بله سایه تصویر قبلی که ثابت باشه مثل لوگو شبکه ها روی پلاسماهای جدید می مونه.نقل قول:
خوشبختانه جای نگرانی نیست.
چون موقته و 2 - 3 ثانیه بعد از تعویض کانال برطرف میشه.
به علاوه چندان محسوس نیست و اکثر افراد این 2 - 3 ثانیه رو متوجه نمیشن.
بله سایه تصویر قبلی که ثابت باشه مثل لوگو شبکه ها روی پلاسماهای جدید می مونه.نقل قول:
خوشبختانه جای نگرانی نیست.
چون موقته و 2 - 3 ثانیه بعد از تعویض کانال برطرف میشه.
به علاوه چندان محسوس نیست و اکثر افراد این 2 - 3 ثانیه رو متوجه نمیشن.
دوستان لطفا راهنمایی کنید من بین این دو مدل موندم 50vt30 و 47lw98000
تصاویر اچ دی و سه بعدی برام مهمه ؟
چه کنیم ؟
panasonic و sharp پنلشون ژاپنیه و من با اینها موافق ترم . اگر پلاسما میخوای مدل VT30 ولی اگه led میخوای le8300 رو بخر .نقل قول:
کیفیت تصاویر سه بعدی vt30 بینظیره .نقل قول:
سورنا جان حتما" کیفیت تصویر le8300x رو از نزدیک ببین و بعد انتخاب کن .نقل قول:
موفق باشی :)
من 50VT30 رو ندیدم اما درباره 47LW98000 فقط میتونم بگم:نقل قول:
کم مصرف، کنتراست فوق العاده، تکنولوژی نانو که تا حدودی از پاشش نور زمینه جلوگیری میکنه، FULL LED بودن به همراه Local Dimming که خیلی مهمه در ال ای دی ها، و از همه مهمتر تکنولوژی ساده و فدیمی سه بعدی پسیو (اولین بار 60-40 سال پیش بوجود اومد) با عینکهای پلاروید که چشمو کمتر اذیت میکنه تو سه بعدی ها.
راجع به VT30 پاناسونیک فقط میدونم پلاسماست نه ال ای دی، دیگه چیزی نمیدونم:41:
انشالله هرکدومو خریدی ازش لذت ببری.
تو اين مدلهايي كه نوشتين اول Samsung 46D6960 بعدشم 47LW65100 يا اگه يه رده پايين تر بخواي بياي 6940 بعدشم lw57000نقل قول:
گول تبليغات و شلوغ بازيهاي شارپ رو نخور تو سايتهاي معتبر خبري از اين مدل شارپ نيست اول اون مدل سامسونگ هست بعدش ال جي االبته با توجه به افزايش قيمت سامسونگ فعلا ال جي به صرفه تره
با سلام
دوستان چند تا نمایندگی اصلی فروش تلویزیون شارپ le8300xرا در اصفهان معرفی کنند به همراه ادرس و تلفن
ببین برو توی وبلاگ مادیران و اونجا روی یکی از مطالبشون یه comment بذار و همین سوالت رو بپرس اونها خودشون بهت آدرس میدن .نقل قول:
من یه بار همین کار رو کردم و جواب گرفتم .
دو مدل ال جی 47LW65100 و شارپ LC-46LE8300X به دلیل کیفیت تصاویرشون انتخاب های خوبی هستند ، ولی پیشنهاد خودم LE8300X چون از تکنولوژی چهار رنگ کواترون بهره گرفته و پنل ژاپنی داره.نقل قول:
با دفتر مرکزی فروش شارپ که تو تهران هستن تماس بگیر بهت کمک میکنه و نزدیک ترین آدرس رو بهت میدن.نقل قول:
88781500
لطفا یکی از اساتید پاسخ دهد .نقل قول:
سلامنقل قول:
تو شیخ بهایی نرسیده به چهارراه قصر- یه فروشگاه هست که دیشب le8300x را داشت.گرون میده.2990 میده. تو تهران هم پیدا نمیشه ولی اگه نمایندگی مجاز باشه 2700 با بلوری و 2 تا عینک باید بده
بلوری + 2 تا عینک + یک عدد کارتون 3D که از فروشنده باید بگیری.نقل قول:
توی اکثر مطالب سایت flatpanel که یکی از معتبرترین سایتهاست بارها و بارها به مدل le830 اشاره شده ... من نمیدونم شما چرا عاشق بحث کردن هستی !!! ما که سهامدار برندی نیستیم !!! اینقدر پرخاشگری و خشونت واسه چی آخه !!!!نقل قول:
نقل قول:
در سایت flathdspanel.com در بعضی بررسیها از رنگ و طراحی بعضی مدلهای شارپ در بررسی ها تمجید شده، دوستان از تعصبات بیهوده و طرفداری از یک برند خاص دست بردارین چون هر کارخونه و هر مدل یه ویژگیهایی داره.:28:
به نظرم کوانرون بودن شارپ نمیتونه دلیل برتریه خاصی براش باشه(چون با ترکیب همون سه رنگ اصلی هم میشه رنگ زرد رو تولید کرد، حالا پس فردا یه کارخونه بیاد تو هر پیکسل 12 تا رنگم بزاره بازم بعید میدونم فرقی داشته باشه)
ولی با نظر شما موافق نیسنم آقای TEST14 عزیز، شارپ تا الآن کارخونه ی اهل شلوغ بازی و تبلیغات عین سونی و شرکتای کره ای نبوده. اصلا تو ایرانم بازار آنچنانی نداشته و جدیدا داره واسه بازار ایران برنامه ریزی میکنه.
فراموش نکنید که شارپ یه از قدیمی تری تولید کننده های LCD جهانه، یه زمانی حرف اولو آخرو فقط همین شارپ تو LCD جهان میزد، و کار اصلیه این شرکت تولید نماشگر بوده از گذشته.:10:
امیدوارم با این عکس که میگذارم قال این قضایا کنده بشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه خوبی کرده البته چون برای اروپاست، برای کشور ما بعضی از پارامتر ها مثل تیونر ستلایت چون نیست پس عملا نباید تاثیرگذار باشه. ولی بدون در نظر گرفتن موردی که گفتم برند سامسونگ اوله.نقل قول:
قبلا هم گفتم درمورد شارپ اطلاعات ندارم منظورم سونی بود..............نقل قول:
یعنی lw98000 یه سرو گردن بهتره ؟ همینو بگیرمنقل قول:
تو تصاویر دو بعدی هم بهتره ؟
جایی نیست این 2 tv رو مقایسه کنه ؟
کلیات تکنولوژی کواترون شارپنقل قول:
فروردین ۱۷, ۱۳۹۰
پی سی مارک -افزودن رنگ زرد به پانل RGB در تلویزویونهای کواترون شارپ با افزودن رنگ زرد به سه رنگ اصلیصفحه نمایش RGB (قرمز، سبز و آبی) پیکسل هار رنگی پانل را از ۶٫۲۲۰٫۸۰۰ نقطه به ۸٫۲۹۴٫۴۰۰ نقطه افزایش داده است که این امر باعث ایجاد طیف رنگی وسیع تر و ارائه تصاویربا رنگهای نزدیک [...]
پی سی مارک -افزودن رنگ زرد به پانل RGB در تلویزویونهای کواترون
شارپ با افزودن رنگ زرد به سه رنگ اصلیصفحه نمایش RGB (قرمز، سبز و آبی) پیکسل هار رنگی پانل را از ۶٫۲۲۰٫۸۰۰ نقطه به ۸٫۲۹۴٫۴۰۰ نقطه افزایش داده است که این امر باعث ایجاد طیف رنگی وسیع تر و ارائه تصاویربا رنگهای نزدیک به واقعیت می گردد. همچنین افزایش تعداد پیکسل های رنگی ،تصاویری شفاف تر و واضح تر ایجاد کرده و حس بهتری از تصاویر به بیننده منتقل می نماید.
مقایسه پیکسل ها ی پانل
در مقایسه پیکسل های موجود در پانل تلویزیون های معمولی و Quattron با استفاده از ذره بین می توانید اضافه شدن رنگ زرد را به پانل سه رنگ RGB و افزایش و فشرده شدن پیکسل ها را در تلویزیونهای کواترون نسبت به سایر تلویزیونها مشاهده نمایید.
افزایش طبف رنگ
افزایش رنگ زرد به پیکسل های رنگی صفحه نمایش تلویزیون های کواترون شارپ تولید رنگهای واقعی تر و درجه بندی رنگی لطیف تر و ملایم تر رابرای بیننده به همراه داشته و همچنین تجربه بی همتای تصاویر واقعی در تلویزیون HD را میسر می سازد.تکنولوژی Quattron شارپ نه تنها نمایش رنگ زرد در تلویزیون ها را بهبود می بخشد ، بلکه رنگ های طلایی، آبی تیره و سبز اقیانوسی بسیار بهتری را به نمایش می گذارد و رویای تصویر ایده آل را به واقعیت نزدیک می کند.
سونی ex520نقل قول:
5550 سامسونگ
585 سامسونگ
50vt30 بگیر 3 اینچ هم بزرگتره.....................نقل قول:
نقل قول:
خوب این واضحه که تکنولوژی ال ای دی جدیدتر، پیشرفته تر، کم مصرف تر و البته گرانتره،
بله 47LW98000 تقریبا از همه نظر بهتره بجز اینکه 3 اینچ کوچکتره که البته اصلا به چشم نمیاد،
درضمن 47LW98000 چون تازه وارد بازار ایران شده قیمت خیلی بالایی داره، من بودجه شمارو نمیدونم دوست من؛
47LW98000 چیزی حدود 3.900.000 تومان هست که با کارت هدیه 250.000 تومانی گلدیران برای شما 3.750.000 تومان تمام میشود
من پیشنهاد دیگری دارم؛ مدل 55LW57000 که قیمت آن 4.350.000 بوده و 600.000 تومان کارت هدیه به آن تعلق میگیرد یعنی قیمت آن هم 3.750.000 تمام میشود.
اما این مدل 55 اینچ بوده، همانند LW98000 سینمای 3بعدی پسیو دارد، در سیستم رنگ پال 100 و در سیستم رنگ NTSC 120 هرتز می باشد و کنتراست آن مگاکنتراست با نسبت 8.000.000 / 1 است .
تنها تفاوت آن با مدل LW98000 هرتز پایینتر، کنتراست کمی کمتر، و عدم استفاده از تکنولوژی نانو میباشد ولی در مقابل افزایش مساحت پنل به میزان 1.5 برابر را در پی دارد.
موفق باشید.
نقل قول:
مرسی، آره تو سایت شرکت مادیران هم قبلا اینارو خونده بودم، آخه بستگی داره کی اینارو بگه داداش، اینا نظر یه سایت بیطرف یا یه فرد عادی که بخواد چشمی ببینه نیست، چون با سه رنگ اصلی تمامی رنگها قابل تولیدند.
:happy: این شکلکو ببین، من الآن دارم اینو زرد میبینم تو مانیتور معمولیم، اگه شماهم داری زرد میبینی بدون پیکسل های مانیتورت میتونن رنگ زرد تشکیل بدن، پس نیازی به افزودن یه رنگ زرد جدا به هر پیکسل نیست اصلا.
اگرم نیاز باشه هیچ دوربینی هنوز نیومده که حسگرهای رنگش برر مبنای اندازه گیری 4 رنگ کار کنه؛ حقیقتش من تاحالا نشنیدم اگرم اومده:14:
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین. در واقع این جدول بیشتر شبیه یه مقایسه از امکانات تلویزیون هاست و اینکه امتیاز دهی این سایت بر چه مبنائی است و در قسمت Rating امتیازها ، متعلق به بازدید کننده هاست ویا ادیتور سایت .نقل قول:
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
در بسیاری از مقاله ها گفته شده که تکنولوژی پسیو ، عمق تصویر کمتری داره ولی من خودم تا حالا از نزدیک این مسئله رو امتحان نکردم . قبل از خرید به این مسئله توجه کنید .نقل قول:
در بسیاری از مقاله ها گفته شده که تکنولوژی پسیو ، عمق تصویر کمتری داره ولی من خودم تا حالا از نزدیک این مسئله رو امتحان نکردم . قبل از خرید به این مسئله توجه کنید .[/QUOTE]
من امتحان کردم، تو نمونه هایی که امتحان کردم فرق زیادی نداشتن، از نظر علمی هم چون هر دو فناوری 1 تصویر جدا تصویر بر روی هر چشم ایجاد میکنن نباید فرقی داشته باشن، اما حتی اگه فناوری اکتیو عمقش بیشتر باشه وقتی چشمو اعصاب آدمو تحریک و اذیت کنه نمیارزه آدم به چشماش آسیب بزنه واسه یکم عمق بیشتر.:41:
ممنون دوست عزیز بودجه من چیزی حدود 4 تا 4.5 هم برای اینچ بهتر هزینه میکنم اما 98000 3 بعدی بهتری داره چون 400 هرتز گفتم اینو بگیرم وگرنه دوست دارم تلویزیون اینچش 50 یا بالا تر باشه شما سه بعدی vt30 هم تست کردی ؟ درسته که سه بعدی پسیو کیفیت پایینی داره و 1080p نیست ؟نقل قول:
تو دو بعدی هم ال جی بهتره ؟
ممنون
برای بار پنجم این سوال را میپرسم :کسی از تلویزیون سامسونگ 5850 سامسونگ اطلاعاتی نداره؟مدل اصلی بین المللی این مدل کدام مدل است؟ ایا طبق ادعای سایت samsungcenter این تلویزیون 100 هرتز است؟
قدیما اینجا سوالی که مطرح میشد سریعا اساتید کاربلد جواب میدادند ولی جدیدا کسانی که چند روزه که عضو شدند و کاملا مشخصه که هیچ اطلاعاتی ندارند به بیشتر سوالات جوابهای غیر کارشناسانه و اغلب اشتباه میدهند. خواهش میکنم یکی از اساتید بزرگوار جواب این سوال را سریعتر بدهد. با تشکر
دیگ از گوشت خالیست و چغندرها در حال تازیدن هستند
دوستان انقدر خودتون رو سرگرم برندهایی که دنبال حربه های تبلیغاتی هستن تا محصولاتشون رو بفروشن نباشید
پلاسما فقط پایونیر و پاناسونیک
LCD LED هم سونی سری HX ، شارپ ، فیلیپس و JVC
بقیه برندها موردی مدل و پانل با کیفیتی دارند
دوستان با بودجه 1500 سایز 40 یا 42 چی پیشنهاد میکنید؟ برای دیدن فیلم و مشاهده کانالهای غیر ملی!! میخوام استفاده کنم و اینکه واسه 3d هزینه کردن خوبه یا نه گیج شدم. اسمارت بودن فکر کنم تو ایران کارایی نداشته باشه اینجور که صفحات رو خوندم خواهش میکنم کمک کنید. فقط سامسونگ نباشه.ممنون
SONY 40EX520 گزینه خوبیه ، از نمایندگی بگیر /نقل قول:
قابل توجه دوستان: VT30 تنها توکلاس خودش که پلاسماست رتبه عالی آورده، اگه نه تکنولوژی منسوخ پلاسما با استفاده از سلولهای فسفری معایب خیلی شدیدی داره که اونارو از میدان رقابت با پنلهای LCD و LED که با کریستال مایع کار میکنندخارج میکنه.
پلاسما مناسب استفاده خونگی نیست اما بعلت قیمت پایینتر بعضیا میرن سراغش که پاناسونیک اصلا قییمتاشم تو پلاسما نجومیه ،به نظر من تکنولوژی منسوخ پلاسما کلا ارزش یه ریال پول دادنم نداره حالا میخواد مال ژاپن باشه یا افغانستان. وقتی تصویر شفافیت نداره و جاموندگی تصویر، مصرف بالا، داغ شدن پنل، کنتراست پایین، عمر کمتر پنل و... داره، حالا می خواد ساخت هرجا باشه، ارزش پول دادن نداره، مگه اینک یکی بخواد باش فقط 3بعدی ببینه و کلا بخاطر اینچ بالاتر بعنوان دکور استفاده کنه ازش، یه برچسب بزرگم بزنه روش بنویسه این مال ژاپنه:31:
البته تو ژاپن جوراب هم تولید میشه، ژاپن کره ی مریخ نیستشا:31:
تو 3 بعدی ال جی با یه آپدیت جدید روی تلویزیونای پسیو خودش تونسته گواهی 1080p دریافت کنه. باید trumotion شو غیر فعال کنی کیفیت 3بعدی 1080p میشه، در این حالت هرتز تلویزیون نصف میشه، که تو تکنولوژی پسیو هرتز به هیچ دردی نمیخوره. هرتز 100 تا 200 کاملا راضی کنندست توی پسیو.
تکنولوژی منسوخ؟؟ جاموندگی تصویر؟؟ عمر کمتر پنل؟؟ باهاش فقط 3 بعدی ببینن؟؟ ژاپنی باشه یا برای جای دیگه یکیه؟؟ من خودم g10 دارم و از نظر طبیعی بودن رنگها و زاویه دید وسیع راضی هستم.گرم کردنش رو قبول دارم ولی چه آسیبی میرسونه؟ ضمنا پول برق رو توی ال سی دی و ال ای دی موقع خرید پرداخت میکنید به فروشنده , توی پلاسما به مرور زمان میدهید به شرکت برق
جالبه كه هر كسي ميگه اين تلويزيون تو سايت هاي معتبر خبري ازش نيست همتون اين يه سايت رو معرفي ميكنيد!!! كه زياد هم معتبر نيست من نه با كسي بحث دارم نه حو صله كل كل هر كسي خواست خيلي راحت اين عبارت رو تو گوكل جستجو كنه نتيجه رو ببينه "top 10 led hdtv 2011" يا عباراتي شبيه اين رونقل قول:
معمولا چند تا سايت اول معتبر ترين ها هستن بريد ببينيد le8300 كجاي كاره...
در ضمن من با شارپ مشكلي ندارم منظورم از شلوغ بازي ، شلوغ بازيه اين چند نفره تو اين فروم
والسلام
دادش من در این که شما از هر کی تو دنیا بیشتر میفهمی اصلا شکی نیست .نقل قول:
شما از سی نت هم بیشتر میفهمی .
پلاسما کیلو چنده . آره شما حدت همون ال جی پسیوه گلم .
دوستان گزینه دیگه ای پیشنهاد ندارید؟نقل قول:
---------- Post added at 07:03 AM ---------- Previous post was at 07:00 AM ----------
دوستان گزینه دیگه ای پیشنهاد ندارید؟
درسته مدل 5600x تلویزیون lcd هست ولی خب چون میخواستی 40 اینچ رو تا 1 تومن هزینه کنی این رو بهت پیشنهاد کردم چون lcd خوبی هست و گیرنده دیجیتال داخلی هم داره .نقل قول:
820 ظاهر و امکانات و تکنولوژیهای فوق العاده ای داره و به همین دلیل در قیاس با یکسرس مدلها قیمتش بالاتره و به کسانیکه مشکل بودجه ندارند ، پیشنهاد میشه.
بهر حال امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشی .
دوست عزیز به نظر من بهترین مقایسه رو میتونی با دیدن کیفیت تصویرشون از نزدیک داشته باشی . ضمن اینکه پنل شارپ ژاپنی هست . حتما" خودت برو دو تاشون رو از نزدیک ببین و مقایسه کن . مطمئن باش که با اینکار راحت میتونی تصمیم بگیری .نقل قول:
آقا hamid عزیز ، مسلما هر شرکتی که یه تکنولوژی یا محصول جدیدی رو به بازار عرضه میکنه ، تا خود اون شرکت سازنده مشخصات فنی محصولش رو معرفی و تبلیغ نکنه من و شما یا به گفته خودت سایت های بیطرف یا یه فرد عادی متوجه نمیشه که اون محصول جدید چیه و چه فرقی با قبلی ها داره. پس قطعا اون مطلب رو بایدم تو سایت مادیران می خوندیش.نقل قول:
و درمورد اینکه میگی من تو مانیتور معمولیم دارم این شکلک رو زرد میبینم و شما هم داری زرد میبنی... خدمتون بگم که اون مطلب داره میگه تلویزویونهای کواترون شارپ با افزودن رنگ زرد به سه رنگ اصلی پیکسل های رنگی پانل را از ۶٫۲۲۰٫۸۰۰ نقطه به ۸٫۲۹۴٫۴۰۰ نقطه افزایش داده و باعث ایجاد طیف رنگی وسیع تر و ارائه تصاویربا رنگهای نزدیک به واقعیت می گردد. همچنین افزایش تعداد پیکسل های رنگی ،تصاویری شفاف تر و واضح تر ایجاد کرده و حس بهتری از تصاویر به بیننده منتقل می نماید.
ببخشید ها ، صحبت شما مثال اینکه بگی، من ماشین رو فقط برای اینکه پیاده راه نرم میخرم پس سواری تویوتا کمری با پراید یکی .
یا اینکه بگی ، با گوشی 1100 هم میشه تلفن زد پس براچی iPhone 4 داره تولید میشه!!!!!!