برای آپدیت به ورژن 52 با nsu هنوز اون مشکلی که تو ورژن های قبل بود که یکی از فایلاش فیلتر شده بود هست؟
اگه کسی جدیدا با این راه آپ کرده 1 توضیح بده همچنین آدرس اون فایلی رو که فیلتر شده بودم بده ممنون
Printable View
برای آپدیت به ورژن 52 با nsu هنوز اون مشکلی که تو ورژن های قبل بود که یکی از فایلاش فیلتر شده بود هست؟
اگه کسی جدیدا با این راه آپ کرده 1 توضیح بده همچنین آدرس اون فایلی رو که فیلتر شده بودم بده ممنون
نه اون مشکلات نیست :20:ولی من توصیه میکنم با اون اپ نکن
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
به نظر من بد ترین نرم افزاری که میتونین باهاش فلش کنین همین ماله خود نوکیاس :46:
سلام من به تازگی یک گوشی 5800 Xpress Music خریدم. ولی منوی فارسی ندارد. کاتلوگ فارسی ندارد کاتلوگ انگلیسی ندارد و سی دی هم درون جعبه اش ندارد.
روی جعبه اش این گوشی همراه با یک جسم نگه دارنده است ولی داخل جعبه اش چنین جایی نداشت.
دور قابش هم فلزی است و مانند 5800 های دیگر آبی یا قرمز نیست.
سریال ها همگی با هم مطابقت می کنند
روش هم نوشته ساخت کشور مجارستان
می خواستم بدانم این گوشی اصلی است یا تقلبی.
عکس های گوشی من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک عکس:
کد:http://tehranpic.net/download.php?img=569050
ممنون
سلام
اصل یا تقلبی نداره همشون چینی اصل هستن
مال منم دقیقا مثل مال شماست هیچ مشکلی هم نداره
ما به این مدل ها میگیم نویگیتور :31:نقل قول:
رو جعبه شو نگاه کن :46:
احتمال زیاد "5800 اکسپرس موزیک" نیست و فکر کنم مدل گوشی "5800 ناویگیتور" هست!نقل قول:
نقل قول:درسته Navigation Edition هستنقل قول:
این مدل هم جدیدتره و هم زیباتر
امکاناتش هم خیلی جزئی از اکسپرس موزیک بیشتره
من يه گوشي noka 5800 x music دارم و برنامه هاي دانلودي از اينترنت مثل uc7.4 ... رو اجرا ميكنه اما موقع نصب برنامه هاي جديدتر مثل uc 7.7 يا ovi و تمام برنامه هاي جديد با اين پيغام مواجه ميشم certifiacte may not be vaild is expired or phones date setting may be incorect مشكل چيه.
شما باید برنامه ها رو قبل از نصب ساین کنیدنقل قول:
یا اینکه گوشیتون رو هـک کنید
میتونید تاریخ گوشیتون رو عقب ببرید شاید نصب بشه.
با سلام من با این گوشی چند تا مشکل دارم
اول اینکه فابل پی دی اف که میریزم تو گوشی نمیخونه
دوم اینکه تم که از سایت میگیرم و میریزم اونم اجرا نمیکنه
و سوم اینکه یه نرم افزاره ovi map از سایت ir-tci حدود 44 مگ ریختم تو گوشی که پسوندش هم sisx بود موقعی که میخوام نصب کنم این ارور رو میده
Security warning:
application is untrusted and may be harmful to your fone
additional detalis
ببخشید من درست متوجه نشدم (مبتدیم!) اما چطوری ساین کنم و چرا برنامه قدیمیتر اجرا میشن? تاریخ گوشی رو هم متوجه نشدم! یعنی همون تاریخ روی منوی گوشی?نقل قول:
آموزش سایــن کردن با استفاده از برنامــه ا SignSiSنقل قول:
هـــک گوشی های سیمبین سری 60 ویرایش 3 و 5 و Symbian ^ 3 به روش ا Root Certificate H.A.C.K اکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=394099
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483567
اگر گوشی رو هــک کنید دیگه نیازی نیست هر نرم افزاری رو برای نصب ساین کنید.
ابتدا آموزش ساین و بعد هــک رو دنبال کنید.
عقب بردن تاریخ هم فقط در بعضی موارد جواب میده.
:45: :37:
گوشی نازنین مو فوروختم ! :45: 180 تومن :27:
دیگه کم میام این تایپک
به جاش یک N900 گرفتم :15::33::21:
من که از گوشیم کماکان راضیم و خیاله عوض کردنش رو ندارم
فقط این کاور صفحش داره یه نمه مات میشه اگه بشه اونو عوض کنم
من وقتی هنذفری رو میزارم موقع اجرای اهنگ صداش خوبه اما وقتی که اون رو برای دیدن فیلم تو گوشم میزارم صداش خیلی کمه(با اینکه میزان صدا در بالاترین حده) همچنین راهی نیست که بشه کیفیت ویدیو های موبایل رو افزایش داد?
من یه گوشی 5800دارم موقع اجرای اهنگ که هنذفری رو میزارم تو گوشم صداش طبیعیه اما موقع اجرای فیلم صداش با اینکه روی ولوم اخره اما خیلی کمه به نظرتون مشکل کجاست? همچنین برنامه یا راهی نیست که بشه کیفیت ویدیو هارو موبایل رو افزایش داد?
سلام دوستان
من گوشی 5800 Xpress Music دارم با منو روسی که از دیکشنری روسی به فارسی استفاده می کنم
من کی برد فارسی می خوام که منو گوشی حفظ بشه. یه نرم افزار که یه کی برد مجازی باشه می خام
یا اگه بشه که زبان فارسی را به یه روشی به کی برد اضافه کنم
سلام ، 180 خیلی خوب فروختـــــی ! :20:نقل قول:
دستـــ دوم آخریـــن قیمــت 120 هستـــش ، مغـازه دار با انصـاف باشــه 140 بالاتر کسی نمیخره !
به آشنا فروختـــی یا بــه موبایل فروشـی هـــا ؟
سلام ، میتونی از کیبورد هــای مجـازی استفـاده کنــــی ! :46:نقل قول:
موفق باشید!:40:
به مغازه دار :31: یا یارو گوشاش دراز بود یا به ما انداخت !:27:نقل قول:
البته N900 و ورداشتم ازش به 250 :18::18: همه جا قیمتش 360 به بالا بود !
میگفت من خودم کم میخرم کم هم میفروشم :34:
ولی گوشی سالمیه :8:
سلام دوستان. گوشی من چند روزه وقتی می خوام برم تو Installed Applications نمیره و این پیغام رو میده:
با اینکه هیچ برنامه ای باز نیست و از حافظه ی گوشی هم حدود 12MB خالی هست.کد:Menu:
Memory Full. Close some applications and try again.
نمیخوام Reset to Factory Defaults کنم.
شما حافظه Ram گوشیت پر شدهنقل قول:
نرم افزار Kill me رو دانلود و نصب کن
این نرم افزار مانند Task manager عمل میکنه و برنامه های اضافه رو میبنده
خوب فروختــــی اگه اینجوریــه گوشیمو 180 میفروشـــم :31: !نقل قول:
میخواستـــم 140 بفروشــــم ! منصـرف شـــدم :31:
250 خوبـــه ، مبارکــت باشـــه .. :11:
بله میدونم حافظه RAM پر شده. یه برنامه Task Manager دارم که از طریق Shortcut تونستم بازش کنم (مستقیماً که همونطور که گفتم اصلاً باز نمیشه) ولی برنامه رو هم که باز می کنم همین Error رو میده و نمی تونم ازش استفاده کنم؛ در صورتی که قبلاً به راحتی از برنامه استفاده می کردم.نقل قول:
میشه لینک دانلود Kill Me رو بهم بدید؟ چند جا پیدا کردم ولی هیچ کدوم نصب نمیشه.
سلام دوستان
میشه روی 5800 سیستم عامل جدید نوکیا Anna نصب کرد؟
البته خیلی سخت بود دل کندن ازش :45:
ولی ارزش شو داشت :38: چیه این سیمبین :31:واقا ادم هیچ کار توش نمیتونه بکنه !
نه بابا :18:نقل قول:
تا جای که من میدونم فقط همون سمبین روش نصب میشه ! ولی میتونی همونو کوک کنی .:14:
سلام ، از فریمور کوک شـده Anna استفاده کنیـد :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
وقتی نو میاد به بازار کهنــه میشه دل آزار :31:نقل قول:
موقعی که 5800 داشتی اینجوری نمیگفــتی چه بی وفـایی تـــو :31:
کسی لینک دانلود Kill Me رو داره؟ چند جا پیدا کردم معیوب هست.
سلام ، اینو تسـت کنید :نقل قول:
هیچ گوشی واسه من 5800 نمیشه.با چه علاقه ای روش برنامه نصبب میکردم.الان یک وایلدفایر دارم رغبت نمیکنم روش یک برنامه نصب کنمنقل قول:
دوستان من برنامه Kill Me رو نصب کردم و تمام Process های قابل حذف رو حذف کردم اما مشکلم همچنان پابرجاست. کسی میتونه کمکم کنه؟ :11:نقل قول:
تو اکسپلور رم رو چه قدر زده ؟ :13:نقل قول:
مموری گوشیت پر نیست ؟
برنامه مخربی نصب نکردی ؟:13:
آقا اگر اشتباه نکنم برنامه زیاد روی گوشیت نصب کردی.اگر درسته یک تعدادی ازشون رو پاک کن مشکلت حل میشهنقل قول:
تو X-plore مقدار Total Memory رو 121.1 مگابایت و مقدار Free Memory رو 34.1 مگابایت زده.نقل قول:
مموری گوشی هم 12 مگابایت خالیه. قبلاً با 500 کیلوبایت هم این Error رو نمیداد.
نمیدونم. آخه 6-5 هفته میشه که اصلاً برنامه روش نصب نکردم. ولی حدود 1 هفته هست که اینطوری شده.
مشکل اینجاست که از همون موقع که گوشی رو گرفتم، بعد از 2-1 ماه دیگه Installed Applications توی Application Manager وقتی مموری کارت توی گوشی باشه باز نمیشه بنابراین نمیشه برنامه ای رو پاک کرد.نقل قول:
یادمه وقتی زیاد برنامه نصب میکردم این ارور رو میداد.دقیق یادم نمیاد از چه برنامه ای استفاده میکردم ولی وقتی چند تا برنامه رو پاک میکردم مشکل رفع میشدنقل قول:
منم این مشکل رو چند وقت پیش داشتم دقیقا یادم نیست چیکار کردمنقل قول:
شما از داخل منوی گوشی چندتا برنامه رو پاک کن ببین فرقی میکنه
این کار رو هم کردم ولی فرقی نکرد. وقتی رم توی گوشی باشه Installed Applications رو باز نمی کنه ولی وقتی رم تو گوشی نباشه راحت باز می کنه.نقل قول:
شما یک کاری کن گوشی رو با mas stroge وصل کن به کامپوتر اون چیز های که میخایو ور دار از توی memory بعد کلا فرمتش کن :20: بعد از مخاطب ها و پیام ها ت یک بکاپ بگیر و یک ریست فاکتوری بده گوشی رونقل قول:
اگر که به اخرین ورزن فلش کنی که خیلی بهتره :46:
کدشم:
نقل قول:
*#7370#