به نظرم اگه عجله نداری اجزا رو یکی یکی ولی خوبشو بخر.تفاوت 921و922اونقدر نیست که بخوای از امکانات اضافیشون استفاده کنی مگه اینکه حرفه ای باشی.
به نظرم یه روز بیا تهران بخر برو خلاص.
من باشم 3 رو با آمپ 922 میگیرم. البته میشه روی 1022 اینا هم فکر کرد
Printable View
به نظرم اگه عجله نداری اجزا رو یکی یکی ولی خوبشو بخر.تفاوت 921و922اونقدر نیست که بخوای از امکانات اضافیشون استفاده کنی مگه اینکه حرفه ای باشی.
به نظرم یه روز بیا تهران بخر برو خلاص.
من باشم 3 رو با آمپ 922 میگیرم. البته میشه روی 1022 اینا هم فکر کرد
يك بار كاملترين مجموعه بخر تا فردا نگي اي كاش اون يكي خريده بودم.نقل قول:
دقیقانقل قول:
يك بار كاملترين مجموعه بخر تا فردا نگي اي كاش اون يكي خريده بودم.
الان من به این وضع دچارم . سیستمم خیلی جای ارتقا داره.
اطلاعات عمومی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این میکروفونی که کنار آمپ دنون هست کارش پروسس صدا و اتوتیون کردن و Time Alignment صدای اسپیکرهاست. که دقیقا همین مدل برای برخی از پخش های آلپاین ماشینی استفاده میشه. که به صورت جداگانه برای برخی از مدل ها قابل خرید هست. کارش اینه که صداها در محلی که میکرفون قرار داده میشه به صورت یکنواخت میرسه. البته این کار در آمپ پایونیر به صورت دستی انجام میشه که تنظیمش کار حضرت فیله. بیشترین مزیتش هم سر تنظیم ساب ووفر هست که تاخیر صداشو از بین میبره. البته من یه مدل فوق حرفه ای از این پروسسور رو دارم از برند jbl که هنوز نصب نکردم . البته میشه تو خونه هم استفادش کرد. اون مدل تا 7.1 کانال رو ساپورت میکنه.
والا اون ست پایونییر رو من اینجوری میتونم تعریف کنم که از نظر من صداش نهایتا 20% بهتر از صدای سینمای rs777 هست به خصوص تو موزیک تفاوت زیادی نداره. تازه من صدای اولی رو با مارانتز 8003 شنیدم در صورتی که صدای دومی رو با 520 پایونییر .... فقط از نظر من کیفیت ساختش به مراتب بهتره. به نظرم جامو به صورت محسوسی بهتره.نقل قول:
دوستان اگه لطف کنن نظرشون رو راجع به این مقایسه بگن ممنون میشم :n02:
سلام . من آمپ 922 رو دیروز خریدم( تومان1520 ) ولی هنوز به دستم نرسیده یه سوال داشتم چون پلی یر سونی معمولی دارم که خیلی فرمت ها رو پشتیبانی نمیکنه میشه از طریق usb آمپ این سری فرمت ها رو دید؟
مبارک باشه. یکم گرون نخریدید؟ 1400 باید باشه
این لینک رو هم میتونین ببینین
نمیدونم من شهرستانم . چند تا فروشگاه قیمت گرفتم همین قیمت ها بود فروشگاه پایونیر پاساژ الماس سه راه امین حضور موجود نداشت فروشگاه راستین گفت همین قیمت البته باید 1800 برای باند بدین چون به همراه باند میفروخت من از فروشگاه اینترنتی poineershop.ir خرید اینترنتی کردم با این وضع بازار ترسیدم قیمت ها بدتر شه :n13:نقل قول:
نقل قول:
سلام
پایونییر هم این میکروفون رو داره و به کمک MCACC تمام مراحل به صورت اتوماتیک انجام میشه.
922 رو نمی دونم ولی 921 هیچ نوع فرمت تصویری پخش نمی کنه.نقل قول:
الان نگاه کردم 922 هم مثل 921 فرمت های زیر رو ساپورت می کنه که هیچ کدوم ویدئویی نیست
Via LAN/USB: MP3, WAV, AAC, WMA, FLAC
192
kHz/24-Bit Audio playback: WAV, FLAC
سلام
دستگاهي هست كه فقط ديكودر باشه ؟
يعني بتونه مثلا dts-hd رو باز گشايي كنه و به خروجي arc بفرسته يعني آمپ نداشته باشه
سلام خدمت همه دوستان.
یه سری راهنمایی میخوام راجع به سیستم جدیدی که می خوام بگیرم.
برای استیج جلو سیستمم از برند پارادایم و دالی دو مدل انتخاب کردم که نظر کسایی که داشتن تو سایت هایی مثله AVS مثبت بوده.
مدل ها این ها هستند:
Dali concept 8
Paradigm Monitor 7 Or Monitor 9
برای سنتر مد نظرم IKON Vokal 1 هست.
برای انتخاب ----- هم موندم. Onkyo بگیرم یا برند های دیگه مثله Yamaha یا Denon
ترجیحا 5.1 کانال باشه و اینکه استیج عقب رو هم نمیخوام و برای ساب هم چی پیشنهاد میکنید؟؟؟ پلیر های بلو ری هم معرفی کنید ممنون میشم.
بله هست مثلاً Pre Amplifier ها دقیقاً همین کارو می کنند ولی معمولاً جزو سیستم های high end به حساب می یان و قیمت های نجومی دارند.نقل قول:
Stand alone DAC هم هست.
بهترین کار همون جواب همیشگی هست یعنی اینکه خودتون با گوش خودتون تست بگیرید.نقل قول:
ولی در کل من با برند پارادایم حال نمی کنم یعنی خاطره خوبی ندارم. بهتر هم هست که بلندگوهاتون همگی از یک برند و یک سری از اون برند باشه.
مثلاً همگی فوکال از سری الکترا باشه
بهترین کار همون جواب همیشگی هست یعنی اینکه خودتون با گوش خودتون تست بگیرید.نقل قول:
ولی در کل من با برند پارادایم حال نمی کنم یعنی خاطره خوبی ندارم. بهتر هم هست که بلندگوهاتون همگی از یک برند و یک سری از اون برند باشه.
مثلاً همگی فوکال از سری الکترا باشه
در مورد آمپ هم بفرمایید نیازهاتون چی هست تا بشه بهتر راهنمایی کرد
سلام
دو سوال داشتم از خدمت اساتید اگر سریع پاسخ بدین من خریدم رو اوکی میکنم
تصمیم گرفتم باند جامو 428 رو بخرم ولی فروشنده میگه فعلا ساب نداره تازه 15 الی 20 روز دیگه میاره که اون روز به من 700 گفته بود که الان میگه 800 الی 900 در میاد
سوال اولم اینه که میتونم یه ساب از مارک دیگه با قیمت مناسب انتخاب کنم یا اینکه اگر اینکارو بکنم کیفیت صدا افت میکنه یعنی کلا کیفیت بالای ساب چند درصد در فیلم دیدن تاثیر داره ؟ تو موسیقی هم تاثیر داره یا تو موسیقی اصلا ساب لازم نیست
کلا برای حل مشکل ساب میتونم بعدا یه دست دوم پیدا کنم یا گیر نمیاد
ضمنا آمپ 922 داشت که کمی گرون در میاد و گفتش که یدونه 920 داره که با من 1100 حساب میکنه خودش میگفت با 921 فرقی نداره میخواستم بدونم اصلا تفاوتی بین این دو تا وجود نداره ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
دوست من
حتما به قول دوستان صدا ها رو بشنو
همچنین مقدار هزینه ای که می کنی رو هم در نظر بگیر
در مورد بلند گو ها من نمی تونم نظر خاصی بدم من صدا بلندگوهای 726 فوکال رو شنیدم و مست شدم
حتما بشنو اکوستیک داره .سایتش هم هست .آقای محمدپور هم با حوصله هست حتما می تونی با هاش مشورت کنی
برای ----- هم همه چی به هزینه ات بستگی داره اگر نمی خواهی زیاد هزینه نکنی (2500 تا 3000 )1912 دنون و اگر بیشتر از این حرف ها می خواهی هزینه کنی یاماها
در مورد پلیر پایونیر ال ایکس 55 رو می تونم توصیه کنم قیمتش هم قبل از گزونی های اخیر 1055 بود
از همه مهمتر می تونی با آقای برزین نیز در این زمینه مشورت کنی که دیگه چجت می باشند
hometheater.blogfa.com
موفق باشی
اجباری نیست که ساب رو حتماً جامو بردارین خیلی از دوستان هم مارک اسپیکر و سابشون یکی نیست.نقل قول:
چه مدلی از ساب رو 700 قیمت داده بود؟
921 هایی که برای خاور میانه می یاد همشون پورت شبکه دارند و اگه براتون مهم باشه بهتره که 921 بگیرید ولی مدار تقویت صداشون تقریباً شبیه هم هست.
به نظرم در مورد انتخابتون هم شک نکنید 428 بلندگوی فوق العاده ای هست صدای دلنشین و ظاهر زیبا و با ظرافتی داره قیمتش هم واقعاً مناسبه.
428 زيباست ولي سراند و سنتر ضعيفي داره
و اينو مد نظر داشته باش
يه مدل ديگه هم تو شركا داره فكر كنم 528 بود كه اون ظاهر زيباي 428 رو نداره ولي سنتر و سراند خوبي داره
و كانال سنتر در فيلم تقريبا 80 درصد صحبت ها و ... رو داره
حواست به اين موضوع بشه
سلام. امپ 922 تنظیمات دستی صدا (اکولایزر) داره یانه و مسیر تنظیمات صدای اون دقیقا کجاست .من چون نتونستم باند بخرم فعلا دو تا باند قدیمی یاماها مدل ast-sc 10 بهش وصل کردم باسش زیاد جالب نیست.
سلام
من یه تلویزیون شارپ دارم
یه dvd 9570 ال جی
یه سینما خانگی 871 ال جی
با کابل اپتیکال تلویزیون رو به سینما وصل کردم. صدای تله و صدای ریسیور و سینما تو باندای سینما میاد ولی....
صدای dvd تو باندا نمیاد......چرا؟؟؟؟؟؟؟:n27:
سلام.پلیربون با HDMI وصله؟اگر وصله رو ورودی های دیگه هم امتحان کنید مثلا ورودی ای که رسی.ور وصله.نقل قول:
این دوستمون دادا زبل بلاخره چیکار کرد؟داداش موفق شدی؟
بله با hdmi وصله ولی ریسیور با hdmi نیست.اگه بخوام با ریسیور عوض کنم باید با سه فیش بزنم.نقل قول:
ولی با سینما جابجا کردم فرقی نکرد
سلام
یه سینما خانگی میخواستم بگیرم زیره 5/1
یه مدل ال جی دیدم مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ هم زنگ زدم E 4551 داشت 1200
تو این رنج قیمت اگه چیزه بهتری از مارک دیگه ای هم سراغ داشتین بگین
LED7000 سامسونگ دارم به همین خاطر میخوام 3 بعدی باشه
سلام
من میخواستم تلویزیون پلاسمای پاناسونیک مدل VT30 بگیرم. بنظرتون چه سینمای خانگی بگیرم تا باهاش جور باشه؟ فقط قیمت بالا خیلی نباشه!
مرسی
سلام جناب رایاننقل قول:
با زحمتای ما
خیلی کمک کردین
فقط تو رو خدا نگینبیاین تهران که اگه من بیام تهرون 2 روز کارم تعطیل میشه به اندازه نصف اون سینما ضرر میخورم
تصمیم به آمپ 921 باضافه جامو 428 گرفته بودم که دوستمون جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو دلم کرد که سوراندهاش ضعیفه بهتره بری سراغ 528
در ضمن اگر تلفن چند مغازه رو که جامو میفروشن داشتم زنگ میزدم قیمت میگرفتم مخصوصا پاساژ شرکا
اگه میتونستم هر دو را از یه جا بخرم خوب میشد اونوقت پیگیریش راحت تر میشد
ضمنا یه پلیر وسترن هم لازم دارم که واسه اونم آدرس یا تلفنی ندارم
با تشکر
سلام.نقل قول:
ای بابا تردید چرا؟وقتی میگم باید صدا بشنوی برای اینه که تردید به وجود نیاد.نظر هر کسی تو زمینه صدا محترمه.بهرحال هر کسی با توجه به شنیده هاش نظر میده.
به نظر من جامو سوراند و سنتر خوبی داره.جناب xpga درست میگن.ای کاش بهتر بود و درایو های اون با بلندگوی stand یکی بود ولی متاسفانه نیست ولی اونقدرها هم مشکل بزرگی نیست.به نظر من که در حد و اندازه خودش خوبه و برات کم نمیذاره.
خوبه که مدل 428 رو نسبت به 426 انتخاب کردی چون به دلیل داشتن یه ووفر بیشتر باس بهتری تو موزیک بهت میده.برای ساب هم می تونی سراغ برندهای ارزون تر بری ولی به قول داوود یبار خرج کن درست خرج کن.البته یاماها هم روی 500 تومن سابی داره که صدای خوبی داشته باشه ولی همه اینا مستلزم حضور شخص شماست.اگر نمیخوای حضوری خرید کنی پس زیاد حساسیت به خرج نده چون تا سیستمت نیاد خونه نمیدونی چی خرید کردی.
یکی از دوستان تو دو سه صفحه قبل گفته که شماره هرجارو میخوای داره بهت بده.شماره هارو بگیر زنگ بزن ببین چه خبره.
برای وسترن هم فروشگاه های اینترنتی زیاد هست.یکی فروشگاه
و یا فروشگاه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تو این زمینه تخصص داره.
بهرحال برای hd پلیر با یه سرچ تو نت همه چی دستگیرت میشه.
سلام.بودجه چقدره؟سقف بودجه رو مشخص کنیدنقل قول:
سلام.نقل قول:
مدل خوبیه.این مدل ال جی از سامسونگی که انتخاب کردید بهتره.
تقریباً 800 900 هزار تومن! چیز بدردبخوری گیر میاد؟!نقل قول:
HT-E6750موجود هست ؟؟؟؟؟
بله چرا که نه.نقل قول:
مدل 212 پایونیر هست که با بودجه شما جور در میاد.
مدل دومی که با این بودجه پیشنهاد می کنم مدل LH950 ال جی.
من دستگاهم سی دی که میذارم توش هی میدتش بیرون
سی دی رو هم که در میارم هی میده بیرون یه ده باری باید بزنم بره داخل تا بیخیال بشه
تا حالا فکر کنم 20 تا هم سی دی هم باهاش نگاه نکردم
یه مدت پیش هم که مشکل برقی براش پیش اومده بود
مدل : sony DAV-SZ1000
سلام . جناب mr-rayan
امپ 922 به جز تنظیمات پیشفرض صدا ، به صورت دستی تنظیم صدا نداره ؟
ممنون بابت راهنماییتون. میشه مدل دقیق این پایونیر رو بگید؟ و اینکه جفتشون قابلیت پخش 3D رو دارن؟نقل قول:
الان کسی نفهمید من باید چیکار کنم؟:n13:نقل قول: