرم چه مدارکی لازم هست ؟
داستان این چیه ؟
با انتخاب سرویس اعتباری وایمکس ایرانسل، علاقهمندان می توانـند تنها با خرید یک مودم و بدون نیاز به پرداخـت هزینه اشتراک ماهیانه، از مزایای این سرویس بهره مند شوند. این کاربران قادر خواهند بود با انتخاب طرح های تعرفه با سرعت های ١٢٨ و ٢٥٦ کیلو بیت بر ثانیه و تنها با خرید بسته افزایشی دلخواه خود، به اینترنت پر سرعت دسترسی داشته باشند. توجه داشته باشید که در صورت عدم تمایل به استفاده و یا به پایان رسیدن حجم بسته افزایشی انتخابی کاربر، سرویس وی قطع نشده و وی قادر خواهد بود بر اساس نرخ مصرف آزاد همچنان به استفاده از سرویس ادامه دهد.
این مثل گیگ اضافه ADSL خودمون میمونه که مثلا 1 ماه اشتراک داری 2 گیگ حجم مثلا یه هفته مونده زمانت تموم شه گیگت تموم میشه میای 1 گیگ میخری و تو این 1 هفته استفاده میکنی ؟ یا نه ؟
یا اینکه یه مودم میخری و یه بسته 1 گیگ 6500 میخری بدون هیچ هزینه اضافه دیگه و گرفتن اشتراک ماهانه و ... استفاده میکنی تا 1 گیگ تموم شه ؟
ممنون میشم در مورد مصرف ازاد و این بسته های افزایشی توضیح بدید ؟
همونطور که گفتم مودم ایرانسل به جهت کیفیت ساخت و آنتن دهی بهتر عمل میکنه. البته شاید بخشی از عملکرد اون ریشه در نحوه طراحی شبکه ایرانسل باشه ولی به هر صورت بررسی هایی که قبلاً درباره این مودم کره ای انجام داده بودم از اون حکایت داره در شرق آسیا و ژاپن محبوب هستش. ضمناً کلی ویدئو هم درباره اون تو یوتیوب در دسترسه. اما مودم جیبی مبین نت گمنام هستش و گفته میشه فقط در فاصله کمتر از صد متری آنتن های مبین نت کار می کنه. من فقط درباره کیفیت مودم صحبت می کنم و به کیفیت سرویس دو اپراتور عمده وایمکس در ایران کاری ندارم.نقل قول:
مودم جیبی ایرانسل حتی روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز در دسترس است. مشخصات مودم رو می تونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی سایت تولیدکننده اون ببینید:
ضمنا کیف هم نداره و در جعبه اون فقط یک شارژر و یک کابل مینی یو اس بی وجود داره و همزمان هفت دستگاه می تونه از طریق وای فای به اون وصل شه.کد:http://www.modacom.co.kr/en/product/en_04_5.htm
یه اتفاق عجیب برام افتاده که دیگه داره حالم از ایرانسل بهم میخوره
من طرح 6 ماهه نا محدود با سرعت 512 داشتم و آخر برج 3 تموم میشد و من از چند روز قبل پولو ریخته بودم کامل که مثل همیشه تمدید شه.دیشب ساعت 12:30 از ایرانسل sms اومد که تغییر تعرفه شما به 2 مگابیت بر ثانیه پایه تایید شده!!!!!!!در حالی که من اصلا تغییر نمیخواستم بدم و تو سایت هم نرفتم تو تغییر تعرفه!!رفتم حسابمو چک کردم دیدم زده 2 مگ بر ثانیه و 12 گیگ!!زنگ زدم میگم چرا اینجوری شده زنه گفت شاید اشکال از سیستم بوده و گفت ظرف 1 -2 ساعت آینده درستش میکنن ولی من دیدم خبری نشد دوباره زنگ زدم و توضیح دادم یارو رفت حسابو چک کرد گفت شما خودتون تغییر دادین من گفتم امکان نداره و هیچکس هم بغیر از من رمز رو نداره و خودم هم 100000% مطمئنم
گفتم حالا باید چی کار کنم گفت دیگه کاری نمیشه کرد شما ساعت 5 صبح 29 ام رفتین درخواست تغییر تعرفه به 2 مگ دادین!!!گفتم بابا 5 صبح منو سگ گاز بگیره بیدار نمیشم!!!!
گفت ماه دیگه میتونین عوض کنین اما دیگه نامجدود 6 ماهه نمیتونی بگیری . میتونی پایه بگیری یا نامحدود ماهانه!!!من موندم چی کار کنم!!!!!!!!به نظرتون چی کار میتونم بکنم!!1این 2 مگ بر ثانیه اش هم سرعت دانلودش رو 15-16 هست
سلام
من نمیتونم برم توی حسابم و چکش کنم ( الان 2 روزه که از آدرس زیر میخوام برم ولی ارور میده موزیلا ) و نمیتونم حسابمو شارژ کنم :(
ecare.mtnirancell.ir/appmanager/sspportal/login
من 4 روز پیش بسته افزایشی 1 گیگ خریدم 500 تاش مونده و دیشب هم ماهیانم تموم شد و من هیچ پولی توی حساب وایمکسم نداشتم
یعنی الان که من توی نت میچرخم داره از اون 500 مگ حجم خریداری شده استفاده میشه ؟
یا داره میره روی بدهیم ؟
گوشی هم بر نمیدارن جواب آدمو بدن
میخوام اینترنتی شارژ کنم ولی نمیتونم برم توی حسابم
چیکار کنم ؟
دوست عزیز یعنی با هر بار شارژ میشه 7 ساعت مداوم باهاش دانلود کرد ؟نقل قول:
میشه بفرمایید چند دقیقه یا چند ساعت طول میکشه تا فول شارژ بشه ؟
بعد به چه صورتی شارژ میشه ؟ با آدابتور یا با usb ؟
الکی سرویس 512 6 ماهه نا محدود منو که کرد 2 مگ پایه اونم به زور و دزدی و دروغ و دیگه هم نمیتونم برگردم به اون طرح چند ماه هم هست که سرعتم با سرویس 512 زیر 10 کیلوبایت بر ثانیه هست و الان هم که سرویس 2 مگ هست اینم آخر سرعتشونه که اندازه 512 هست!!!
من از دست اینا چی کار کنم؟؟!!100 بار زنگ زدم میگن پیگیری میکنیم نکردن عوضیا!!
دوستان من چند روز هست که نتم رو قطع کردن (ارور میده که اعتبار شما تمام شده) تا حالا 20 بار زنگ زدم میگن تا 2 ساعت دیگه 2 گیگ این ماه رو به حسابتون واریز میکنن و وصل میشه ولی بازم خبری نمیشه به نظرتون چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید
بله. با هر بار شارژ می شه 7 ساعت و بیشتر(در تبلیغات سازنده حدود نه ساعت عنوان شده) به صورت پیوسته دانلود کرد. اما مودم من معمولاً چند وسیله به صورت همزمان بهش وصله. طبیعیه که مصرف بیشتری داره. از طرفی فکر می کنم دوری از آنتن و افت سیگنال هم مصرف باتری رو افزایش میده(شبیه موبایل).نقل قول:
این که در چه مدت شارژ میشه یک بار تایم گرفتم حدود نود دقیقه.
هم با کابل یواس بی شارژ میشه هم با شارژری که داره.
دوستان من چند روز هست که نتم رو قطع کردن (ارور میده که اعتبار شما تمام شده) تا حالا 20 بار زنگ زدم میگن تا 2 ساعت دیگه 2 گیگ این ماه رو به حسابتون واریز میکنن و وصل میشه ولی بازم خبری نمیشه به نظرتون چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید
اعتبار هر ماه به طور اتوماتيك فعال ميشه. اينطوري نيست كه كسي نشسته باشه واسه شما فعالش كنه كه!نقل قول:
شما اول برو ببين اعتباري كه واسه فعال سازي ريختي به اندازه نياز طرح تعرفه هست يا نه!
بعدم ببين طرح تعرفه اي كه تو كنترل حساب واست زده چيه و تاريخ شروع تعرفه رو چه تاريخي زده.
اگر تعرفه شما 6 ماهه هست (يعني بلند مدت ) اعتبار رايگان واسه هر ماه به طور اتوماتيك سر هر ماه فعال ميشه! ربطي نداره به اينكه زنگ بزنين و بهتون بگن ميريزيم!!!!
احتمالش هم هست كه شما تعرفه بلند مدت رو به حالت استفاده به صورت كلي ثبت كردين (يعني در 2 حالت ميشه تعرفه بلند مدت رو ثبت كرد يكي به صورت ثبت ماه به ماه از اعتبار كلي بلند مدت يكي به صورتاستفاده ازاد از تمام ترافيك . به صورت ساده تر مثلا 18 گيگ اعتبار 6 ماهه هم ميتونه در هر ماه تقسيم بشه و شما فقط ميتونه هر ماه 3 گيگ از اون 18 گيگ رو دانلود كني و در حالت بعدي ميتونه اين 18 گيگ رو در دسترش داشته باشي و همون ماه اول همه رو تموم كني! )در اين حالت دوم اگه باشه و تمام ترافيك مثلا 6 ماهه رو مصرف كرده باشيد ديگه چيزي نميمونه واسه اضافه شدن به ماه بعدي! بايد بقيه ماه رو از بسته هاي افزيشي استفاده كنيد!
میشه منم راهنمایی کنید ؟
منم وایمکس ثبت نام کردم با مودم جیبی و سرعت 512 یک ساله
حالا یه چندتا سوال ؟
1- من بخوام بعدا سرعت 1 مگ یا 2 مگ استفاده کنم بدون اشتراک ماهیانه امکانش هست ( یعنی مصرف ازاد استفاده کنم بدون هیچ هزینه اشتراک ماهیانه ای ؟ )
2- در صورتی که اشتراک ماهیانه نداشته باشی و بسته افزایشی بخری از بسته میشه استفاده کرد یا نه ؟ یعنی میشه تو زمان مصرف ازاد بسته افزایشی خرید و به جای کم کردن از حساب از حجم بسته کم کنه ؟
3- مودم رو که میارن تحویل بدن باید به چه چیزی دقت کرد ؟ مودم نو تحویل میدن یا باز و دست دوم ؟؟ چه نکته هایی داره ؟
داستان این چیه ؟
ممنون
نقل قول:
1- يك مگ و دو مگ بله ميشه مصرف آزاد استفاده كرد ولي هزينه اش خيلي زياد ميشه. تعرفه هم ميتونين بخرين. مشكلي نيست.
2- شما ميتوني يه تعرفه رو بر مبناي مصرف آزاد خريداري كني و با پرداخت مثلا 7000 تومن يك گيگ بسته ي افزايشي يك ماه خريداري كني هر موقع ماه باشه تا 31 روز واست حساب ميشه! و حداكثر تا 180 روز ميتوني استفاده كنين. در صورتي كه ترافيك ها رو به صورت يك گيگ يك گيگ خريدري كنين. (هر گيگ 1 ماه . دو تا يك گيگ سر هم ميشه 60 ماه!)
3- مودم كه به صورت كلي بسته بندي شده و نو هست . هيچ مودم دسته دومي به كسي تحويل نميدن ! چيزهايي كه بايد دقت كنين يك فعال سازي به صورت كامل وقتي داره طرف ميره تو كنترل حساب شما ( بالا زده وضعيت فعال) و وضعيت آنتن دهي تو ميتوني در صفحه ي اول كامل توضيح داده شده !
---
منظور اين داستان اينه كه شما بياي طرح تعرفه مصرف آزد به صورت دائمي يا اعتباري خريداري كني كه با توجه به هزينه ي پولي كه تو حسابت هست ميتوني از اينترنت استفاده كني .مثلا شما 100.000 تومن ميريزي تو حساب به اندازه 100.000 تومن ميتوني استفاده كني اين در حالت اعتباري هست (كه پيشنهاد ميشه اعتباري خريداري كنيد) دائمي مثل سيم كارت هاي دائمي هست . شما هرچقدر بخواي توي يك ماه استفاده ميكني آخر ماه بايد پرداخت كني! در غير اين صورت شبكه غير فعال ميشه . به قول خودش خوبيش اينه كه هيچ وقت بخاطر كم بودن پول و اعتبار قطع نميشي عوضش آخر ما از دماغت در مياره !!!!
میلا جان طرح تعرفه (اعتباري 128-2 گيگابايت-6ماهه) است و تاریخ شروعش هم 01/02/1391 است. یعنی کلا 2 ماه ازش گذشته، موجودی حساب با کسر مالیات هم 0 زده یادمه وقتی حسابم رو شارژ کردم حالت استفاده را به طور کلی انتخاب کردم یعنی 12 گیگ رو یکجا گرفتم بعد توی این دو ماه من اصلا چیز زیادی دانلود نکردم که این 12 گیگ تموم بشه!!!! فوقش 4 الی 5 گیگ دان کرده باشم !!! (که 5 گیگ هم فک نکنم شده باشه) پس چرا هرچی زنگ میزنم میگه سیستم هنوز آپدیت نشده که 2 گیگه این ماه شما رو واریز کنن؟؟؟ شاید 10 بار یا بیشتر هم تماس گرفتم همشون همین رو میگن بعد هم یکیشون گفت اصلا گزینه ی استفاده بطور کلی از حجم رو دیگه برداشتن و اجازه نمیدن بطور کلی استفاده کنی یعنی هر ماه 2 گیگ فقط!!! حالا به نظرت چکار کنم؟؟ باید بسته افزایشی بخرم؟؟ هر گیگ چند میگیرن؟؟نقل قول:
ممنون از جوابت !نقل قول:
حالا چندتا سوال دیگه ( شرمندتم بابت سوالام )
یه توضیحی بدم - من خونه 2 مگ دارم وایرلس دارم (پوینت تو پوینت) سرعت عالی و حجم هم نامحدود یعنی دانلود و کارام رو با این انجام میدم شرکت هم اینترنت اختصاصی داریم چون کارمون همش با اینترنت هست (ما مدیر کل سرور های تراوین تو ایران هستیم) پس در نتیجه از وایمکس برای دانلود و .... نمیخوام استفاده کنم - فقط مواقعی که بیرونم یا مهمونیم و ... برای چک کردن میل و سینک کردن اطلاعاتم یعنی نهایتن 500~700 مگ در ماه کافی هست برام
الان تو پنلم رفتم تو بخش تغییر طرح تعرفه زده >> در صورتيكه طرح تعرفه فعلي شما جزء طرحهاي بلند مدت مي باشد تا پايان مدت اعتبار تعرفه فعلي خود ،مجاز به تغيير طرح تعرفه نمي باشيد
یعنی من الان طرح فعلیم اینه ( مودم همراه + اشتراک 1 ساله 512 + 6 گیگ ترافیک هدیه ) یعنی من تا یک سال دیگه باید با 512 سر کنم هر موقع ترافیکم تموم شد بسته افزایشی بخرم یا اینکه حسابم رو شارژ کنم و از مصرف ازاد استفاده کنم ؟ درسته ؟ یا نه میتونم سرعتم رو 1024یا 2048 کنم ؟
اینو امکانش هست یه مقدار بیشتر توضیح بدی ؟
شما ميتوني يه تعرفه رو بر مبناي مصرف آزاد خريداري كني و با پرداخت مثلا 7000 تومن يك گيگ بسته ي افزايشي يك ماه خريداري كني هر موقع ماه باشه تا 31 روز واست حساب ميشه! و حداكثر تا 180 روز ميتوني استفاده كنين. در صورتي كه ترافيك ها رو به صورت يك گيگ يك گيگ خريدري كنين. (هر گيگ 1 ماه . دو تا يك گيگ سر هم ميشه 60 ماه!)
بازم ممنون از راهنمایی هات دوست عزیز
نقل قول:
اول اينكه اون كساني كه توي بخش اپراتور ايرانسل نشستن يكي مثل من و تو هستن ! اطلاعاتشون يه چيزي تو يه چارچوب خاص هست. منم وقتي يكي يه چيزي ازم بپرسه و بلد نباشم يه جوابي ميدم كه طرف قانع بشه و اصولا اين جواب ممكنه درست نباشه!
اينكه اين داستان استفاده به صورت كلي از تمام اعتبار بلند مدت كه ميگين گفتن جمع شده غير ممكنه چون من خودم يه چيزي حدود ده روز پيش واسه خودم تعرفه بلند مدت 6 ماهه رو فعال كردم و اين گزينه بود!
و اينكه استفاده به صورت كلي از تمام موجودي حساب شما در گزينه ي شماره 9 (پايين صفحه در كنترل حساب وايمكس در بخش حساب موجود هست . زده باقي مانده طرح تعرفه بلند مدت!. اگر 0 باشه كه يعني تموم شده !
ممكن هم هست كه شما هزينه ي اين ماه رو استفاده كردين و ترافيك اين ماهتون تموم شده باشه. شما ميتونين با واريز مبلغ 6700 تومن يعني اينطوري كه من چك كردم با يك كارت شارژ 5 تومني و 2 تومني موجودي با كسر ماليات ميشه 6500 .پس مجبوري يه هزار تومني ديگه هم بريزي !
مبلغ بسته افزايشي يك گيگ 6700 هست كه بعد از واريز مبلغ به بخش خدمات ارزش افزوده رفته و يك گيگ رو انتخاب ميكنيد!
خوب درسته! شما وقتي يه تعرفه بلند مدت ثبت ميكني تا پايان قرارداد اون طرح نميتوني تغيير وضعيت بدي. كلا تعرفه يك ساله زياد خوب نيست! بدرد كساني ميخوره كه كارشون مشخص هست و زياد با نت كار ندارن! اومديم و نارضايتي پيش اومد شما بايد پولي رو كه دادي تا يك سال بي استفاده نگه داري.نقل قول:
در صورت پايان ترافيك شما ميتوني بسته افزايشي خريداري كني. يعني به اندازه اي كه توي موجودي حساب 6700 تومن باشه ميتوني يه بسته يك گيگ ترافيك رايگان خريداري كني كه يك ماه زمان داره.حالا
اگه شما بياي دو تا يك گيگ خريداري كني ميتوني اين دو گيگ رو توي 60 روز و سه تا يك گيگ 90 روز و چهار تا يك گيگ 120 روز به همين صورت!!!
البته هزينه ي بيشتري نسبتا ميدي تا اينكه مثلا يه بسته ي 5 گيگي خريداري كني! ولي زمان بيشتري هم واسه استفاده اش داري!
كافيه اون مقدار پول رو تو حساب داشته باشي و از بخش خدمات ارزش افزوده حجم مورد نظر رو از بخش بسته افزايشي خريداري كني!
بچه ها سلام...ممنون میشم کمک کنید
من یه وایمکس همراه جیبی میخاستم...اول اینکه نمیدونم مبین نت بگیرم یا ایرانسل؟؟؟
سوال دومم اینه که مثلا زده هزینه تعرفه یک ساله...خوب یک ساله چند گیگ و با چه سرعتی؟؟
سرعت دانلود جطوره و چنده؟؟
من میخام مودم بگیرم و ماهیانه شارزش کنم...آیا اینجوری میشه؟ نمیخام سالانه پولشو بدم...شاید بخام یک ماه یه تعرفه دیگه بزنم؟؟
تعرفه هاش رو برام بگید ممنون میشم
آره صفره، امروز برای 1 گیگ مبلغ مورد نظر رو واریز کردمنقل قول:
اول اينكه اون كساني كه توي بخش اپراتور ايرانسل نشستن يكي مثل من و تو هستن ! اطلاعاتشون يه چيزي تو يه چارچوب خاص هست. منم وقتي يكي يه چيزي ازم بپرسه و بلد نباشم يه جوابي ميدم كه طرف قانع بشه و اصولا اين جواب ممكنه درست نباشه!
اينكه اين داستان استفاده به صورت كلي از تمام اعتبار بلند مدت كه ميگين گفتن جمع شده غير ممكنه چون من خودم يه چيزي حدود ده روز پيش واسه خودم تعرفه بلند مدت 6 ماهه رو فعال كردم و اين گزينه بود!
و اينكه استفاده به صورت كلي از تمام موجودي حساب شما در گزينه ي شماره 9 (پايين صفحه در كنترل حساب وايمكس در بخش حساب موجود هست . زده باقي مانده طرح تعرفه بلند مدت!. اگر 0 باشه كه يعني تموم شده !
ممكن هم هست كه شما هزينه ي اين ماه رو استفاده كردين و ترافيك اين ماهتون تموم شده باشه. شما ميتونين با واريز مبلغ 6700 تومن يعني اينطوري كه من چك كردم با يك كارت شارژ 5 تومني و 2 تومني موجودي با كسر ماليات ميشه 6500 .پس مجبوري يه هزار تومني ديگه هم بريزي !
مبلغ بسته افزايشي يك گيگ 6700 هست كه بعد از واريز مبلغ به بخش خدمات ارزش افزوده رفته و يك گيگ رو انتخاب ميكنيد!
ولی من اصلا 12 گیگ استفاده نکردم!!! پس چطوری تموم شده؟؟؟
اگه کسی پسورد مودم رو داشته باشه میتونه از ترافیکم استفاده کنه؟ (همون دزدی :دی)