اینترنت مخابرات که چند روزه تایم اوتهاش کم شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینترنت مخابرات که چند روزه تایم اوتهاش کم شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم 2 تا اینترنت هم داشته باشه خوبه.... امروز همیارنت وصل نشد و وقتی هم وصل میشد قاطی کرده بود... ماتریکس هم نوسان داشت الان بهتره...
ارهنقل قول:
ای دی اس ای + وایمکس با تعرفه ازاد پیشنهاد میشه برای مواقع ضروری
همیارنت نیدونم چه مرگشه... دیگه پینگش زیر 300 نمیاد :n13:
اما برعکسش ماتریکس خیلی خوب شده.... الان دیگه مثل قبل موقع دانلود پینگ روو 1000 نمیره...:n02: فوقش بیاد روو 400
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان گلم امروز صیح قبل از عزیمت به محل کار براتون یه تست زدم...ولی تازه رسیدم خونه...برا همین الان میزارمش...نظرتون چیه؟؟؟
به نظرتون موندگاره یا مثل بیست نت اولش خوشه؟؟؟
همین الان هم دوباره تست زدم سرعت همون 230 بود حدودا..
در ضمن من تست هام رو فقط با یک فایل انجام میدم....
یا علی:n16:
حاج احسان خودتی؟
(maxell2500)
احسان بودنی که احسانم...باید دید شما هم درست گرفتید یا نه؟؟؟
من همیار با پیج باز کردنش حال میکنم... حتی وقتی پسنگش روو 300 هم هست خوب پیج باز میکنه.... برعکس ماتریکس....نقل قول:
پس باید "esijoon" رو هم بشناسید؟نقل قول:
دوست عزیزپیغام خصوصی رو برا این موقع ها گذاشتن ها!!!!:n02::n07:نقل قول:
والا هنوز به اون درجه از خودشناسی نرسیدم....ولی آره...میشناسم:n16:نقل قول:
حسین جون بقیه اوامر در اس ام اس یا تاپیک فارس انجمن شکار....خخخخخخخخ
بعد از تحمل چند روز پینگ 300 دوباره پینگ همیار به حالت نرمال برگشت....
این هم پینگ من و سرعت دانلود
7 خان رستم رد کردم دیدم.... خوبه همزمان با دانلود 250 پینگ 300 عالیه... ماتریکس همزمان با دانلود پینگش میره 1000 :n08:نقل قول:
:n02::n02::n02:نقل قول:
تازه یافتم مسیر نرم افزار نقاشی ویندوز 8 رو.....ویرایش زدم داداش آرش....حالا عکس هست
بله دمه شما گرم...نقل قول:
همشهری و هم استانی های گل کسی جواب سوال من رو نداشتنقل قول:
پینگ مخابرات که چند مدته تایم اوت نداره :n20::n25: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام والا من الان 7 ماه هست که دارم و تا حالا محدود نشدم دقیقا همون سرعت واقعی رو بهت میده منم که چند وقته بود 24 ساعت دانلود میکردم هیچ وقت محدود نکرد اگه گاهی سرعت کم میشد سراسری بود ربطی به مقدار دانلود من نداشت در کل تا حالا کسی رو ندیدم که از نا محدود مخابرات نا راضی باشهنقل قول:
---------------------------------------------------
چه خبره همه توی عکسا ویندوز 8 دارن ؟ :دی درایور که آپدیت کردین ویندوز بالا نیومد میفهمین تا وقتی سرویس پک نداده باید صبر کنین :دی
لطفا روشن کن با چه سرعتی دانلود میکنی از ماتریکس که پینگ رو 1000 هست؟ اگه دانلود رو محدود کنی رو 250 دویاره پینگت بالا میره؟نقل قول:
سلام
ببخشید چند تا سئوال داشتم که خواهش می کنم اگه دوستان اطلاعی دارند
1.اگر سرویسی را یک ماهه از نوین نت خریداری کردیم ومثلا در 20 اول ترافیکمون تموم شد اون موقع باید هزینه هر گیگ اضافه رو بپردازیم یا باید هزینه ثبت نام رو از اول بپردازیم برای یک ماهه آینده؟ (که در حالت دوم برای من به صرفه تره)
نوین نت نمیاندگی کجاست؟نقل قول:
بستکی به شرکت داره اکثرا شرکت ها هر دو مورد را انجام میدن
نقل قول:
وقتی با تمام پهنای باد که داری دانلود میکنی پینگ میره بالا... دیگه پیج باز کردن سخت میشه... ولی همیار اینجوری نیست... نمیدونم دلیلش چیه؟؟؟ :n04:
شیراز نوین نت نداره....نقل قول:
سلام به بچه های گل شیرازی، بالاخره امتحانام تموم شد
یه سوال، من یه مودم tp link 8811 دارم که وقتی از پورت lan به کامپیوتر وصلش میکنم مشکلی نداره، ولی وقتی با usb وصل میکنم سرعت کامپیوتر خیلی میاد پایین، میشه در حد پنتیوم 2
کسی میدونه مشکل از چیه؟
اینم 2 تا شرکتای من
همیارنت
و ماتریکس
ماتریکس چه سرویسی گرفتین؟ من 512 دارم این وضعیت رو دارم:نقل قول:
من 128 ... کلا پینگش فضایی هست....:n02: من کلا هر شرکتی رفتم 128 گرفتم... همیارنت هم مجبور شدم 256 بگیرم چون اصلا 128 نداره :n14:نقل قول:
خب با 128 خوب دانلودتون برابر یک 256 همیاره... مسئله پینگ بسته به سروری هست که روش تست میگیرید مثلا همیار هم رو یه سری سرور پینگش مطمئنا بالاست. مسیرهای زیرساخت تهران این پینگ ها رو تعیین میکنه. شما از دستور tracert تو ویندوز استفاده کن و نتیجه رو اعلام کن.نقل قول:
مثلا این سرور با وجود دورتر بودن پینگش پایینتره :
vpi و vci برای شرکت 2020 lمخابرات چیه ؟!
عزیز چی شد تست زدینقل قول:
من منتظر تست شبانتون هستم خیلی مهمه همین امشب یه تست بزن
اکثر شرکتها 0و35 هستنقل قول:
داداش تست زدم که.....مگه ندیدی...فکر کنم صفحه قبل باشه....سرعتش با روزانه یکی بود....ولی مثل اینکه سروری که عکس رو توش آپلود کردم زود پاکش کرده....نقل قول:
این هم لینک همون پست
شب تعطیلی اوایلش یکم سرعت اومد پایین..حدود دو ساعت از ابتدای ساعت رایگان یعنی 2 تا 4 صبح سرعت کم شد که فکر کنم شب تعطیل بوده و ملت همه نشستن پای دانلود...از 4 به بعد سرعت شد همون 250 تا....2 گیگ فیلم دانلود کردم....:n02:
حیف که دوره بیکاری و جاهلیتمون گذشت و نمیتونم هر شب تا صبح بیدار بمونم...حیف...:n01:
خدمت شما.... بالایی ماتریکس و پایینی همیارنت... شما هم بعضی موقع ها دانلودتون میاد روو 12 ؟؟؟ بعضی ساعات ماتریکس دانلودش میاد روو 12 تا 20 اما بعد نیم ساعت دوباره درست میشه...نقل قول:
ببخشید شما مودمتون رو روو حالت pppoe قرار دادید ؟؟؟نقل قول:
بله آرش جون...چون من از چند دستگاه همزمان و با وایرلس و کابل استفاده میکنم باید مودم رو اتومات کنم......
دیشب از 2 تا 7 صبح 2.5 گیگ سریال دانلود کردم....:n02:...متوسط 150 تا 200 تا سرعتش بود...گاهی اوقات تا 100 تا پایین می اومد و گاهی تا 300 تا بالا میرفت
خیلی خوبه... امیدوارم محدودت نکنن... ولی من نمیتونم بزارم روو حالت اتوماتیک... دقیقا با همین مودم میتونم ماتریکسم بزارم روو اتوماتیک ولی همیار نمیتونم.. فکر میکردم مشکل از همیار هست... آخه من همه تنظیم ها رو درست میرم... یوزر نیم و پسورد هم ست میکنم... شما دی ان اس هم گذاشتین یا خالی گذاشتین؟؟؟ من مودم دی لینک دارم... چراغ اینترنت باید سبز بشه ولی قرمز میمونه...:n14:نقل قول:
اینم کل تنظیم های مودمم... آیا کسی میدونه چه تیکی کم و زیاد زدم.. آخه با همین تنظیم ها ماتریکس درست میشه اما همیار نه...
ولی چراغ اینترنت سبز نمیشه و قرمز میمونه :n14: